Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Użyj kodu rabatowego K-2382

Zmywarka BEKO DIS28122

(133)
Kod: 890714

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Użyj kodu rabatowego K-2382

Wymiary (SxWxG) [cm] 44.8 x 81.8 x 55
Pojemność [kpl.] 11
Zużycie prądu 81 kWh = 49.41 zł
Zużycie wody [l/cykl] 8.7
Poziom hałasu [dB] 45
Funkcje Trzecia szuflada, Połowa załadunku
SelfDry - automatyczne otwieranie drzwi
Pomieści aż 11 kompletów naczyń
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A++
Zmywarka BEKO DIS28122
Zmywarka BEKO DIS28122
Nowy
Outlet - od 1 461,00 zł
Produkt dostępny w wybranych sklepach
1 699
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Zmywarka Beko

Zmywarka BEKO DIS28122 o szerokości 44.8 cm. Urządzenie posiada ramię myjące AquaIntense oraz technologię SelfDry.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Wygląd Ogólny

AquaIntense

Nowoczesne ramię myjące, umiejscowione na dnie zmywarki BEKO DIS28122 to gwarancja nawet 5 razy dokładniejszego mycia i płukania naczyń, nawet w trudno dostępnych zakamarkach.

Zmywarka BEKO DIS28122 - AquaIntense

Technologia SelfDry

Po zakończonym cyklu zmywania, drzwi zmywarki BEKO DIS28122 otworzą się automatycznie, dzięki czemu zgromadzone w środku naczynia wyschną znacznie szybciej – i to bez Twojej ingerencji. Dzięki temu rozwiązaniu zmywarka zużywa również mniej prądu

Zmywarka BEKO DIS28122 - Technologia SelfDry

Trzeci kosz

Trzeci kosz zapewni więcej przestrzeni w koszach głównych i zadba o maksymalny porządek we wnętrzu zmywarki BEKO DIS28122.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Trzeci kosz

Program Quick&Shine 58'

Unikalny program zmywarki BEKO DIS28122. Jest to najszybszy (trwa zaledwie 58 minut) pełny program, który idealnie nadaje się do codziennego zmywania.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Program quick&shine 58'

Oświetlenie wnętrza

Kiedy używamy zmywarki – zwłaszcza wieczorem - często przeszkadza nam brak światła, przez co mało wygodnie jest w odpowiednim miejscu ułożyć naczynia i załadować zmywarkę. System oświetlenia wnętrza zmywarki BEKO DIS28122 da nam w tym przypadku większą wygodę użytkowania urządzenia.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Oświetlenie wnętrza

System Acrobat

Regulacja wysokości pełnego kosza to nie problem! Trzypoziomowy System Acrobat sprawi, że z łatwością dostosujesz wnętrze zmywarki BEKO DIS28122 do zestawu naczyń, który zamierasz zmywać.

Zmywarka BEKO DIS28122 - System Acrobat

Dno ze stali nierdzewnej

Stal nierdzewna gwarantuje znacznie większą trwałość i wyższy poziom higieny we wnętrzu urządzenia. Zmywarka BEKO DIS28122 daje pewność, że nieprzyjemne zapachy nie zagoszczą we wnętrzu Twojego urządzenia, a jakość wykonania pozwoli cieszyć się nią przez wiele lat.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Dno ze stali nierdzewnej

Fast+

Program Fast+ w zmywarce BEKO DIS28122 zapewnia wydajność zmywania przy niemal 3-krotnie krótszym cyklu – niezastąpiona technologia, gdy chcesz szybko uporać się z naczyniami, np. przed wyjściem do pracy, albo późnym wieczorem.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Fast+

GlassShield

Jedną z flagowych i najbardziej zaawansowanych funkcji zmywarki BEKO DIS28122 jest technologia GlassShield, która powstała z myślą o szklanych zastawach. Ze względu na ich delikatną naturę stworzyliśmy technologię, która nie tylko skutecznie chroni wszelkie szklane naczynia, ale również 20-to krotnie wydłuża ich żywotność.

Zmywarka BEKO DIS28122 - GlassShield

System WaterStop

System WaterStop zainstalowany na wężu zmywarki BEKO DIS28122, odcina dopływ wody z kranu. Jest to dodatkowe zabezpieczenie przez zalaniem.

Zmywarka BEKO DIS28122 - System WaterStop

Hot Air

System suszenia gorącym powietrzem w zmywarce BEKO DIS28122 w kreatywny sposób wykorzystuje powietrze nagrzane po zmywaniu, by dokładnie wysuszyć Twoje naczynia. Wystarczy, że na pewien czas pozostawisz je w urządzeniu po zakończeniu zmywania, a wyjmiesz je suche i gotowe do odłożenia do szafki.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Hot Air

Połowa załadunku

Nie musisz już czekać na zapełnienie całej zmywarki BEKO DIS28122 by ją uruchomić! Opcja dowolnego rozłożenia naczyń przy wykorzystaniu możliwości zmywania połowy wsadu pozwala na dowolne rozłożenie naczyń na górnym lub/i dolnym koszu.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Połowa załadunku

Silnik inwerterowy

Silnik inwerterowy w zmywarce BEKO DIS28122 to same zalety: niezawodność, cichsza praca, komfort i spokój w domu oraz niższy pobór energii. Najprościej mówiąc: więcej oszczędności w domowym budżecie.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Silnik inwerterowy

Wskaźnik LedSpot

Zmywarka BEKO DIS28122 posiada świetlny wskaźnik pracy widoczny na podłodze. Dzięki niemu wiadomo, czy zmywarka pracuje, bez konieczności otwierania drzwiczek.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Wskaźnik LedSpot

Allin1

Zmywarka Beko BEKO DIS28122 automatycznie rozpozna, czy do zmywania używasz tabletki Allin1 - jeśli tak będzie, urządzenie samodzielnie wydłuży czas trwania programu zmywania, by w pełni wykorzystać możliwości użytego detergentu.

Zmywarka BEKO DIS28122 - Allin1

Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Panel sterujący

Efektywność energetyczna

Funkcje

Programy

Temperatury

Kosz

Fizyczne

Rodzaj zmywarki Zmywarka do zabudowy
Czas trwania standardowego cyklu [min] 184
Zużycie wody [l/cykl] 8.7
Roczne zużycie wody [l] 2436
Zużycie energii [kWh/cykl] 0.78
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Roczne zużycie prądu 225 kWh = 137.25 zł
Zużycie wody [l/cykl] 8.7
Czas programu EKO [min] 184
Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
Pojemność [kpl.] 11
Poziom hałasu [dB] 45
Zastosowane technologie Fast+, GlassShield, HotAir, Waterstop
Bezpieczeństwo użytkowania Brak
Podłączenie do ciepłej wody Nie
Zabezpieczenie przed zalaniem Tak
Wykonanie dna zmywarki Stal nierdzewna
Poziom hałasu [dB] 45
Autodozowanie Nie
Rodzaj panelu sterowania Ukryty
Wskaźnik braku nabłyszczacza Tak
Wskaźnik braku soli Tak
Wyświetlacz elektroniczny Tak
Klasa suszenia A
Klasa zmywania A
Klasa energetyczna A++
Klasa emisji hałasu C
Nowa klasa energetyczna E
Zużycie prądu 81 kWh = 49.41 zł
Opóźnienie startu pracy Tak
Sterowanie Elektroniczne
Funkcje dodatkowe Automatyczne otwieranie drzwi, Dodatkowe płukanie, Oświetlenie wnętrza, System ochrony szkła
Połowa załadunku Tak
Trzecia szuflada Tak
Sterowanie smartfonem Nie
Programy zmywania AquaFlex, Auto, Bio/Eco 50C, Delikatny 40°C, Intensywny 70C, Mini 30, Mycie wnętrza, Mycie wstępne, Quick&Shine 60C
Temperatury zmywania 35/45/50/60/65/75
Kosz dolny Składane podpórki na talerze
Kosz górny 2 półeczki, Możliwość regulacji półeczek, Regulowana wysokość
Szerokość [cm] 44.8
Wysokość [cm] 81.8
Głębokość [cm] 55

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BEKO S.A.
  • Opinie

    4.9/5
    133 opinii
    133 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Łatwość załadunku
    4.9 /5
    Programy
    4.9 /5
    Dokładność mycia
    4.9 /5
    Czas zmywania
    4.9 /5
    Użyteczność
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    TSZ 21 lipca 2021
    Rewelacja
    Zmywarkę użytkujemy od 02.2020, miałem wybrana inną, ale po rozmowie ze sprzedawcą skusiłem się. NIE ŻAŁUJĘ. Jest to pierwsza zmywarka. Daliśmy się namówić na nią ponieważ: Osobna trzecia półka na sztućce - po prostu musi być. Oświetlenie wewnątrz - jak ktoś nie ma to nie zrozumie musi być. Dobra cena i dobre opinie. W użytkowaniu - cicha, dobrze domywa (tutaj ma znaczenie jakich tabletek używacie, nie będę robił reklamy ale są duże różnice przetestowałem), regulowana wysokość środkowego kosza, przydaje się, tak jak możliwość kładzenia uchwytów. Jesteśmy 5 osobową rodziną i zmywarka codziennie pracuje, bez zarzutów, czasami 2 razy. Tak tak sprzedawca miał racje, jak tylko możecie to nawet kosztem jednej szafki kupujcie 60 cm szeroka a nie 45cm. Teraz wiem o czym mówił, ale niestety nie mamy miejsca, ale każdy kto projektuje nie wybiera lepiej 60 cm zamiast 45cm jeżeli nie ma ograniczeń co do miejsca. No i najważniejsza sprawa nie ma kłótni kto dziś zmywa :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiesław 10 lipca 2021
    Czyste Gary.
    Dzień dobry. Chcę podzielić się z Wami moim doświadczeniem o zmywarce Beko moim ostatnim zakupie. Mam kupionych w różnych mieszkaniach zmywarki Whirlpool oraz Amica. Beko zrobiło w zmywarce "salon" dla moich talerzy szklanek kieliszków sztućców i garnków. Po imprezie na 10 osób wszystko zmieściłem i umyłem na błysk za jednym razem. Za te niewielkie pieniądze w porównaniu do innych zmywarek nabyłem cichy, pojemny i super nabłyszczający sprzęt. Pozdrawiam i polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiktoria 30 sierpnia 2021
    Polecam
    Polecam zmywarkę Beko DIS28122. Nawet mocniej zabrudzone naczynia bez problemu są domywane i nie trzeba ich ręcznie domywać po rozpakowaniu zmywarki. Pomimo małego rozmiaru zmywarka jest bardzo pojemna, atutem jest półka na sztućce zamiast koszyczka. Duża ilość programów oraz dodatkowych funkcji pozwala na uruchomienie zmywarki nawet przy połowie wsadu. Dźwięki wydawane podczas pracy nie są uciążliwe.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 20 sierpnia 2021
    Super zmywarka. Polecam
    Posiadamy zmywarkę od miesiąca i spisuje się rewelacyjnie. Jest cicha, dobrze wykonana. Dobrze domywa. Wcześniej posiadaliśmy zmywarkę Electrolux z racji, że miała już swoje lata postanowiliśmy ją wymienić na kolejnego Electroluxa lecz ostatecznie wybór padł na Beko i nie żałujemy. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 4 sierpnia 2021
    Jestem zadowolona
    Zmywarka spełnia moje oczekiwania. Domywa, podświetlenie pomaga kiedy rozładowuję talerze wieczorem. Otwieranie po skończonej pracy jest bardzo przydane, nie ma zacieków. Jedynie co, to zmywarka jest trochę głośna, ale to może sprawa przyzwyczajenia się do dźwięków.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 25 września 2021
    Polecam!
    Z całego serca polecam zmywarkę. Łatwa w obsłudze , pojemna i cicho pracuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 26 sierpnia 2021
    Rewelacja
    Tu nie ma co pisać, tą zmywarkę trzeba po prostu mieć! Fenomenalny wybór.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 14 września 2021
    Zmywarka
    Kupiłem Beko, bo już 1 miałem i teraz zaufam nowemu modelowi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Arkadiusz 16 lipca 2021
    Zmywarka
    Cicha, dokładnie myje, dobra dla 3 osobowej rodziny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystyna 21 sierpnia 2021
    Zmywarka
    Dobrze i dokładnie myje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Łatwość załadunku
    /5
    Programy
    /5
    Dokładność mycia
    /5
    Czas zmywania
    /5
    Użyteczność
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Kupuj taniej energooszczędne AGD!
    Wybierając AGD, zwróć uwagę na klasę energetyczną, która pozwoli zminimalizować zużycie prądu. Więcej

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną zmywarkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu
    Drzwi zmywarki, lub kosz na naczynia uszkodzone w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, naprawimy lub wymienimy!
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Zmywarka) - montaż w zabudowie meblowej

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej kanalizacycjnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Dostosowanie urządzenia do poziomu twardości wody ( regulacja na panelu sterowania)
      • Uruchomienie i sprawdzenie szczelności przyłączy
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Zmywarka BEKO DIS28122
      Zmywarka BEKO DIS28122
      Zmywarka BEKO DIS28122
      Nowy
      Outlet - od 1 461,00 zł
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      1 699
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756