Pasek TECH-PROTECT Leather do Samsung Galaxy Watch 4 40/42/44/46mm Czarny

(4)
Kod: 126890
Rodzaj: Pasek
Materiał: Skóra
Zobacz cały opis
Pasek TECH-PROTECT Leather do Samsung Galaxy Watch 4 40/42/44/46mm Czarny
Pasek TECH-PROTECT Leather do Samsung Galaxy Watch 4 40/42/44/46mm Czarny
65 00
U Ciebie
W sklepie pojutrze
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Lekki i przyjemny w dotyku pasek Tech-Protect Leather ze skóry naturalnej. Wykonany z dbałością o szczegóły.

Dane techniczne

Parametry

Dedykowany model

Rodzaj Pasek
Materiał Skóra
Kolor Czarny
Gwarancja 6 miesięcy
Marka smartwatcha Samsung
Seria smartwatcha Galaxy Watch 4
Model smartwatcha Galaxy Watch 4 (40mm), Galaxy Watch 4 (42mm), Galaxy Watch 4 (44mm), Galaxy Watch 4 (46mm)

Producent

  • Nazwa producenta/importera TECH-PROTECT
  • Opinie

    4.8/5
    4 opinii
    4 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5

    Masz ten produkt? Pomóż innym w wyborze, dodaj swoją opinię.

    Sortuj wg:
    Potwierdzony zakup (3)
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 5 czerwca 2022
    Kawy Kawy
    Pierwszy smart bez oszczędności. Czy warto? Dla mnie tak. Ilość funkcji i oparcie systemu o Google wraz z Google Asystent, dobra droga. Wielkość, masa, ergonomia, super. Ja wykorzystam może 70% możliwości. Kontrola zdrowia wraz z EKG i Ciśnienie tętnicze... ? Nie wiem jak to zrobili, ale Działa ! Trzeba dobrze skalibrować i przestrzegać instrukcji, Wtedy działa i to całkiem dokładnie. Szacunek dla Samsung. Bateria oczywiście wysycha w mgnieniu oka jak wszystko kręci z LTE. Hej, to ma tylko 361mAh a czujników jak satelita. Wykorzystuję jak potrzebuję, a jak nie, to funkcja Tylko Zegarek nareszcie zapina mnie bycia w zgodzie nie tylko ze sobą. U mnie bardzo sprawdza się jako kontrola w stanu zdrowia i zabezpieczenie komunikacji. Łatwość obsługi wraz z obsługą głosem oszczędzają sporo czasu i uwagi. #OpiniawRamachpromocji
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 28 kwietnia 2022
    Najlepszy smartwatch dla użytkowników Androida.
    Ma prawie wszystko, czego można oczekiwać od smartwatcha. Wytrzymała konstrukcja. Szybkie i płynne działanie. Mnogość funkcji. Wygląda bardzo elegancko. Jedyną wadą jest słaba bateria. Produkt godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Karek 5 czerwca 2022
    Pasek z dobrym pomysłem
    Tylko pasek, ale dzięki fajnemu mechanizmowi montażu mogę zmieniać kiedy chcę i ile razy chcę i nie musi tego robić zegarmistrz. Materiał fajny, nie za sztywny, ale nie szmata. Szkoda, że sprzączka plaścior.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    adam 5 czerwca 2022
    Elegancki pasek do smartwatcha
    Wizualnie i jakościowo super, można dopasować do kilku modeli.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Pasek TECH-PROTECT Leather do Samsung Galaxy Watch 4 40/42/44/46mm Czarny
    Pasek TECH-PROTECT Leather do Samsung Galaxy Watch 4 40/42/44/46mm Czarny
    65 00
    U Ciebie
    W sklepie pojutrze
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 875 000 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 65,00 zł
    65 00