- Strona główna ›
- AGD małe ›
- Do kuchni ›
- Pozostały drobny sprzęt do kuchni ›
- Nici wędliniarskie BROWIN 310214 210 m
Nici wędliniarskie BROWIN 310214 210 m
Rodzaj: | Nici |
---|---|
Materiał: | Bawełna |
Przeznaczenie: | Do parzenia, Do pieczenia, Do wędlin, Do wędzenia |
Kolor: | Szary |
Dokładamy wszelkich starań, aby produkty dotarły do Ciebie jak najszybciej.
Opis produktu
Nici wędliniarskie szare bawełniane do ręcznego wiązania mięs, przeznaczonych do wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.
• Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych.
• Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
• Wytrzymałość na pęknięcia - nić pozwala bez obaw zawiesić mięso na haku.
• Wygodna, duża szpula - ułatwia przechowywanie bez ryzyka poplątania.
• Inne zastosowania - nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Uwaga!
Wytrzymałość termiczna do 240°C.
Wymiary:
• Ø 2 mm
• długość 210 m.
Dane techniczne
Kolor: | Szary |
---|---|
Rodzaj: | Nici |
Liczba sztuk w opakowaniu: | 1 |
Materiał: | Bawełna |
Przeznaczenie: | Do parzenia, Do pieczenia, Do wędlin, Do wędzenia |
Gwarancja: | 24 miesiące |
Nazwa: | BROWIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. |
Ulica i numer budynku: | Pryncypalna |
Kod pocztowy: | 93-373 |
Miasto: | Łódź |
Adres elektroniczny: | browin@browin.pl |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.
Inne produkty w kategorii:
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
Dokładamy wszelkich starań, aby produkty dotarły do Ciebie jak najszybciej.