Klawiatura LOGITECH G Pro Czarny

(10)
Kod: 557959
Typ klawiatury Mechaniczna
Komunikacja z komputerem Przewodowa
Interfejs USB
Dla graczy Tak
Podświetlenie Tak
Zobacz cały opis
Klawiatura LOGITECH G Pro Czarny
Klawiatura LOGITECH G Pro Czarny
469
00
15,63 zł x 30 rat 0%
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
U Ciebie
W sklepie jutro
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Stworzona dla profesjonalnych graczy

Klawiatura LOGITECH G Pro to sprzęt na najwyższym poziomie, stworzony z myślą o profesjonalistach. Zaawansowane mechaniczne przełaczniki GX reagują błyskawicznie ze słyszalnym i wyczuwalnym oporem, a ich wytrzymałość została przetestowana na turniejach. W trosce o wygodę wyposażona została w podświetlenie LIGHTSYNC RGB oraz gumowe stopki i 3-stopniową regulację nachylenia klawiatury.

Klawiatura LOGITECH G Pro wyglad ogolny przełączniki gumowe stopki regulacja nachylenia

Najnowocześniejsze podświetlenie

Zastosowana w modelu LOGITECH G Pro nowoczesna technologia LIGHTSYNC RGB umożliwia zaprogramowanie oświetlenia poszczególnych klawiszy w zakresie ~16,8 mln kolorów. Możesz wybierać wśród gotowych trybów lub stworzyć własne niepowtarzalne efekty.

Klawiatura LOGITECH G Pro podswietlenie lightsync rgb

Kompaktowość i wygoda

Klawiatura LOGITECH G Pro została wyposażona w możliwość odłączenia kabla micro USB, dzięki czemu można bezpiecznie przewieźć sprzęt w torbie podróżnej. Usunięcie klawiatury numerycznej zapewnia kompaktowy rozmiar klawiatury, a tym samym większą swobodę operowania myszą.

Klawiatura LOGITECH G Pro odlaczany kabel kompaktowosc



Filmy:



Dane techniczne

Techniczne

Fizyczne

Parametry

Typ klawiatury Mechaniczna
Układ klawiszy Standardowy
Klawisze multimedialne Tak
Klawisze multimedialne - liczba 9
Klawisze internetowe Nie
Klawisze numeryczne Nie
Inne Przełącznik GX BLUE, Regulacja nachylenia, Technologia Lightsync RGB
Wbudowany HUB USB Nie
Krótki skok klawisza Nie
Klawiatura do Smart TV Nie
Touchpad Nie
Rodzaj przełączników GX Blue
Dla graczy Tak
Podświetlenie Tak
Komunikacja z komputerem Przewodowa
Interfejs USB
Kolor Czarny
Wysokość [mm] 35
Szerokość [mm] 360
Głębokość [mm] 153
Wyposażenie Kabel USB
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące

Producent

  • Nazwa producenta/importera LOGITECH
  • Opinie

    4.9/5
    10 opinii
    10 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Aleksander 22 listopada 2021
    Fajna klawiatura
    Klawiatura ma bardzo fajny wygląd i dobre oprogramowanie, podświetlenia dla fanów RGB i nadaje się do każdej gry :p
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 14 kwietnia 2021
    Klawiatura Logitech
    Klawiatura po odebraniu jest pięknie zapakowana. Jej opakowanie jest ładnie zrobione. Klawiatura jest bardzo porządnie zrobiona i switche ładnie pracują. Ogólnie klawiatura jest godna polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Puttable 29 kwietnia 2021
    Logitech G PRO
    Produkty G PRO zawsze cechowały się wysoką dokładnością wykonania i tak samo jest tutaj. Jedyną rzeczą jaką bym zmienił to było by danie brązowych przełączników zamiast niebieskich.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Alan 16 kwietnia 2021
    Klawiatura
    Bardzo polecam, mam od 2 lat i nic się nie stało, ma bardzo przyjemny głos.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 2 grudnia 2020
    Pozytywna
    Klawiatura dobrej jakości, rewelacyjna do gier. Nowoczesny wygląd. Jestem bardzo zadowolony z jej jakości oraz przystępnej ceny. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 29 listopada 2020
    Klawiatura
    Przebieg transakcji na bardzo wysokim poziomie. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 22 sierpnia 2020
    Super sprzęt!
    Najlepsze podświetlenie na rynku! Mała i poręczna, do tego odczepiany kabel ułatwia transportowanie. Tego właśnie szukałem!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    wiktoria 21 kwietnia 2020
    Super
    To jedna z najlepszych klawiatur, jakich używałam. Klawisze mechaniczne działają bardzo dobrze i czują je świetnie. Oprogramowanie ułatwia dostosowanie kluczowych kolorów, aby wyróżniały się, gdy jest to wymagane w przypadku konkretnych gier. Jedną z rzeczy, które naprawdę lubię, jest to, jak łatwo jest wyłączyć podświetlenie klawiszy, gdy skończysz, bez konieczności wchodzenia w oprogramowanie lub wyłączania komputera ... jeden przycisk w prawym górnym rogu klawiatury. POLECAM
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jack 14 kwietnia 2020
    Wypas
    Super klawiatura, świetnym rozwiązaniem jest brak części numerycznej, który zupełnie w gammingu się nie przydaje. Same przełączniki działają świetnie. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Przemo 20 marca 2020
    PRO
    Mogę tylko napisać PRO. To jest klawiatura na najwyższym poziomie, świetnie mieści się na biurku i ma bardzo mądrze przemyślany odpinany przewód zasilający. Jeśli potrzebujesz klawiatury gammingowej na najwyższym poziomie to już znalazłeś. Logitech PRO spełni wszystkie Twoje wymagania !!!!
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Klawiatura LOGITECH G Pro Czarny
      Klawiatura LOGITECH G Pro Czarny
      469
      00
      15,63 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756