Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Tablet HUAWEI MediaPad T3 9.6" 2/16 GB LTE Wi-Fi Złoty

(258)
Kod: 876332

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Transmisja danych: LTE
LTE
Nie
Kolor: Złoty
Transmisja danych: LTE
Pamięć: 16
Kolor: Złoty
Tablet HUAWEI MediaPad T3 9.6" 2/16 GB LTE Wi-Fi Złoty
Tablet HUAWEI MediaPad T3 9.6" 2/16 GB LTE Wi-Fi Złoty
Taniej o 100
749 , 99
649
99
64.99 zł x 10 rat 0% RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Pełny dźwięku i stylu

Zobacz świat w żywych kolorach na 9.6-calowym ekranie HUAWEI MediaPad T3 10. Sprawdź, jak doskonale jest zaprojektowana obudowa wykonana z jednej bryły anodowanego aluminium.

Dba o Twój wzrok

HUAWEI MediaPad T3 10 został stworzony, abyś mógł z niego korzystać wygodnie zarówno w dzień, jak i w nocy. Ekran o wysokiej rozdzielczości zaprojektowano tak, aby był maksymalnie przyjazny Twoim oczom: dzięki odfiltrowywaniu części niebieskiego światła redukuje zmęczenie oczu

Nieprzerwana zabawa

Rób co chcesz, gdzie chcesz i kiedy chcesz. Dzięki wytrzymałej baterii HUAWEI MediaPad T3 10 dotrzyma Ci towarzystwa tak długo, jak tego potrzebujesz.

Mocne parametry, przyjazny design

System operacyjny EMUI 5.1 w tablecie HUAWEI MediaPad T3 10 zaprojektowaliśmy bardzo starannie, co pozwoli Ci łatwo i intuicyjnie korzystać ze wszystkich funkcji. Wzmocniony Androidem 7.0 tablet, sprawia, że Twoje życie staje się prostsze.

Towarzysz całej rodziny

Teraz łatwo skonfigurujesz różne poziomy dostępu dla różnych użytkowników - w pełni kontrolujesz, z jakich funkcji mogą korzystać. Dzięki temu zabezpieczysz np. dzieci przed niepożądanymi treściami, a dostęp do prywatnych plików zachowasz wyłącznie dla siebie.




Filmy:



Dane techniczne

Techniczne

  • Funkcje aparatu
    AutofocusNagrywanie filmów Full HD 1080p
  • Głośniki
    Tak
  • Mikrofon
    Tak
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    4800
  • Aparat tylny
    Tak
  • Rodzaj akumulatora
    Litowo-jonowy
  • Czujniki
    AkcelerometrCzujnik światłaCzujnik zbliżeniowy
  • Aparat przedni
    Tak
  • Fizyczne

  • Waga [g]
    460
  • Wysokość [cm]
    22.98
  • Szerokość [cm]
    15.98
  • Grubość [cm]
    0.795
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Złoty
  • Kolory dostępne w ofercie producenta
    Złoty
  • Wyposażenie
    Ładowarka
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Model tabletu
    MediaPad T3
  • Seria tabletu
    MediaPad T
  • Gwarancja
    24 miesiąceDoor To Door
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera HUAWEI
  • Opinie

    4.7/5
    258 opinii
    247 użytkowników poleca ten produkt
    Design
    4.8 /5
    Wydajność
    4.6 /5
    Czas pracy na baterii
    4.5 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.8 /5
    Wyświetlacz
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 31 maja 2021
    Podręczny i łatwy w użyciu
    Łatwy dostęp bez otwierania laptopa zbędnych kabli naładowany długo wytrzymuje. Szybko, prosto i wygodnie, użytkujesz i pracujesz.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 17 maja 2021
    Pozytywna opinia
    Tablet super, szybki, zwinny, spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 8 kwietnia 2021
    Super
    Idealny do użytku domowego. Dobre parametry.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Damian 30 kwietnia 2021
    Tablet
    Dobry tablet.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 11 stycznia 2021
    Godny polecenia w atrakcyjnej cenie.
    Tablet przykuwa uwagę bardzo ładnym wyglądem. Biała ramka ekranu zakończona złotą obwódką. Tył tabletu również złoty, sprawia wrażenie metalowego. Huawei zapewnił sprawną obsługę tabletu, jak w swoich telefonach. Parametry tabletu są ponadprzeciętne w tym przedziale cenowym. Na uwagę zasługuje duża pojemność baterii, a możliwość łączności LTE sprawia, że staje się nieoceniony w podróży. Kupuj w ciemno.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 31 stycznia 2021
    Ogólna opinia
    Super produkt. Wszystko działa genialnie. Idealny do polecenia jeśli ktoś nie chce dużo wydać na tablet, a zależy mu na jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 6 stycznia 2021
    Pozytywna
    Jestem bardzo zadowolony, spełnia moje oczekiwana.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 14 lutego 2021
    Tablet Huawei
    Super. Spełnia wszystkie moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna 12 października 2020
    Super
    Tablet jest bardzo lekki zgrabny i wygodny, taki właśnie chciałam dla mojego dziecka. Myślę, że będzie mu bardzo długo służył i mojej rodzince. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Żaneta 4 października 2020
    Ok
    Tablet Huawei T3 10, to świetnie urządzenie, spełniające moje oczekiwania. Posiada wszystko, to czego oczekuję od tabletów. To był, najlepszy wybór.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Design
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    /5
    Wyświetlacz
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Tablet HUAWEI MediaPad T3 9.6" 2/16 GB LTE Wi-Fi Złoty
      Tablet HUAWEI MediaPad T3 9.6" 2/16 GB LTE Wi-Fi Złoty
      Taniej o 100
      749 , 99
      649
      99
      64.99 zł x 10 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 649,99 zł
      649
      99
      749 , 99
      Taniej o 100