Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 4/128GB 5G 6.5" 90Hz Szary 33253

(11)
Kod: 421237

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pojemna bateria 5000 mAh z ładowaniem 18W
Wydajny procesor z obsługą sieci 5G
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Szary
Kolor: Szary
Pamięć: 128
Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 4/128GB 5G 6.5" 90Hz Szary 33253
Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 4/128GB 5G 6.5" 90Hz Szary 33253

Cena z kodem obowiązuje do dnia 2.08.2021, godz. 23:59

Cena z kodem
R31-020821
1 099
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 2.08.2021, godz. 23:59

Cena regularna
1 199
99
Cena regularna: 1 199,99 zł
39.99 zł x 30 rat 0% RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Czas spojrzeć na smartfon z zupełnie innej strony

Kluczowe zalety

Smartfon traktuje się zwykle jako wizytówkę lub narzędzie pracy. Redmi Note 10 5G to urządzenie, które doskonale spełni się zarówno w jednej, jak i drugiej roli. Wydajny, ośmiordzeniowy procesor, pamięć o pojemności 128 GB, kompatybilność z siecią 5G i bateria o dużej pojemności, to cechy, które same w sobie świadczą o wyjątkowości tego sprzętu. Co warto wiedzieć o tym niezwykłym modelu?

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

Wydajność połączona z obszerną pamięcią

Redmi Note 10 5G pracuje pod kontrolą chipsetu MediaTek Dimensity 700, który składa się z ośmiu wydajnych rdzeni i taktuje z częstotliwością 2.2 GHz. O jego wydajności świadczy fakt, że zaprojektowano go zgodnie z wymogami technologii 7 nm. W jego skład wchodzi również procesor graficzny ARM Mail-G57 MC2, który taktuje z częstotliwością do 950 MHz.

Pamięć RAM 4 GB opiera się na szybkich kościach LPDDR4X. Taka konfiguracja z pewnością zrobi wrażenie u każdego, kto chce posiadać w swoim ręku szybkie i wydajne narzędzie pracy. Zwłaszcza że pracuje ona pod systemem MIUI 12, który pod względem wyglądu i interfejsu jest oparty na znanym i lubianym Android 11.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

Łączność nowej generacji

Dzięki kompatybilności z technologią 5G, Redmi Note 10 5G oferuje łączność na jeszcze szybszym poziomie. Dzięki dwóm kieszeniom Dual SIM i technologii Standby możliwe jest korzystanie z dwóch kart SIM jednocześnie, aż do momentu, gdy użytkownik nawiąże połączenie w oparciu o jedną z nich. Tym samym jest to idealne rozwiązanie dla osób, które w jednym Redmi Note chcą mieć zarówno telefon służbowy, jak i prywatny.

W trakcie transmisji smartfon może korzystać z dwóch wariantów sieci 5G (SA i NSA), sieci 4G (LTEFDD i LTE TDD), a także 3G (WCDMA) i 2G. Co więcej, smartfon posiada też funkcjonalny nadajnik IR, a także może korzystać z technologii NFC, realizując tym samym wygodne transakcje zbliżeniowe.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

Smartfon dla estety

Trzeba przyznać, że Redmi Note 10 5G jest nie tylko funkcjonalny, ale też i piękny. Jego sednem jest wyświetlacz DotDisplay AdaptiveSync o przekątnej 6.5 cala, który może się odświeżać z częstotliwością aż 90 Hz. Oferuje on wysoki, bo aż 1500:1 współczynnik kontrastu i dużą jasność sięgającą aż 400 nitów. Rozdzielczość ekranu również stoi tu na bardzo wysokim poziomie i wynosi aż 2400 x 1080 pikseli.

Z kolei dzięki trybom słonecznemu i czytania 3.0, odczytywanie wyświetlanych na nim treści jest jeszcze łatwiejsze i to nawet w silnie nasłonecznionym otoczeniu. Uwagę zwraca również szkło Corning Gorilla 3, które skutecznie chroni ekran przed oddziaływaniami mechanicznymi. Od strony designerskiej smartfon jest dostępny w 4 kolorach: grafitowym, niebieskim, zielonym i srebrnym.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

Poręczny, funkcjonalny, ergonomiczny i idealny dla fotografów

Smartfon Redmi Note 10 5G charakteryzuje się niezwykłą ergonomią. Wynika ona przede wszystkim z jego kompaktowych wymiarów (161.81mm × 75.34mm × 8.92 mm) i niewielkiej wagi, wynoszącej zaledwie 190 g. Obudowa urządzenia posiada delikatną, niezwykle przyjemną dla dłoni fakturę. Co więcej, utrzymana jest ona w delikatnej, a zarazem wyrazistej kolorystyce.

W tak skrojonej obudowie znalazło się miejsce dla funkcjonalnego, potrójnego aparatu 48 MP. Oznacza to, że użytkownik może skorzystać z możliwości, jakie daje mu szerokokątny aparat 48 MP, aparat do zdjęć makro 2 MP z maksymalną przysłoną 2,4, czujnik głębi 2 MP, a także przedni, idealny do selfie aparat 8 MP.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

Jeszcze więcej energii, jeszcze więcej mocy

Jak na prawdziwego giganta przystało, Redmi Note 10 5G wyposażony został w potężną, 5000 mAh baterię, którą można ładować za pośrednictwem technologii szybkiego ładowania 18 W. W zestawie znajduje się też wydajna, 22.5 W ładowarka. Dzięki tak pojemnej baterii użytkownik smartfonu będzie mógł przez cały dzień cieszyć się nieograniczonym potencjałem swojego mobilnego urządzenia. Odtąd rozładowany w nieoczekiwanym momencie akumulator przestanie już być jakimkolwiek problemem.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

Bezpieczeństwo to podstawa

Dzięki zaimplementowanemu czytnikowi linii papilarnych autoryzacja dostępu do Redmi Note 10 5G będzie jeszcze łatwiejsza. Z kolei dokładny i niezawodny skaner twarzy sprawi, że dane zapisane na urządzeniu staną się w pełni bezpieczne. Co więcej, wystarczy zaledwie kilka chwil, by móc spersonalizować ustawienia bezpieczeństwa, dostosowując je do własnych potrzeb. I właśnie dlatego urządzenie to doskonale sprawdzi się również jako nośnik danych wrażliwych.

Smartfon Redmi Note 10 5G to urządzenie, które łączy w sobie cechy funkcjonalnego sprzętu biurowego, jak i dopracowanej stylistycznie wizytówki. Telefon ten jest idealną propozycją dla osób, które od smartfonu oczekują czegoś więcej, niż tylko ładnego wyglądu i wielu funkcji. To dzieło sztuki, które samo w sobie jest wyjątkowe. I na długo takie pozostanie.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 5G aparat procesor wydajność ram pamięć ekran rozdzielczość pojemność opis cechy

W zestawie

Smartfon, ładowarka, kabel USB-C, dokumentacja.




Filmy:



Dane techniczne

Aparat

  • Aparat fotograficzny tylny
    Tak
  • Aparat fotograficzny przedni
    Tak
  • Lampa LED
    Tak
  • Aparat tylny
    48 Mpx + 2 Mpx
  • Aparat przedni
    8 Mpx
  • Funkcje aparatu
    Czujnik głębiMakroTryb portretowy
  • Rozdzielczość nagrywania wideo
    Full HD
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Dyktafon
    Tak
  • Kalendarz
    Tak
  • Kalkulator
    Tak
  • Tryb głośnomówiący
    Tak
  • Wibracje
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Czujnik światłaCzujnik zbliżeniowyCzytnik linii papilarnych
  • Komunikacja

  • GPRS
    Tak
  • HSUPA
    Tak
  • Standard Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac
  • HSPA+
    Tak
  • MMS
    Tak
  • E-mail
    Tak
  • LTE
    Tak
  • SMS
    Tak
  • EDGE
    Tak
  • HSDPA
    Tak
  • Standard Bluetooth
    5.1
  • Multimedia

  • Odtwarzacz audio
    Tak
  • Odtwarzacz wideo
    Tak
  • Radio FM
    Nie
  • Nawigacja

  • Odbiornik GPS
    Tak
  • System nawigacyjny
    A-GPSBEIDOUGLONASSGPS
  • Oprogramowanie

  • Wersja systemu
    Android 11
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Szary
  • Słuchawki w zestawie
    Nie
  • Ładowarka w zestawie
    Tak
  • Pozostałe wyposażenie
    Kabel USB Typ-C
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi
  • Wyświetlacz

  • Liczba kolorów ekranu
    16 mln
  • Ochrona wyświetlacza
    Corning Gorilla Glass 3
  • Odświeżanie ekranu [Hz]
    90
  • Składany ekran
    Nie
  • Zasilanie

  • Rodzaj akumulatora
    Litowo - jonowy
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    5000
  • Zintegrowany akumulator
    Tak
  • Ładowanie bezprzewodowe
    Nie
  • Fizyczne

  • Grubość [mm]
    8.9
  • Szerokość [mm]
    75.34
  • Wysokość [mm]
    161.8
  • Waga [g]
    190
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera XIAOMI
  • Opinie

    5/5
    11 opinii
    11 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    5 /5
    Aparat i jego funkcje
    5 /5
    Design i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    GRZEGORZ 3 lipca 2021
    POLECAM
    Kupiłem dla syna, bateria trzyma dość długo, w tej cenie nie ma chyba lepszego, syn zadowolony, więc polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 26 lipca 2021
    Bardzo miłe zaskoczenie :)
    Nie spodziewałem się niczego więcej :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Joanna 4 czerwca 2021
    Niezawodny
    Świetny telefon z parametrami, które mogą konkurować z najlepszymi markami smartphonów w dodatku w świetnej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zbigniew 28 czerwca 2021
    POZYTYWNA
    Telefon spełnia wymagania, super wyświetlacz, 5G przyszłościowy. Doskonały w obsłudze. Godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    mdv 28 czerwca 2021
    Najlepszy na świecie
    Polecam z całego serducha! i jeszcze ten piękny mieniący się szary kolor.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 31 maja 2021
    Xiaomi Redmi Note 10
    Bardzo dobry telefon w swoim przedziale cenowym i obsługa 5G. Rewelacja.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 15 czerwca 2021
    Super telefon
    Zdjęcia super, obsługa prosta;) Wiele miejsca jeśli chodzi o pamięć.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 29 maja 2021
    Super telefon
    Telefon jest świetny, bateria super trzyma, aparat rewelacyjny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 29 czerwca 2021
    Telefon
    Super produkt w przystępnej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 28 czerwca 2021
    Smartfon
    Produkt rewelacyjny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Aparat i jego funkcje
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Nie ponosisz kosztów, nawet gdy uszkodzenie powstało z Twojej winy
    Serwis zajmie się odbiorem uszkodzonego urządzenia i zwrotem po naprawie
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 4/128GB 5G 6.5" 90Hz Szary 33253
      Smartfon XIAOMI Redmi Note 10 4/128GB 5G 6.5" 90Hz Szary 33253

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 2.08.2021, godz. 23:59

      Cena z kodem
      R31-020821
      1 099
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 2.08.2021, godz. 23:59

      Cena regularna
      1 199
      99
      Cena regularna: 1 199,99 zł
      39.99 zł x 30 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 2.08.2021, godz. 23:59

      Cena z kodem
      R31-020821
      1 099
      00