Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

APPLE Watch 3 38mm (Srebrny z opaską sportową w kolorze białym)

(12)
Kod: 890793

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Monitorowanie aktywności fizycznych
Odbieraj połączenia i ważne powiadomienia
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Srebrny
Kolor: Srebrny
APPLE Watch 3 38mm (Srebrny z opaską sportową w kolorze białym)
APPLE Watch 3 38mm (Srebrny z opaską sportową w kolorze białym)
999
00
99,90 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie pojutrze
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Apple Watch Series 3

Kontroluj swoje zdrowie i monitoruj ćwiczenia. Czerp motywację, by osiągnąć postawione cele treningowe. Bądź w kontakcie ze znajomymi i śledź na bieżąco ważne informacje.

Apple Watch Series 3 umożliwia to wszystko bezpośrednio z poziomu zegarka.

APPLE Watch 3 38mm Srebrny opaska kolor bialy widok ogólny front

Bądź aktywny

Pierścienie „Ćwiczenia”, „W ruchu” i „Na nogach” pokazują Twoją aktywność w ciągu dnia. Sprawdź, czy nie siedzisz zbyt długo, ile kalorii spalasz i ile minut ćwiczeń wykonałeś w ciągu dnia.

Możesz udostępnić swoje postępy znajomym, wzajemnie się dopingując i konkurując w tej zdrowej formie rywalizacji.

APPLE Watch 3 38mm Srebrny opaska kolor bialy pierścienie aktywności

Podkręć trening

Monitoruj najpopularniejsze procesy ćwiczeń, takie jak joga, jazda na rowerze, pływanie i ciężkie ćwiczenia interwałowe. Śledź postępy dzięki zaawansowanym funkcjom dla biegaczy, takim jak przypomnienia o rytmie i tempie.

Sparuj bezprzewodowo zegarek ze zgodnymi urządzeniami fitness na siłowni i zwiększ motywację, słuchając ulubionych list odtwarzania z Apple Music.

APPLE Watch 3 38mm Srebrny opaska kolor bialy świczenia

Wzmacniaj dobre nawyki

Sprawdź swoje tętno i otrzymaj ostrzeżenie, gdy jest niepokojąco wysokie lub niskie. Funkcja alarmowego SOS pomoże Ci wezwać pomoc.

Aplikacja do oddychania pomoże radzić sobie z codziennym stresem. Możesz korzystać również z wielu innych aplikacji zdrowotnych, które pomogą Ci rozwinąć dobre nawyki lub osiągnąć zamierzone cele.

APPLE Watch 3 38mm Srebrny opaska kolor bialy widok skos aplikacje

Ważne rzeczy w zasięgu ręki

Odbieraj połączenia i ważne powiadomienia. Powiedz znajomym przez Walkie-Talkie, że dotarłeś na miejsce. Posłuchaj swojej ulubionej playlisty lub podcastu.

Dzięki Apple Watch Series 3 możesz zawsze pozostawać w kontakcie z bliskimi i otrzymywać najważniejsze informacje.

APPLE Watch 3 38mm Srebrny opaska kolor bialy połączenia powiadomienia

Dane techniczne

Fizyczne

  • Ion-X
  • Szerokość koperty [mm]
    33.3
  • Grubość koperty [mm]
    11.4
  • Waga [g]
    26.7
  • Kolor
    Srebrny
  • Kształt
    Prostokątny
  • Aluminium, Kompozytowy spód koperty
  • Silikon
  • Funkcje

  • Komunikacja
    Bluetooth, NFC, WiFi
  • Tak
  • Tak
  • Tak
  • Barometr
    Tak
  • Funkcje użytkowe
    Akcelerometr, Budzik, Funkcje treningowe, Kalendarz, Kalkulator, Pomiar dystansu, Pomiar prędkości, Sterowanie odtwarzaczem muzyki, Wysokościomierz barometryczny
  • Tak
  • Powiadomienia o połączeniach, SMS, e-mail
    Tak
  • Licznik spalonych kalorii
    Tak
  • Krokomierz
    Tak
  • Współpracuje z zewnętrznym czujnikiem tętna
    Nie
  • Nie
  • Rodzaj aktywności
    Bieganie, Pływanie
  • Techniczne

  • Rodzaj
    Smartwatch
  • Seria
    Apple Watch Series 3
  • iOS
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana pamięć
    8 GB
  • Nie
  • Ładowanie indukcyjne
    Tak
  • Czas pracy na baterii
    18 h
  • Wbudowany aparat
    Nie
  • Smartwatch dla kobiet
    Tak
  • Model smartwatcha
    Watch 3 38mm
  • Gwarancja i wyposażenie

  • Gwarancja
    12 miesięcy, Door To Door
  • Wyposażenie
    Przewód do ładowania podłączany magnetycznie
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera APPLE
  • Opinie

    4.8/5
    12 opinii
    12 użytkowników poleca ten produkt
    Czas pracy na baterii
    4.7 /5
    Wygoda użytkowania
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    5 /5
    Design i jakość wykonania
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Celina 29 lipca 2021
    Super
    Rewelacyjny, dałam w prezencie synowej. Jest rewelacja. O takim marzyłam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 18 maja 2021
    Smartwatch Apple Series 3 38MM Silver
    Wszystko działa super, pojemna bateria, sprawdzona firma oraz przepiękny design, trafiony zakup. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 5 stycznia 2021
    Polecam !!!!
    Bardzo fajny, sportowy zegarek, dobrze współpracuje z telefonem, bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzymuje 3 dni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jonasz 10 grudnia 2020
    Polecam
    Produkt pozytywnie i dobrze sprawdza się w swojej funkcjonalności, wizualnie bardzo dobrze się prezentuje. Zastępuje telefon w wielu funkcjach i posiada Pingowanie Iphona, które jest przydatne do odnalezienia swojego jabłuszka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 7 grudnia 2020
    Super SMARTWATCH. Idealny dla zapracowanej kobiety
    Naprawdę fajny gadżet dla każdej kobiety. Idealny do pracy, na spacer i na siłownię. Ładny wygląd i super użytkowanie. Kto go nie ma niech żałuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 1 grudnia 2020
    Jest ok
    Jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adrian 26 lipca 2020
    Polecam
    Smartwatch godny polecenia. W opakowaniu znajdował się dodatkowy pasek, co było bardzo miłym zaskoczeniem. Dzięki temu zarówno osoba o szczupłym nadgarstku jak i o większym może dopasować pasek dla siebie. Wysoka jakość wykonania jak i bardzo przejrzysty wygląd graficzny (ikony wyglądają tak samo jak w telefonie). Wygląd graficzny dopasujemy według swojego gustu i wygody użytkowania. Ważne jest to, że zegarek z telefonem sparował się błyskawicznie i dał możliwość wyboru aplikacji, które chcemy sklonować. Co do fajnych opcji to mogę wymienić: możliwość rozmów telefonicznych - zarówno w samochodzie jak i w głośniejszym miejscu rozmówce słychać bardzo dobrze. Na zegarek przychodzą powiadomienia SMS, massanger oraz e-mail, które można odczytać. Odpisywanie jest głosowe. Jeżeli chodzi o WhatsApp to przychodzi powiadomienie od kogo dostaliśmy wiadomość, ale w tym przypadku nie możemy odczytać wiadomości i na nią odpowiedzieć. Czas pracy baterii ok 3 dni (bez uprawiania sportów). Smartwatch polecam wszystkim ze względu na łatwość obsługi i płynność działania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 15 września 2020
    Digital
    Świetny sprzęt, naprawdę łatwy w obsłudze z dużą ilością funkcjonalności, wygodny z ładnym designem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 12 czerwca 2020
    Polecam
    Produkt zgodny z opisem, łatwy w obsłudze, aplikacja do sterowania głosem działa wyjątkowo bardzo dobrze. W pełni kompatybilny z iPhone. Jedynym minusem jest brak możliwości zobaczenia działania urządzenia w sklepie( wszystkie urządzenia wyładowane, obsługa nie miała jak ich naładować).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 30 stycznia 2020
    pozytywna, polecam, jest mega
    Apple watch spełnił marzenie córki, bardzo funkcjonalny, idealnie się łączy z iphone, prosty w obsłudze, możliwość zmiany tapety tarczy zegara wg własnych upodobań - prezent trafiony w 10.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Wygoda użytkowania
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 3 lat od zakupu!
    Naprawa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy sprzęt na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 3 lat od zakupu!
    Naprawa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy sprzęt na nowy!

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet SMART (Smartwatch)

      • Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie)
      • Instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert
      • Pierwsze uruchomienie Smartwatcha
      • Konfiguracja ustawień podstawowych – język, godzina, data
      • Instalacja dedykowanej darmowej aplikacji producenta Smartwatcha na urządzeniu klienta
      • Parowanie Smartwatcha ze smartfonem klienta
      • Aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji
      • Krótki instruktaż z obsługi (włączanie/wyłączanie, ponowne parowanie, obsługa aplikacji)
      • Wymiana paska zakupionego wraz z urządzeniem

      Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie), instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert, pierwsze uruchomienie Smartwatcha

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      APPLE Watch 3 38mm (Srebrny z opaską sportową w kolorze białym)
      APPLE Watch 3 38mm (Srebrny z opaską sportową w kolorze białym)
      999
      00
      99,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie pojutrze
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756