Grill elektryczny SEVERIN PG8114 posiada strefę szybkiego grillowania Boost Zone – 500°C do perfekcyjnego przyrumieniania mięsa, oraz technologię podwójnego grzania zapewnia maksymalną moc. Gwarantowany sukces w grillowaniu, dzięki ustawieniu temperatury na wyświetlaczu cyfrowym OLED z wbudowanym regulatorem czasu i termometrem grillowym. Dioda LED sygnalizująca status urządzenia niebieska do 320°C - pomarańczowa, 320 - 500°C - czerwona.
Grill elektryczny SEVERIN PG8114 posiada bezpieczną w dotyku obudowę SafeTouch, która eliminuje ryzyko oparzenia od gorących powierzchni. Zakres płynnej regulacji temperatury od 80°C do 500°C. Temperatura od 0°C do 500°C ustawiana w krokach co 10°C.
Ruszt grillowy ze stali nierdzewnej zapewnia najlepsze wyniki i łatwe czyszczenie. Większość części można zdejmować w celu łatwego czyszczenia: osłonę przeciwwietrzną, ruszt do grillowania, element grzewczy, prowadnice tacki do tłuszczu, tackę wodną. Specjalnie zaprojektowana tacka do tłuszczu zapewnia optymalne rozchodzenie się ciepła, a woda w tacce zapewnia łatwiejsze czyszczenie i ochronę przed przypaleniem się tłuszczu i powstaniem zapachu spalenizny.
Funkcje dodatkowe: | Kontrolka zasilania, Nienagrzewająca się obudowa, Wyłącznik bezpieczeństwa, Wyświetlacz LED |
---|---|
Lampka kontrolna temperatury: | Tak |
Odprowadzanie tłuszczu: | Tak |
Regulacja temperatury: | Tak |
Kolor obudowy: | Czarno-srebrny |
Wyposażenie : | Ruszt |
Gwarancja: | 24 miesiące |
Moc [W]: | 3000 |
Możliwość demontażu: | Elementu grzejnego, Pojemnika na tłuszcz, Rusztu |
Możliwość mycia w zmywarce: | Nie |
Nieprzywieralna powłoka płyty: | Tak |
Powierzchnia grillowania [cm2]: | 996 |
Waga [kg]: | 4.9 |
Zasilanie: | Sieciowe |
Rodzaj grilla: | Stołowy |
Waga z opakowaniem [kg]: | 7.10 |
Głębokość [cm]: | 62 |
Szerokość [cm]: | 42 |
Wysokość [cm]: | 25 |
Nazwa: | SEVERIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Ulica i numer budynku: | ul. Powstania Styczniowego 2/2 |
Kod pocztowy: | 81-519 |
Miasto: | Gdynia |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.