Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC 32" QLED Tizen TV Frame DVB-T2/HEVC/H.265

(8)
Kod: 418962

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Ekran 32", Full HD, 1920 x 1080px
Smart TV Tak
Android TV Nie
Dla graczy Nie
Częstotliwość odświeżania ekranu 50Hz
Technologia HDR (High Dynamic Range) Tak
Złącza HDMI x2, USB x2
Funkcje Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, Samsung Frame
Kolor obudowy Czarny
Przylegający uchwyt w zestawie !
Dopasowany do ściany niczym obraz
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G
Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC 32" QLED Tizen TV Frame DVB-T2/HEVC/H.265
Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC 32" QLED Tizen TV Frame DVB-T2/HEVC/H.265
1 979
00
65,96 zł x 30 rat 0%
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Telewizor w Twoim stylu

Frame design

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC wyposażono w elegancką i nowoczesną ramkę, która idealnie wtapia się w wystrój Twojego wnętrza. To nie tylko telewizor, który upiększa przestrzeń, ale i dzieło sztuki, które staje się elementem Twojej prywatnej galerii.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC - frame

Wymienna Ramka

The Frame oferuje wybór wymiennych ramek w różnych kolorach. Dobierz tę, która najlepiej współgra z Twoją przestrzenią, stylem czy dziełem sztuki – magnesy sprawiają, że bez trudu nałożysz bądź zdejmiesz ją i wymienisz na inną.

* Wymienne Ramki sprzedawane osobno.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC  - wymienna ramka

Wygląda jak prawdziwa rama obrazu

Instalacja The Frame jest łatwa i szybka, możesz odchylać ekran na boki, do tyłu lub do przodu, by optymalnie go ustawić. To urządzenie pięknie prezentuje się z każdej strony i idealnie pasuje do Twojej przestrzeni.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC  - obraz

Tryb Sztuka

Doświadcz nowoczesnej metody prezentacji swojej osobistej kolekcji - od znanych arcydzieł po Twoje własne fotografie. Kiedy jest włączony to niezwykły telewizor. A po wyłączeniu zmienia się w prawdziwe dzieło sztuki.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC  - tryb sztuka

Art Store

Rozpocznij bezpłatny okres próbny na SAMSUNG QE32LS03TC i odkryj niesamowite treści dostępne w Art Store. Kiedy zdecydujesz się na subskrypcję, uzyskasz nieograniczony dostęp do kolekcji dzieł sztuki i fotografii – od klasycznych po współczesne.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC  - art store

Quantum Dot

Miliard perfekcyjnych kolorów, niezależnie od jasności. Odkryj barwy, które zapierają dech. Technologia Quantum Dot wypełni Twój obraz miliardem odcieni kolorów, które będą doskonałe niezależnie od jasności.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC  - quantum dot

Przełomowy pilot

W zestawie z telewizorem SAMSUNG QE32LS03TC otrzymasz pilot SolarCell wyposażony we wbudowany akumulator z funkcją ładowania przez port USB-C lub energią słoneczną oraz pochodzącą ze sztucznego oświetlenia. Warto zwrócić uwagę na to, że urządzenie zostało wykonane w 24% z materiałów pochodzących z recyklingu.

Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC  - pilot

Zawartość zestawu

Zakupując telewizor SAMSUNG QE32LS03TC, otrzymujesz urządzenie podstawowe, podstawę stołową, pilota, oraz uchwyt.


Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Nasi specjaliści zamontują podstawę, ustawią urządzenie we wskazanym miejscu i podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji.

Dodatkowo uruchomimy telewizor po raz pierwszy i zaprogramujemy dostępne kanały telewizji naziemnej. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Telewizor LG LED UP81003LR  - usługa



Filmy:



Dane techniczne

Obraz

Dźwięk

Funkcje multimedialne i sieciowe

Informacje dodatkowe

Złącza

Fizyczne

Efektywność energetyczna

Wyposażenie i gwarancja

Przekątna ekranu [cal] 32
Przekątna ekranu [cm] 80
Format ekranu 16:9
Format HD Full HD
Podwójny tuner HD Nie
Tuner Analogowy, DVB-C, DVB-S2, DVB-T2/HEVC/H.265
Rodzaj telewizora QLED
Technologia HDR (High Dynamic Range) Tak
Technologia odświeżania Picture Quality Index 1000
Technologia producenta Samsung Frame
Procesor Hyper Real
NanoCell Nie
Ambilight Nie
Funkcje poprawy obrazu Digital Clean View, Micro Dimming Pro
Kąt widzenia pionowy 178
Kontrast (dynamiczny) Mega
Kąt widzenia poziomy 178
Częstotliwość odświeżania ekranu 50Hz
Telewizor turystyczny Nie
Rodzaj podświetlenia Direct LED
TV jak obraz Tak
System dźwięku przestrzennego Dolby Digital Plus
System dźwięku 2.0
Wbudowane głośniki 2
Moc głośników [W] 10
Regulacja tonów wysokich / niskich Tak
Subwoofer Nie
Funkcje dodatkowe dźwięku Multiroom Link, Sound Mirroring
Korektor dźwięku Tak
Smart TV Tak
Android TV Nie
webOS TV Nie
Full Array Nie
Wi-Fi Tak
DLNA Tak
HbbTV Tak
Bluetooth Tak
Przeglądarka internetowa Tak
Nagrywanie na USB Nie
Komunikacja dodatkowa Easy Mirroring
Aplikacje Smart TV Amazon Prime Video, Netflix
Akcesoria opcjonalne Nie
Dla graczy Nie
Tizen TV Tak
Menu w języku polskim Tak
Telegazeta Tak
Funkcje dodatkowe Alexa, Art Mode, Connect Share™ (dysk twardy), Remote Access, SmartThings, Tap View, Tryb gier, Tryb sztuka, USB - zdjęcia, muzyka, film, Zawsze włączony
Seria telewizora LS03
Liczba złączy HDMI 2
Liczba złączy USB 2
Eurozłącze (Scart) Nie
Liczba złączy EURO 0
Złącze Ethernet (LAN) Nie
Wejście komponentowe Nie
Wejście kompozytowe Nie
Cyfrowe wyjście optyczne Tak
Cyfrowe wyjście koaksjalne Nie
Złącze CI (Common Interface) Tak
Wyjście słuchawkowe Nie
Czytnik kart pamięci Nie
Złącze DisplayPort Nie
Wejście PC VGA Nie
Pozostałe wejścia/wyjścia Wyjście RF
Złącze HDMI 2.1 Nie
Złącze 12V Nie
Kolor obudowy Czarny
Szerokość z podstawą [cm] 72.9
Wysokość z podstawą [cm] 45.1
Głębokość z podstawą [cm] 14.4
Szerokość bez podstawy [cm] 72.9
Wysokość bez podstawy [cm] 41.8
Głębokość bez podstawy [cm] 2.5
Waga z podstawą / bez podstawy [kg] 5.4 / 5.3
Nowa klasa energetyczna G
Pobór mocy (tryb włączenia) [W] 33
Pobór mocy (max) [W] 55
Pobór mocy (tryb czuwania) [W] 0.5
Zużycie energii HDR [kWh/1000h] 55
Zużycie prądu w trybie SDR 33 kWh = 20.13 zł
Zasilanie 220-240V; 50-60Hz
Wyposażenie Pilot, Podstawa
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące

Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Opinie

    4.9/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość obrazu
    5 /5
    Jakość dźwięku
    4.6 /5
    Wygląd
    5 /5
    Jakość użytkowania
    5 /5
    Ilość złączy
    4.9 /5
    Różnorodność funkcji
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Tomasz 1 grudnia 2021
    Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC 32" QLED Tizen TV Frame DVB-T2/HEVC/H.265
    Szukałem TV do sypialni, czegoś co nie będzie się wyróżniać z ogólnego wystroju pomieszczenia TV Samsung Qled 32 to coś co sprawiło, że sypialnia wzbogaciła się nie tylko o nowy TV, ale i piękny obraz dopasowany do pomieszczenia. Świetne rozwiązanie odrębnego sterownika telewizorem, brak rażących w oczy czerwonych diod, dostęp do filmowych portali, możliwość sterowania TV ze smartfonu, możliwość umieszczenia własnego zdjęcia np. z wakacji na ekranie TV i wiele innych ciekawych rozwiązań. Jestem naprawdę mega zadowolony z tego zakupu, obraz jest żywy i bardzo wyraźny, szczerze polecam. #OpinieTheFrame
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Angelika 10 listopada 2021
    Zadowolona :)
    Telewizor Samsung The Frame mam już od kilku dni. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Ma wszystko to na czym mi najbardziej zależało czyli dostęp do Internetu, bardzo dobry dźwięk i obraz. Kolory w tym telewizorze są żywe. Na ścianie wygląda rewelacyjnie i rzeczywiście przylega jak obraz. Bardzo polecam. #OpinieTheFrame
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    MonJa 9 listopada 2021
    Ładny telewizor
    Tu Kupiłam TV, bo chciałam najnowszą technologię w ładnym wydaniu. Technologia Tizen umożliwia oglądanie tv przez Internet, na czym mi zależało. Piękne obrazy wyświetlane kiedy Tv jest wyłączone dodaje uroku wnętrzu i jest pięknym obiektem, zamiast nudnego czarnego kwadratu treść. #OpinieTheFrame.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Asia 12 września 2021
    Telewizor jak obraz.
    Telewizor jak obraz. Co roku robimy wiele fotografii, których potem nie mamy gdzie oglądać. Wcześniej były programy w komputerach, które umożliwiały wyświetlanie zdjęć w tle, jak był włączony monitor.  Ramki do zdjęć miały za słabą rozdzielczość lub za małą pamięć. Długo szukaliśmy urządzenia,  które umożliwi nam oglądanie zdjęć.  W końcu trafiliśmy na Samsung The Frame. To był strzał w dziesiątkę.  Telewizor ma ekran, który wygląda jak w czytniku ebooków, czyli jest matowy. Powoduje to, że zdjęcie wygląda jakby było wywołane i włożone w ramkę. Oglądanie zdjęć na telewizorze jest możliwe w dwojaki sposób. Po pierwsze po podłączeniu zewnętrznej pamięci można oglądać pokaż slajdów.  Ciekawostką jest możliwość dodania podkładu muzycznego oraz różne przejścia z jednego w następne zdjęcie.  Daje to fajny efekt oglądania filmu np. z wakacji. Po drugie. Po zrzuceniu wybranych zdjęć na pamięć telewizora możemy je wyświetlać jako obrazy zmieniające się np. co 10-30 minut. W ten sposób powstaje ramka, w której pojawią się inne zdjęcie.  Telewizor ma tylko jeden minus. W przypadku posiadania innego telewizora Samsung w tym samym pomieszczeniu pilot działa na oba telewizory i powoduje np. włączenie jednego i wyłączenie drugiego. To spowodowało, że nasz zamysł zawieszenia małego 32cale The Frame w salonie jako ramki nie wypalił. Nie wyobrażaliśmy sobie zwrotu telewizora, więc  powędrował on do sypialni, gdzie będzie pełnił swoją rolę ramki na zdjęcia. Drugim małym minusem jest brak możliwość sterowania nim przez Smart Things. Aplikacja po prostu go nie widzi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    danielw 16 września 2021
    Super TV z funkcją obrazu
    Chciałem kupić mały Tv do pokoju córki, który będzie miał pilot Smart. Wszystkie inne w rozmiarze 32 cali mają piloty z przed dekady. Wybór jak najbardziej trafiony. Tv prezentuje się rewelacyjnie. Subtelny wygląd, po zamontowaniu na ścianie rzeczywiście wygląda jak obraz. Doskonała jakość obrazu przy oglądaniu Tv a poza tym wiele ciekawych funkcji przy używaniu go jako obrazu. Cienka wymienna ramka wygląda estetycznie i dobrze wpisuje się w aranżację każdego wnętrza. One connect box umożliwia takie poprowadzenie kabli żeby żaden nie był widoczny. Pilot jest bardzo intuicyjny i obsługa nie stwarza żadnych problemów. Tizen działa szybko i sprawnie. Montaż na ścianie też nieskomplikowany. Polecam! #OpinieTheFrame
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    auto_joker 19 września 2021
    TV OK
    Zależało mi na kupnie małego TV do salonu, takiego aby nie stanowił przysłowiowego telewizyjnego ołtarzyka. Współpracuje ze starym dekoderem z przed kilkunastu lat. Po korekcie ustawień parametrów obrazu (kontrast na minimum itd .. ) i zakupu zestawu tanich głośników Creative PEBBLE PLUS 2.1 oraz budżetowego mini equalizera (220 zł) podłączonych do wyjścia audio dekodera dźwięk jest OK. Mięciutko chodzące basy. Przyjemnie się tego słucha. Odsłuch na oryginalnych głośnikach to opcja awaryjna. Słabiutko. Można też dokupić jakiś kompaktowy soundbar (55 cm pod rozstaw nóżek TV) rozsądnie brzmiący. Ale to wydatek około 1000 Zł.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 30 sierpnia 2021
    Obraz, a nie telewizor
    Telewizor jest po prostu rewelacyjny. Doskonała jakość obrazu, ale także wspaniałe wszystkie dodatkowe funkcje, jak choćby Smart TV, ma piękny wygląd, cienką ramkę i w ogóle estetyczne wykonanie. Przede wszystkim wyjątkowego charakteru nadaje mu możliwość ustawienia na ekranie dowolnego dzieła sztuki, które zastąpi czarny niczym niewyróżniający się ekran. Ważnym elementem jest także dołączony w zestawie one connect box, który przy obrazie (a nie telewizorze) na ścianie pozwala ukryć wszystkie kable i uzyskać prawdziwe dzieło sztuki. Polecam! #OpinieTheFrame
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magda 5 sierpnia 2021
    Dzieła sztuki zamiast TV na ścianie
    Telewizor wart swojej ceny, jeśli ktoś chce zamienić nudny czarny ekran na ścianie i zmienić wystrój pokoju to naprawdę daje on radę. Opcja passe- partout rewelacja - efekt 3D jak w prawdziwym obrazie. Do tego na wielki plus możliwość dodawania własnych grafik, co daje nieskończone możliwości i powoduje że telewizor się nie znudzi. Sama jakość obrazu TV bardzo dobra, a mini one connect box rozwiązuje problem widocznych kabli. Polecam :) #OpinieTheFrame
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    TV nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa TV okazała się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    TV nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa TV okazała się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    TV nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa TV okazała się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    TV przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy!
    Zalanie pilota w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Naprawimy lub wymienimy!
    Pęknięta matryca w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Wymienimy ekran.
    Otrzymasz nowy sprzęt jeśli padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

                

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (Telewizor)


      • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
      • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
      • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)

      Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.

      Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów

      Więcej

      Pakiet SMART (Telewizor)

      • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
      • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
      • Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów)
      • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)
      • Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem
      • Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV
      • Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem
      • Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota
      • Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring)
      • Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX)
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC)
      • Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału

      Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.

      Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów, podłączenie do Internetu, konfiguracja SMART TV .

      Więcej

      Profesjonalna optymalizacja obrazu


      • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
      • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
      • Konfiguracja parametrów wyświetlanego obrazu z wykorzystaniem dedykowanej karty optymalizacji

      Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.


      Zobacz więcej >>

      Więcej

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Telewizor)


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Montaż podstawy
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji elektrycznej i antenowej
      • Konfiguracja ustawień podstawowych
      • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
      • Zabranie opakowania (na życzenie)

      Montaż telewizora lub soundbara na ścianie


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Doradztwo w zakresie wyboru miejsca montażu
      • Wywiercenie otworów i osadzenie kołków rozporowych, we wskazanym miejscu
      • Przymocowanie uchwytu ściennego
      • Osadzenie TV/soundbara i kontrola stabilności
      • Zabranie pozostałości opakowania (na życzenie)
      Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC 32" QLED Tizen TV Frame DVB-T2/HEVC/H.265
      Telewizor SAMSUNG QE32LS03TC 32" QLED Tizen TV Frame DVB-T2/HEVC/H.265
      1 979
      00
      65,96 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756