Radio ELTRA Olga DAB+

(11)
Kod: 846558
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Radio
      Cyfrowe DAB+
    • Zakresy fal radiowych
      DAB+FM
    • Dźwięk
      MonoStereo w słuchawkach
    • Zasilanie
      BateryjneSieciowe
    Zobacz cały opis
    Radio ELTRA OLGA DAB+
    Radio ELTRA OLGA DAB+
    Taniej o 10
    109 , 00
    99
    00
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Radio ELTRA Olga DAB+

     

    Cyfrowe radio analogowe FM z RDS. Wyposażone jest w gniazdo słuchawkowe stereo dla DAB, wielofunkcyjne pokrętło, wyświetlacz typu Matrix, zegar z dwoma alarmami. Wysoka jakość dźwięku. Tekstowy przekaz wiadomości DAB+ / RDS. Programowanie pamięci stacji. Automatyczne wyłączanie. Zasilanie bateryjne lub sieciowe.

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Waga [g]
    400
  • Wymiary (szer. x wys. x głęb.)
    165 x 89 x 57.4 mm
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Radio z funkcją RDS
  • Regulacja barwy dźwięku
    Nie
  • Sygnał alarmu
    Radio
  • Wbudowany zegar
    Tak
  • Wyłącznik czasowy (sleep timer)
    Tak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarno-biały
  • Wyposażenie
    Zasilacz
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Radio

  • Częstotliwości fal radiowych DAB, DAB+
    174 - 240 MHz
  • Częstotliwości fal radiowych FM
    87.5 - 108 MHz
  • Radio
    Cyfrowe DAB+
  • Zakresy fal radiowych
    DAB+FM
  • Rodzaj
    Stacjonarne
  • Techniczne

  • Dźwięk
    MonoStereo w słuchawkach
  • Wyjście słuchawkowe
    Tak
  • Wyświetlacz
    Tak
  • Zasilanie
    BateryjneSieciowe
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ELTRA
  • Opinie

    5/5
    11 opinii
    11 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    5 /5
    Różnorodność funkcji
    5 /5
    Łatwość w obsłudze
    5 /5
    Design
    5 /5
    Precyzja pokręteł
    5 /5
    Precyzja regulacji
    5 /5
    Jakość sygnału
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 9 kwietnia 2021
    Diamentowa Olga
    Radyjko działa jak Marsjański łazik czyli na 102. Małe gabaryty, świetny dźwięk, przystępna cena i oczywiście Polski produkt, ocenił Krzysztof- elektronik.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 21 marca 2021
    Diamentowa Olga
    Radyjko działa jak Marsjański łazik czyli na 102. małe gabaryty, świetny dźwięk, przystępna cena i oczywiście Polski produkt, ocenił Krzysztof- elektronik.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Janek 31 stycznia 2021
    POLECAM
    Radio przewyższa jakością zagraniczne. Bardzo czułe, estetyczne, bardzo dobry odbiór. Dumny jestem, że Polska produkuje takie radia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarek 11 stycznia 2021
    Radio super
    Radio ekstra odbiera dab (świętokrzyskie) fm także. Czy polecam?. Odpowiedz w tytule opinii. Pozdrawiam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 2 listopada 2020
    Polski Producent. Radio super. Polecam
    Polski producent, radio super. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Darek 3 sierpnia 2020
    Rewelacyjne radio
    Radio świetne, wykonanie b.dobre jakość odbioru fal fm jak i dab super bez zakłóceń, gra czysto, wyświetlacz wyrazisty, prosty w obsłudze, dźwięk przez słuchawki b.dobry jedynie do czego się można przyczepić to gniazdo aux gra cicho, ale i tak nie dostaniemy nic lepszego za te pieniądze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    MARCIN 3 września 2020
    Polecam jak za tą cenę
    Radyjko małe, ale gra bardzo przyzwoicie. Nie jest to JBL wiadomo, ale nie ma się do czego przyczepić. Kupiłem głównie na DAB, a ta technologia tutaj sprawdza się wyśmienicie. Polska produkcja, polskie menu, warto wspierać Polski przemysł, co też zrobiłem kupując tego małego brzdąca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 1 grudnia 2016
    Polecam
    Proste w obsłudze poręczne radyjko. Dobra jakość sygnału, poprawny dźwięk.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 12 października 2016
    rewelacja
    Otrzymałam to, o co prosiłam i jestem bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Staszek 21 kwietnia 2016
    Radio Eltra Olga
    Bardzo przyjemne radio DAB. Łatwe w użyciu, na wyświetlaczu pisze po polsku. Dźwięk czysty i ładny, szczególnie na słuchawkach bo jest STEREO. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Precyzja pokręteł
    /5
    Precyzja regulacji
    /5
    Jakość sygnału
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
    Radio ELTRA OLGA DAB+
    Radio ELTRA OLGA DAB+
    Taniej o 10
    109 , 00
    99
    00
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 99,00 zł
    99
    00
    109 , 00
    Taniej o 10