Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 16GB SSD 256GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home

(8)
Kod: 330325

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
System operacyjny: Windows 10 Home
Brak
Windows 10 Home
Pamięć RAM [GB]: 16
8
16
System operacyjny: Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
Pamięć RAM [GB]: 16
Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 16GB SSD 256GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 16GB SSD 256GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.

Opis i dane

Klasyczna obudowa Predator

Nie daj się zwieść rozmiarowi. W tej czarnej obudowie kryje się bardzo wydajny sprzęt, który czeka na wyzwanie.

Komputer ACER Predator Orion 3000 klasyczna obudowa wydajny

Linie, światła i led

Obudowa z logo serii Predator powstała z inspiracji naszym logo. Wyraziste krawędzie, czarne i szare odcienie oraz turkusowe światła LED to dziedzictwo serii Orion.

Komputer ACER Predator Orion 3000 podświetlenie światła podświetlone logo

Poznaj siatki

Każdy komputer do gier się nagrzewa. Aby sobie z tym poradzić, w komputerze ACER Predator Orion 3000 zastosowano dwie siatki: z przodu i po lewej stronie. Funkcjonują jako wloty powietrza, zapewniając ochłodę i sprawiając, że system działa, jak należy.

Komputer ACER Predator Orion 3000 chłodzenie wydajny system dwie siatki

Chwila odpoczynku

Po wyczerpującej rozgrywce Twój zestaw słuchawkowy zasługuje na chwilę przerwy. Możesz zawiesić go na jednym z dwóch przeznaczonych do tego uchwytów.

Komputer ACER Predator Orion 3000 funkcjonalny uchwyt na słuchawki

Stworzony z myślą o szybkości

Szybkie systemy potrzebują szybkich dysków. Dysk M.2 2280 PCIe NVMe SSD o pojemności 256 GB może oznaczać tylko jedno – szybkość, która nie ma sobie równych. Im więcej, tym lepiej: dzięki 16 GB pamięci RAM DDR4 nic nie stanie Ci na drodze.

Komputer ACER Predator Orion 3000 szybki wydajny dysk SSD 256 GB 8 GB RAM DDR

4K - nadchodzę

Komputer ACER Predator Orion 3000 został wyposażony w procesor graficzny, który bez problemu poradzi sobie z wymaganiami grafiki nowej generacji.

Komputer ACER Predator Orion 3000 procesor graficzny obsługujący 4K

WIelozadaniowy

Niezależnie od tego, czy grasz, edytujesz materiały, przesyłasz strumieniowo czy robisz cokolwiek innego, komputer ACER Predator Orion 3000 wyposażony w kartę graficzną NVIDIA GeForce GTX 1650 poradzi sobie z każdym zadaniem.

Komputer ACER Predator Orion 3000 wielozadaniowość karta graficzna Geforce GTX 1650

Wydajny procesor

Sześciordzeniowy procesor Intel Core i5-9400F o pamięci podręcznej 9 MB spełni wszystkie Twoje marzenia o porządnym procesorze.

Komputer ACER Predator Orion 3000 procesor Intel Core i5-9400F pamięć podręczna 9 MB

Jedna aplikacja, całkowita kontrola

PredatorSense to narzędzie, które da ci pełnię kontroli. Teraz wszystko jest w Twoich rękach – podkręcanie, tworzenie profili do gier i wiele więcej. Sam się przekonaj!

Komputer ACER Predator Orion 3000 dedykowana aplikacja PredatorSenses

Dźwięk, na jaki zasługujesz

Wzmocnij dźwięk i nadaj mu większą wyrazistość dzięki niewiarygodnym narzędziom dostępnym w ramach silnika obsługi dźwięku Sound BlasterX Pro Gaming. Żegnaj przeciętności, witajcie niezapomniane wrażenia!

Wyjątkowość każdego pomieszczenia przesądza o konieczności zastosowania funkcji Automatic Room Calibration. Dostosuj ustawienia głośników do warunków panujących w pomieszczeniu, aby zoptymalizować ich dźwięk.

Komputer ACER Predator Orion 3000 dzwięk Sound BlasterX Gaming funkcja Automatic Room Calibration ustawienia głośników kalibracja

Dane techniczne

Procesor

  • Intel Core i5-9400F
  • 6
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.9 - 4.1
  • Pamięć podręczna procesora [MB]
    9
  • Specyfikacja

  • 16
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Napędy i dyski

  • Brak
  • 256
  • Napęd optyczny
    Nie
  • Komunikacja

  • 802.11 a/b/g/n/ac
  • 10/100/1000
  • Tak
  • Bluetooth - standard
    5.1
  • Nie
  • Złącza

  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 0
  • Liczba złącz PS/2
    0
  • Nie
  • Wejście mikrofonowe
    Tak
  • Wejście liniowe audio
    Tak
  • Wyjście liniowe audio
    Tak
  • 1
  • Oprogramowanie

  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Wersja językowa
    Polska
  • Windows 10 Home
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    35
  • Szerokość [cm]
    16.3
  • Głębokość [cm]
    34
  • Waga [kg]
    7.4
  • Parametry

  • Komputer dla graczy
    Tak
  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel zasilający
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Parametry pozostałe

  • Klawiatura
    Nie
  • Mysz
    Nie
  • Inne
    1x USB Type-C
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    5/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    5 /5
    Gabaryty
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Sydney 15 września 2021
    Spoko polecam
    Posiadanie gamingowego PCta to bardzo przyjemne uczucie :) Zawsze miałem jakieś zwyklaki składaki. Czasem nie wiedziałem nawet do końca co mają w środku. W przypadku Oriona 3000 decyzję podjąłem w 100% świadomie po sprawdzeniu ile klatek w FHD da mi w grach. Ogarnąłem wygodny fotel, słuchawki i w ciszy wieczorkiem zasiadam do chociażby CS go czy Assassina. Cieszę się, że zmieściłem się poniżej 4 koła.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Artur 21 sierpnia 2021
    Polecam
    Tak jak początkowo myślałem... nikt poza mną nie naciskał na zmianę komputera, a teraz ciężko się dobić :/ Poprzedni komp odpalał się z 5 minut i już każdy miał go dosyć, ale żeby się zabrać za zakup nowego to chętnych brak :) Cieszę się, że Orion wleciał, bo w końcu na błache rzeczy nie marnuję bez sensu czasu patrząc na ekrany ładowania. Gry chodzą płynnie, a chłodzenie daje radę, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Dominik 24 czerwca 2021
    Dobry PCecik
    Bardzo dobry PCecik stworzony dla kogoś kto lubi sobie pograć i nie lubi ograniczeń, ale nie robi mu różnicy czy gra w 60 FPSach czy 95 FPSach. Orion ma fajne parametry i kartę gamingową, więc wszystko na nim pójdzie, a o to mi chodziło. Wiadomo, że do pracy czy innych rzeczy się nadaje, ale raczej do grania się go kupuje. Ja tak wybrałem, bo mi design się spodobał i cena.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 18 stycznia 2021
    Polecam
    Duży pozytyw. Polecam sklep Media Expert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    JAROSŁAW 20 października 2020
    POLECAM
    W sklepie namawiano mnie na PC Asus, ja jednak wybrałem Acer Predator Orion 3000 i nie żałuje swojego wyboru. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Jest super, jeśli chodzi o gabaryty jak i wydajność. POLECAM
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Horus 30 września 2020
    Expert
    Trafiłem na kompetentnego pracownika u was w sklepie ,który znał się na rzeczy i po parametrach znaleźliśmy sprzęt dla mnie. Orion spełniał moje wymagania, markę dobrze znam, cena ok. Mam go niecały tydzień, ale wszystko działa jak powinno. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Opian 24 września 2020
    Orion 3K
    Oriona dostarczyli mi faktycznie na następny dzień. Jakby każdy tak działał to świat inaczej by wyglądał :) Miałem okazję wcześniej na nim grać, więc nie kupowałem kota w worku. Warty swojej ceny i nie zawiera bubli. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Nemezis 26 września 2020
    Spoko Machine
    Spoko maszyna za rozsądny pitos. Nie ma żadnych niepożądanych errorów czy problemów z systemem. 3 tygodnie za nami i złego słowa nie powiem. Pozdro
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Gabaryty
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 16GB SSD 256GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
      Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 16GB SSD 256GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
      Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
      Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756