Produkt archiwalny

Kuchnia ELECTROLUX EKK54957OX PlusSteam

Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie Znajdź podobne

Opis produktu

Wspaniały smak?
Po prostu dodaj parę!
PlusSteam
PlusSteam
Kuchnia parowa PlusSteam - Połączenie pary i gorącego powietrza sprawia, że potrawy są soczyste wewnątrz i cudownie chrupiące z wierzchu oraz zachowują do 90% witamin. Działanie pary umożliwia pieczenie i gotowanie bez dodatku tłuszczu. Idealny do wypieków, pieczenia mięs oraz gotowania na parze, z łatwością odgrzeje też potrawy, zachowując pełnię ich smaku.
Pasteryzacja
Pasteryzacja
Już teraz bezpiecznie i wygodnie pasteryzuj swoje przetwory dzięki funkcji PlusSteam. Dzięki temu Twoje domowe przetwory zachowają wszystkie wartości odżywcze oraz oryginalny niepowtarzalny smak
Funkcja
Suszenie
Funkcja
Suszenie
Dzięki tej kuchni zachowasz oryginalny i wyjątkowy smak owoców i warzyw. Specjalna funkcja pozwala na ustawienie temperatur w zakresie 40-70 stopni co sprawi, że suszenie we własnej kuchni będzie szybkie i przyjemne.
Podgrzewana szuflada
Podgrzewana szuflada
Podgrzewana szuflada – Dzięki wykorzystaniu ciepła wydobywanego się przy pieczeniu i umieszczeniu talerzy w specjalnej szufladzie możesz cieszyć się ciepłymi talerzami przy podawaniu swoich dań tak jak w najlepszych restauracjach.
Pieczenie w niskiej temperaturze
Pieczenie w niskiej temperaturze
Twoje domowe gotowanie już dziś może zachwycić wszystkich dzięki pieczeniu w niskiej temperaturze. Pieczenie mięs w temperaturze 50-70 stopni pozwala zachować ich idealną wilgotność, a także naturalny smak i wszystkie wartości odżywcze mięsa przez co końcowy smak jest jak w najlepszych restauracjach.
Płyta gazowa
Płyta gazowa
Płyta gazowa to niezawodny i elastyczny partner w Twojej kuchni. Niezależnie od tego, czy przyrządzasz szybkie spaghetti, czy wymagający długiego duszenia gulasz, płyta gazowa Electrolux zapewni Ci wyjątkową jakość posiłków.
Kuchnia gazowo-elektryczna PlusSteam EKK54957OX

Wydobądź ze swoich potraw jeszcze lepszy smak.
Funkcja PlusSteam zadba o dostarczenie pary na początkowym etapie pieczenia, dzięki czemu Twoje wypieki będą doskonale wyrośnięte i pulchne. Z kolei opcja termoobiegu zapewni im wyjątkową chrupiącą i apetyczną skórkę. Proces pieczenia jest również szybszy i bardziej energooszczędny dzięki systemowi pieczenia konwekcyjnego HotAir. Równomierny obieg powietrza w komorze sprawia, że Twoje potrawy są zawsze doskonale upieczone ze wszystkich stron. Specjalny tryb suszenia w niskiej temperaturze pozwala przygotować smaczne i pożywne przekąski dla całej rodziny. Przeprowadzenie tego procesu w zakresie 50-100°C pozwala zachować smak i większość potrzebnych substancji odżywczych. Ustawienie odpowiedniego czasu gotowania pozwala wyłączyć się piekarnikowi automatycznie, a funkcja opóźnienia startu sprawi, że dostosujesz pracę urządzenia do swojego trybu życia. Szybkie rozpoczęcie gotowania na kuchni gazowej jest również możliwe dzięki zintegrowanej zapalarce, która uruchamia się razem z pokrętłem gazu.
Poznaj funkcje kuchenek PlusSteam
Kuchnia parowa PlusSteam
Połączenie pary i gorącego powietrza sprawia, że potrawy są soczyste wewnątrz i cudownie chrupiące z wierzchu oraz zachowują do 90% witamin. Działanie pary umożliwia pieczenie i gotowanie bez dodatku tłuszczu. Idealny do wypieków, pieczenia mięs oraz gotowania na parze, z łatwością odgrzeje też potrawy, zachowując pełnię ich smaku.
Funkcja suszenia
Dzięki tej kuchni zachowasz oryginalny i wyjątkowy smak owoców i warzyw. Specjalna funkcja pozwala na ustawienie temperatur w zakresie 40-70 stopni co sprawi, że suszenie we własnej kuchni będzie szybkie i przyjemne.
Pasteryzacja
Już teraz bezpiecznie i wygodnie pasteryzuj swoje przetwory dzięki funkcji PlusSteam. Dzięki temu Twoje domowe przetwory zachowają wszystkie wartości odżywcze oraz oryginalny niepowtarzalny smak
Podgrzewana szuflada
Dzięki wykorzystaniu ciepła wydobywanego się przy pieczeniu, i umieszczeniu talerzy w specjalnej szufladzie możesz cieszyć się ciepłymi talerzami przy podawaniu swoich dań tak jak w najlepszych restauracjach. więcej...
Pieczenie w niskiej temperaturze
Twoje domowe gotowanie już dziś może zachwycić wszystkich dzięki pieczeniu w niskiej temperaturze. Pieczenie mięs w temperaturze 50-70 stopni pozwala zachować ich idealną wilgotność, a także naturalny smak i wszystkie wartości odżywcze mięsa przez co końcowy smak jest jak w najlepszych restauracjach. więcej...
Płyta gazowa
Płyta gazowa to niezawodny i elastyczny partner w Twojej kuchni. Niezależnie od tego, czy przyrządzasz szybkie spaghetti, czy wymagający długiego duszenia gulasz, płyta gazowa Electrolux zapewni Ci wyjątkową jakość posiłków. więcej...

Dane techniczne

Dane podstawowe

Rodzaj piekarnika: Elektryczny
Rodzaj płyty grzewczej: Gazowa
Kolor frontu piekarnika: Srebrny
Szerokość [cm]: 50
Pojemność [l]: 58
Typ prowadnic: Drabinkowe
Program samooczyszczania: Nie
Funkcje: Termoobieg, Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu, Grill (opiekacz)

Opinie

Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

Instrukcje

Instrukcja obsługi Kuchnia ELECTROLUX EKK54957OX PlusSteam