Przetwornica VORDON PS-350V24 Jupiter

(17)
Kod: 887885
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Moc [W] 350
    • Moc szczytowa [W] 350
    Zobacz cały opis
    Przetwornica VORDON PS-350V24 Jupiter
    Przetwornica VORDON PS-350V24 Jupiter
    149
    99
    14,72 zł x 11 rat
    U Ciebie
    W sklepie w poniedziałek
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Przetwornica VORDON PS-350V24 Jupiter

     

    Przetwornica samochodowa DC/AC jest urządzeniem elektronicznym, którego zadaniem jest zmiana napięcia 24V z instalacji samochodowej prądu stałego na napięcie prądu zmiennego 230V. Przetwornica ma lekką, aluminiową obudowę. Charakteryzuje się stabilną pracą i wysoką wydajnością konwersji o mocy 350W. Przetwornica oprócz gniazda sieciowego posiada również dwa porty USB (1A). Doskonała do zasilania tabletu, smartfonu, aparatu cyfrowego itd. Urządzenie posiada szereg funkcji zabezpieczających takich jak: zabezpieczenie przed zwarciem, ochrona przed przeciążeniem, ochrona przed przegrzaniem.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Informacje dodatkowe
    Możliwość ładowania urządzeń
  • Liczba gniazd [szt.]
    4
  • Ochrona
    Zabezpieczenie przed przeciążeniem, Zabezpieczenie przed przegrzaniem, Zabezpieczenie przed zwarciem
  • Parametry

  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Moc [W]
    350
  • Moc szczytowa [W]
    350
  • Napięcie wyjściowe (maks.) [V]
    230
  • Napięcie wyjściowe (min.) [V]
    230
  • Zakres napięcia wejściowego [V]
    24
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera VORDON
  • Opinie

    5/5
    17 opinii
    17 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Asia 6 stycznia 2020
    Super
    Super profesjonalne użycie. Super działanie. Warto.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Adam 4 lutego 2020
    Ekstra
    Ekstra produkt. Działa zawsze kiedy potrzebuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Madzia 5 stycznia 2020
    Praktyczna
    Praktyczna przetwornica. Posłuży na lata
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Alek 6 stycznia 2020
    Super
    Super jakość. Super przydatna. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Olek 17 grudnia 2019
    Polecam!
    Polecam! bardzo dobra cena, taniej nie znajdziemy takiej jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Sebastian 9 grudnia 2019
    Jest ok
    Myślę że długo mi posłuży, solidne wykonanie
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kacper 8 grudnia 2019
    Dobra cena
    Polecam, bardzo dobre wykonanie
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kamil 13 września 2019
    Polecam produkt
    Wahałem się przed kupnem tego produktu, ale to był strzał w 10. Działa rewelacyjnie i jest naprawdę przydatna. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Mietek 14 września 2019
    Wszystko ok
    Mój najlepszy sprzęt. Szybkie użytkowanie. Ostatnio użyłem podczas podróży. Pomocna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Paweł 16 września 2019
    Super
    Bardzo przydatna każdego dnia nie tylko w podróży. Sprzęt na 6. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Przetwornica VORDON PS-350V24 Jupiter
      Przetwornica VORDON PS-350V24 Jupiter
      149
      99
      14,72 zł x 11 rat
      U Ciebie
      W sklepie w poniedziałek
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756