Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Piekarnik ELECTROLUX EOC8P31Z SteamCrisp Elektryczny parowy Czarny A+

(9)
Kod: 898108

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor frontu: Czarny
Piekarnik ELECTROLUX EOC8P31Z SteamCrisp Elektryczny parowy Czarny A+
Piekarnik ELECTROLUX EOC8P31Z SteamCrisp Elektryczny parowy Czarny A+
Produkt dostępny w wybranych sklepach
3 299
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamCrisp
Dotykowa książka kucharska
Termosonda
Czyszczenie pyrolityczne
Piekarnik parowy seria 700 SteamCrisp
EOC8P31Z
Piekarnik został wyposażony w funkcję SteamCrisp®, która dzięki wykorzystaniu pary łączy soczystość dania z chrupiącą skórką. Dzięki połączeniu pary i gorącego powietrza dania pozostają soczyste i mogą być pieczone w niższych temperaturach. Ponadto piekarnik umożliwia czyszczenie pyrolityczne, zmieniające tłuszcz i zanieczyszczenia w popiół.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK
Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
SenseCook®
Skorzystaj z pomocy szefa kuchni. AssistedCooking jest jak gotowanie pod okiem profesjonalnego szefa. Wybierz potrawę, a piekarnik dostosuje właściwy program i czas, a gdy danie jest gotowe piekarnik po prostu wyłączy się.
Pyroliza
W procesie pyrolizy piekarnik spala w temperaturze 500 °C tłuszcz i zanieczyszczenia na drobny pył, który wystarczy usunąć ściereczką. Pozwala to utrzymać idealną czystość komory bez szorowania i używania detergentów.
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Electrolux

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Czarny
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 emaliowana blacha do pieczenia, 1 ruszt, Emaliowana brytfanna, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Prowadnice TR1LV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Automatyczne wyłączanie
  • Czyszczenie piekarnika
    Pyroliza
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 72
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Emalia
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    20 programów ulubionych, 88 gotowych programów pieczenia, Automatyczna propozycja temperatury, Elektroniczna regulacja czasu, Elektroniczna regulacja temperatury, Funkcja SteamCrisp, Szybki nagrzew, Timer, Wyświetlacz elektroniczny
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    11
  • Nie
  • Dotykowe
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.6
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.9/5
    9 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.6 /5
    Programy
    5 /5
    Cena/jakość
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 23 lipca 2021
    Polecam
    Piekarnik użytkuję od 9 miesięcy. Nie udało mi się jeszcze wykorzystać wszystkich jego funkcji, ale to nie z lenistwa, a ponieważ jest ich tak dużo. Pyroliza świetnie daje sobie radę nawet z najgorszym brudem. Funkcja parowa idealna do odgrzewania wczorajszego obiadu (brak świeżego to akurat kwestia lenistwa, ale mając taki piekarnik - można!). Zdecydowanie polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 29 czerwca 2021
    Ekstra
    Piekarnik świetny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna 29 marca 2021
    Serdecznie polecam
    Piekarnik wygląda świetnie, wpisuje się w nowoczesny styl kuchni. Jest bardzo pojemny. Użytkowałam ten model w mieszkaniu i teraz zakupiłam ponownie do domu. Bardzo często korzystam z funkcji pieczenia z parą co przekłada się na jakość ciast i mięs. Czyszczenie praktycznie bez wysiłku dzięki pyrolizie. Serdecznie polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 25 października 2020
    Super
    Ma wszystkie funkcje z parą :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 2 listopada 2019
    Polecam
    Piekarnik super działa, ma dużo funkcji i możliwości dostosowania do własnych potrzeb. Ale jak dla mnie troszkę za długo się nagrzewa
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Martyna 4 sierpnia 2019
    Polecam
    Fajny piekarnik dla lubiących zdrowe jedzenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 10 września 2019
    Polecam
    Wspaniały produkt, godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 16 czerwca 2019
    Bardzo polecam!!!
    Piekarnik z pyrolizą oraz pieczeniem parowym! Super wygląd plus mega funkcjonalność oraz dobra cena! POLECAM :).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 16 czerwca 2019
    Ok!
    Możliwości tego piekarnika miło mnie zaskoczyły! Wszystkie dania przyrządzone w nim wychodzą perfekcyjnie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX EOC8P31Z SteamCrisp Elektryczny parowy Czarny A+
      Piekarnik ELECTROLUX EOC8P31Z SteamCrisp Elektryczny parowy Czarny A+
      Piekarnik ELECTROLUX EOC8P31Z SteamCrisp Elektryczny parowy Czarny A+
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      3 299
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756