Księga mięsa

Kod: m00018667
Księga mięsa
Księga mięsa

Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Opis produktu

Lepiej rzadziej, ale dobrze!

Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.

Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów - od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji - dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!

Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!

Dane techniczne

Parametry

Autor: Praca zbiorowa
Język wydania: Polski
Liczba stron: 240
Oprawa: Twarda
Tematyka: Kuchnia Diety
Tytuł: Księga mięsa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Olesiejuk

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: Wydawnictwo Olesiejuk
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Księga mięsa
    Księga mięsa

    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

    Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.