STAŁE RATY 0% I DO PÓŁ ROKU NIE PŁACISZ.

Rysik APPLE (2. generacji) MU8F2ZM/A

(32)
Kod: 892725
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    STAŁE RATY 0% I DO PÓŁ ROKU NIE PŁACISZ.

    Rodzaj: Rysik
    Kompatybilne z modelem: iPad Air (4. generacji), iPad Air (5. generacji), iPad mini (6. generacji), iPad Pro 11 cali (1. generacji)...  Więcej
    Zobacz cały opis
    Rysik APPLE (2. generacji) MU8F2ZM/A
    Rysik APPLE (2. generacji) MU8F2ZM/A
    609 00
    60,90 zł x 10 rat 0%
    Do pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    W sklepie w sobotę
    Do pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Łapacz pomysłów

    Z Apple Pencil osiągniesz nowy poziom rysunków, robienia notatek czy dodawania adnotacji. Opóźnienie między efektem a ruchem jest niedostrzegalne, a całość dzieje się bardzo precyzyjnie i intuicyjnie.

    Precyzja pracy co do piksela, wrażliwość na kąt pochylenia i siłę nacisku pozwolą Ci rozwinąć skrzydła w tworzeniu sztuki na ekranie. Ten rysik jest zdumiewająco łatwy w obsłudze i gotowy do działania, kiedy tylko poczujesz natchnienie.

    Rysik APPLE tablet ekran rysowanie czułość nacisk ładowanie parowanie

    Druga generacja

    Apple Pencil magnetycznie przyłącza się do iPada Pro lub iPada Air, automatycznie łączy się z nim w parę i ładuje bezprzewodowo.

    Rysik APPLE tablet ekran rysowanie czułość nacisk ładowanie parowanie

    W zestawie

    Rysik, dokumentacja.


    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Funkcje dodatkowe Bluetooth
    Kompatybilne z modelem iPad Air (4. generacji), iPad Air (5. generacji), iPad mini (6. generacji), iPad Pro 11 cali (1. generacji), iPad Pro 11 cali (2. generacji), iPad Pro 11 cali (3. generacji), iPad Pro 12.9 cala (3. generacji), iPad Pro 12.9 cala (4. generacji), iPad Pro 12.9 cala (5. generacji)
    Rodzaj Rysik
    Kolor Biały
    Materiał Tworzywo sztuczne
    Gwarancja 12 miesięcy
    Gwarancja  12 miesięcy

    Producent

  • Nazwa producenta/importera APPLE
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    5/5
    32 opinii
    32 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    0 /5

    Masz ten produkt? Pomóż innym w wyborze, dodaj swoją opinię.

    Sortuj wg:
    Potwierdzony zakup (31)
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 31 lipca 2022
    Rysik Apple
    Rysik Apple Pencil 2 gen. jest dodatkiem do iPada, który realnie poprawa komfort użytkowania i ułatwia pracę na dotykowym ekranie. Sam w sobie rysik jest lekki, bateria wytrzymuje naprawdę długo, a w razie czego ładowanie jest szybkie i bajecznie proste - wystarczy tylko przyłożyć do magnesu w tablecie i gotowe. Po kilku dniach użytkowania nie wyobrażam sobie korzystać dalej z iPada bez Apple Pencil. Funkcja pisania odręcznego jest bardzo przydatna a zaznaczenie w dokumentach poprzez podkreślenie bardzo prosta i intuicyjna. Polecam każdemu właścicielowi iPada.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 6 sierpnia 2022
    Ołówek Apple
    Wspaniały gadżet ,jak mogłam wcześniej go nie mieć, polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 12 maja 2022
    Dobry wybór
    Rysik kupiony do iPad pro 12.9 5 generacji. Sprawdza się świetnie. Czas odpowiedzi jest bardzo szybki i jest dużym upgradem od 1 generacji. Doradzam dokupić zapasowe końcówki oraz etui.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 13 kwietnia 2022
    Super cena
    Jak na razie, po 1 dniu użytkowania jestem bardzo zadowolona z zakupu. Myślę, że warto dopłacić niewiele ponad stówkę za 1 rok gwarancji oraz szybką dostawę. :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 17 kwietnia 2022
    Super
    Świetny sprzęt, działa bardzo szybko, świetna jakość zdjęć i filmów, rysik rewelacja. Szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodne z opisem. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 7 czerwca 2022
    Fantastyczny
    Dokładnie spełnia swoją funkcję, jest bardzo dobry w użytku, polecam'!!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ela 15 czerwca 2022
    Super :)
    Wszystkie zachwyty na jego temat są jak najbardziej uzasadnione :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław 2 kwietnia 2022
    Rysik jak rysik.
    Jeszcze się do niego przyzwyczajam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartłomiej 8 czerwca 2022
    Polecam
    Świetnie współpracuje z tabletem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwan 6 maja 2022
    Extra
    Godny każdej wydanej złotówki
    Czy ta opinia była pomocna?

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Rysik APPLE (2. generacji) MU8F2ZM/A
      Rysik APPLE (2. generacji) MU8F2ZM/A
      609 00
      60,90 zł x 10 rat 0%
      Do pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie w sobotę
      Do pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 875 000 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 609,00 zł
      609 00