Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9GT 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650

(17)
Kod: 318487

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Brak
Brak
Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
System operacyjny: Brak
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9GT 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9GT 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 550
4 049 , 00
3 499
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Wejdź na wyższy poziom

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali ACER Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop ACER Nitro 5 - Tech Awards 2020

Doskonałe parametry techniczne

Dzięki procesorowi AMD Ryzen 5 4600H i karcie graficznej NVIDIA GeForce GTX 1650 zawładniesz światem gier. Dwa gniazda na dyski SSD M.2 PCIe i 8 GB pamięci RAM DDR4 gwarantują maksymalną szybkość i ogromną ilość miejsca.

Laptop ACER Nitro 5 - Wydajność

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi IPS Full HD o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Z kolei częstotliwość odświeżania do 144 Hz i czas reakcji do 3 ms z funkcją Overdrive zapewnią doskonałą płynność wyświetlanych obrazów.

Laptop ACER Nitro 5 - IPS FHD

Niestandardowe chłodzenie

Podzespołom obciążonym przez wymagające aplikacje wytchnienie dają dwa wentylatory, technologia ACER CoolBoost oraz poczwórny otwór wylotowy. Wysokie obciążenie to nie problem dla Twojego Nitro. Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego – o 9% w porównaniu z trybem automatycznym.

Laptop ACER Nitro 5 - ACER CoolBoost

Klucz do zwycięstwa

Mocne, czerwone podświetlenie klawiatury pozwoli Ci grać w doskonałym stylu, a za pomocą dedykowanego klawisza NitroSense przejmiesz kontrolę nad podzespołami laptopa. Próg aktywacji klawiszy wynosi jedynie 1,6 mm, co zapewnia natychmiastowy czas reakcji. Ponadto klawisze WASD zostały wyróżnione, by można było je łatwiej dostrzec.

Laptop ACER Nitro 5 - NitroSense

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę i przejmij kontrolę nad swoją siecią, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z niezwykle szybkiej karty sieciowej i Intel Wi-Fi 6.

Laptop ACER Nitro 5 - Intel Wi-Fi 6

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 6
  • AMD Ryzen 5 4600H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    3.0 - 4.0
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • 8
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    144
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad Multi-touch
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.39
  • Szerokość [cm]
    36.3
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.2
  • Oprogramowanie

  • Brak
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    5/5
    17 opinii
    17 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    5 /5
    Klawiatura
    5 /5
    Jakość matrycy
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Hubokan 15 października 2020
    Bardzo dobrze wyważony laptop pod względem podzespołów. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości, na tle konkurencji wypada świetnie. Przy graniu na wysokich detalach, była to ponad godzina grania na baterii, więc jak na gamingowy laptop, jestem pod wrażeniem. Matryca IPS matowa nie męczy oczu, więc można grać i grać. Dysk SSD może nie jest za duży, ale wystarczy :) Do grania nie potrzeba niczego więcej. Granie na nim to przyjemność :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Plazik 3 listopada 2020
    AMD też okey
    Tego oczekiwałem :) Sprzęt porządny pod każdym względem. Przy graniu na ultra nie jest taki głośny jak mnie straszyli, na słuchawkach i tak mam gdzieś szumy. Ekran z wąskimi ramkami wygląda świetnie, a matryca nie wypala oczu. Klawiatura pełnowymiarowa na plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bojack 26 października 2020
    Ryzen
    Technicznie w moim mniemaniu Ryzen przegrał walkę z Core-i5 pod względem wydajności, ale jednak cena i wytrzymałość zadecydowały o zakupie. Jak płacę tyle, to chcę mieć bezawaryjny sprzęt przez co najmniej 4-5 lat, a nie dwa. Polecam Nitro 5 na AMD.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Lewcio 8 listopada 2020
    Mega
    Maszynka do wszystkiego :P Też na miasto ze stonowanym szkieletem. Sprzęt bez grania podziała tak z 5-6 h . Gładzik dobry jak na gamingowy laptop. Póki co się nie zawiodłem a korzystam prawie pół roku. Warty swojej ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Gordon 21 sierpnia 2020
    AMD
    Nitro 5 to był dobry wybór dla kogoś ze średnim portfelem, ale szukającym grania na ultra i w tytuły AAA. Nie powiem, że się nie przestraszyłem w opór jak RDR II chodził jak na jakieś Amidze -.- Okazało się, że to na szczęście wina Rockstara i mają poprawić optymalizację :D W między czasie wziąłem się za Blaire Witch Project i tutaj dało się już rozwinąć skrzydła. ;) Ponad 50 h w niecałe dwa tygodnie to niezły wynik ,którego nie osiągnął bym jeśli coś było by nie tak. :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Angren 15 sierpnia 2020
    Wow
    Fajnie, że dali klawe pełnowymiarową, ze spoko kolorami. Dysk wiadomix SSD, szybko wczytuje zapisy. Bateria mała, z 4 h polata. Ten Nitro Sens kozak opcja. Dodatkowych programów nie trzeba. Ekran matowy IPS FHD 120Hz, gitara z basem. Może i plastikowy, ale lekki i nie skrzypi, a to ważna rzecz.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Otto 14 sierpnia 2020
    Przypakowany
    System chłodzenia działa wydajnie, szybko i falowo więc jestem usatysfakcjonowany. Gładzik nie wadzi, czasem się nawet nim posłużę. Dobrze wyważony lapek do grania, zawsze chce się więcej, ale trzeba też patrzeć na stosunek ceny do jakości, który w tym wypadku przy promocji wypadł genialnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Burnley 21 sierpnia 2020
    Sztosiwo
    Tak wyglądającego lapka nie wstyd zabrać na miasto czy na urlop. Nitro bez grania podziała tak z 5-6 h, więc jest z czego czerpać. Zdecydowałem się na ten model ze względu na uniwersalny design jak i podzespoły od AMD. Póki co się nie zawiodłem. Trochę go już mam, więc można polecić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Hamernik 18 sierpnia 2020
    Nitro 5
    Dysk SSD 512 GB pojemności to obowiązek w gamingowym lapku. Najwięcej grałem w Fortnite i co do FPS to na średnich detalach mamy 60 klatek, a na ultra 50. Design jest spoko, taki sportowo rajdowy. Bardzo przyjemny sprzęcik o małej wadze, jak na laptop tej kategorii. Podzespoły kosa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Spaceon 25 września 2020
    Noicee
    Jak na granie na wysokich ustawieniach bateria pozwala na ponad godzinną rozgrywkę, co jest sporym postępem jeśli chodzi o baterię . Matryca IPS nie męczy oczu, więc można grać i grać. Dysk SSD pół TB wystarczy na kilka gier na raz i w tej wersji jest bardzo szybki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9GT 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9GT 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 550
      4 049 , 00
      3 499
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756