- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Domowe warzenie Richard Lehrl
Domowe warzenie Richard Lehrl
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Opis produktu
Jak łatwo i tanio zbudować domowy minibrowar.
Miłośnicy potrafią docenić niepowtarzalny smak trunku pochodzącego z małych, rzemieślniczych warzelni. Autor tej książki – war hobbysta z wieloletnim doświadczeniem – podpowiada, jak produkować pierwszorzędne przewyższające jakością to, które jest wytwarzane w wielkich, przemysłowych browarach. W poradniku znajdziesz wszystkie informacje niezbędne do tego, by rozpocząć przygodę z samodzielnym warzeniem – od charakterystyki różnych gatunków słodu, chmielu i drożdży po instrukcje budowy prostych urządzeń potrzebnych do wyrobu tego alkoholu. Zapoznasz się także z poszczególnymi etapami powstawania , m.in. ze śrutowaniem, zacieraniem, filtrowaniem, gotowaniem, klarowaniem i chłodzeniem brzeczki oraz z fermentacją.
Jeśli masz więc ochotę na własną wersję monachijskiego jasnego, austriackiego marcowego lub czeskiego pilznera, otwórz tę książkę i do dzieła!
Dane techniczne
| Nazwa: | Wydawnictwo RM sp. z o.o. |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | Mińska 25 |
| Kod pocztowy: | 03-808 |
| Miasto: | WARSZAWA |
| Adres elektroniczny: | handlowy@rm.com.pl |
| Autor: | Richard Lehrl |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Miękka |
| Tematyka: | Poradniki |
| Tytuł: | Domowe warzenie Richard Lehrl |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
