Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady Horace-Napoleon Raisson

Kod: m00137555
Autor: Horace-Napoleon Raisson
Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady Horace-Napoleon Raisson
Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady Horace-Napoleon Raisson

Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Opis produktu

Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace`a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce?
Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę?
Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast?

Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę.
Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.

Dane techniczne

Producent/podmiot odpowiedzialny

Parametry

Nazwa: Wyd.Słowo/Obraz Terytoria
Ulica i numer budynku: Pniewskiego 4 lok. 1
Kod pocztowy: 80-246
Miasto: GDAŃSK
Adres elektroniczny: slowo@terytoria.com.pl
Autor: Horace-Napoleon Raisson
Język wydania: Polski
Rodzaj okładki: Twarda

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: SŁOWO/OBRAZ TERYTORIA
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady Horace-Napoleon Raisson
    Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady Horace-Napoleon Raisson

    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

    Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.