Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Rower dziecięcy DISNEY Kraina Lodu 2 16 cali dla dziewczynki

(18)
Kod: 557257

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Kierownica z blokadą spadania rączki dziecka
Kółka boczne - bezpieczeństwo dla dziecka
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Rozmiar koła [cal]: 16
12
16
Rozmiar koła [cal]: 16
Rozmiar ramy [cal]: 12
Rower dziecięcy DISNEY Kraina Lodu 2 16 cali dla dziewczynki
Rower dziecięcy DISNEY Kraina Lodu 2 16 cali dla dziewczynki
Taniej o 40
499 , 99
459
99
22,99 zł x 20 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
W sklepie pojutrze
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Rowerek jak z bajki

Które dziecko nie chciałoby mieć rowerka jak z bajki, który nie dość, że jest cudownie błękitny, to jeszcze jest cały w motywie filmu Kraina Lodu, z portretami bohaterek i bohaterów. To rower marzenie! Wiele dziewczynek ucieszy również montowany pod siodełkiem fotelik dla lalki. Teraz będzie można zabrać lalkę Elsę lub Annę w daleką podróż!

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Ogólny Wygląd

Komfort podróżowania

Jazda rowerkiem DISNEY Kraina Lodu jest bardzo przyjemna i komfortowa. 12 calowa, stalowa rama jest bardzo wytrzymała a wyprofilowane, piankowe siodełko sprawi, że jazda będzie bardzo wygodna. Dodatkowo rowerek jest bardzo lekki, ponieważ waży tylko 9 kg.

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Rama

Koła i opony

Rozmiar koła to 16 cali, co jest idealnym rozmiarem dla kilkuletnich dzieci. Opony marki Deli Tire zapewnią bezpieczeństwo, które jest tak bardzo ważne, szczególnie w przypadku najmłodszych.

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Rozmiar Kół

Bezpieczne hamowanie

Hamulec szczękowy zapewnia bezpieczeństwo w każdej sytuacji. Jego dużą zaletą jest prosta konstrukcja, lekkość i łatwa konserwacja.

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Hamulce

Chwyty i dzwonek

Chwyty kierownicy w rowerze DISNEY Kraina Lodu są dobrze wyprofilowane, co zapewnia lepszą kontrolę nad rowerkiem. Dziecko będzie czuło się pewniej i doceni uroki jazdy. Dzwonek jest zamontowany na kierownicy w taki sposób, żeby małe rączki łatwo go mogły dosięgnąć.

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Chwyt i Dzwonek

Kółka boczne

Jeśli dziecko dopiero uczy się jeździć, dobrym pomysłem jest zainstalowanie kółek bocznych. Pomagają one w utrzymaniu równowagi i dzięki nim nauka jest szybsza.

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Kółka Boczne

Portrety Anny i Elsy

Wyjątkowo pięknie prezentuje się osłona łańcucha, która chroni odzież przed zabrudzeniem i przypadkowym wkręceniem się w napęd, ponieważ ozdobiona jest portretem sióstr Anny i Elsy, bohaterek Krainy Lodu. Podobnie jak przedni koszyk, który jest umiejscowiony przy kierownicy. Można w nim przewozić różne skarby znalezione na podwórku, zabawki lub małe zakupy.

Rower DISNEY Kraina Lodu 2 16' Blekitny - Portrety Bohaterów

Dane techniczne

Parametry

  • Kolor
    Błękitny
  • Kolory dostępne w ofercie producenta
    Błękitny
  • Przeznaczenie
    Dla dziewczynki
  • Wiek
    4 - 6 lat
  • Rocznik
    2021
  • Waga [kg]
    9
  • Gwarancja na ramę
    24 miesiące
  • Wyposażenie
    Dzwonek, Fotelik na lalkę, Instrukcja obsługi i montażu, Karta gwarancyjna, Koszyk przedni, Nakładka na kierownicę
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Fizyczne

  • Stalowa
  • 12
  • Napęd

  • 1
  • Brak
  • Przerzutka przednia model
    Brak
  • Brak
  • Przerzutka tylna model
    Brak
  • Manetki marka
    Brak
  • Manetki typ
    Brak
  • Kaseta marka
    Brak
  • Kaseta typ
    Brak
  • Korba typ
    Stalowa
  • Hamulec przedni marka
    Saccon
  • Caliper
  • Hamulec tylny marka
    Saccon
  • Caliper
  • Koła

  • 16
  • Opona marka
    Deli Tire
  • Opona typ
    16x1.75
  • Obręcze
    Stalowe
  • Piasty typ
    Stalowa
  • Kółka boczne
    Tak
  • Techniczne

  • Amortyzator przód
    Brak
  • Amortyzator przód typ
    Brak
  • Amortyzator tył
    Brak
  • Kierownica typ
    Stalowa
  • Siodełko typ
    Piankowe
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BOTTARI POLSKA SP.ZO.O.
  • Opinie

    4.8/5
    18 opinii
    18 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Jakość wykonania
    4.8 /5
    Wyposażenie
    4.8 /5
    Waga
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 8 lipca 2021
    Rowerek dziecięcy
    Rowerek spełnia swoją rolę, jest lekki i bardzo płynnie się na nim jeździ. Córka porównując ten rowerek z poprzednim nie ma wątpliwości, że ten jest 100% lepszy. Z czystym sumieniem polecam. dodatkowe plusy za ekstra wyposażenie. Bo czy nie każda dziewczynka marzy by zabrać na rower swoją ulubioną lalkę? :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 24 sierpnia 2021
    Polecam
    Elementy użyte do wyposażenia adekwatne do ceny np. ciężko kręcą się pedała - ale byłem świadom zakupu - przecież rowerek będzie służył tylko dwa trzy lata.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 28 kwietnia 2021
    Bardzo bardzo zadowolona, rewelacja
    Rowerek z Elzą i Anną piękny, polecam, leciutki, dziecko siada i jedzie bez żadnych problemów i co najważniejsze ma koszyczek i może nawet lalkę zabrać ze sobą. Obsługa w sklepie również na poziomie najwyższym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Pamela 23 maja 2021
    Perfekcyjnie
    Polecamy w 100%. Córka przeszczęśliwa od momentu przejażdżki próbnej w sklepie. Lekko chodzi, zwinny. Zero jakichkolwiek zastrzeżeń.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 30 kwietnia 2021
    Bardzo zadowolony z rowerka dziecięcego
    Super rowerek, dziecko bardzo szczęśliwe, wspaniały pomysł z grafiką, eleganckie wykonanie całokształtu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 1 kwietnia 2021
    Rowerek Kraina Lodu
    Rowerek bardzo ładny, córka bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ARTUR 31 stycznia 2021
    SUPER ROWER
    ROWEREK IDEALNY DLA DZIEWCZYNKI. MOJA CÓRECZKA BYŁA ZACHWYCONA, ROWER JEST LEKKI CO POZWALA NAM SWOBODNIE GO PRZENOSIĆ W MIEJSCA W KTÓRYCH NAJŁATWIEJ NAUCZYĆ SIĘ JEŹDZIĆ. JAKOŚĆ MATERIAŁÓW JEST BARDZO DOBRA (BARDZO PROSTY W ZŁOŻENIU) CHYBA, ŻE KTOŚ WOLI, SKŁADAJĄ RÓWNIEŻ PRACOWNICY NA MIEJSCU, WYPOSAŻENIE SUPER KRZESEŁKO DLA LALKI, CO PRZY NAUCE JAZDY DOSTARCZA RÓWNIEŻ ZABAWY DZIECKU I KOSZYK NA NAPOJE BĄDŹ PRZEKĄSKI NO I CENA JEST BARDZO ATRAKCYJNA, POLECAM!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 1 marca 2021
    Rowerek
    Super! Rowerek świetnej jakości, pięknie wygląda, córka zadowolona i szczęśliwa. Polecam z całego serca sklep i rower. Nasz ulubiony sklep RTV.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kama 31 marca 2021
    Polecam
    Pierwszy rowerek dla mojej 5 letniej córki, która jest z niego bardzo zadowolona. Przystępna cena.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 19 grudnia 2020
    Pierwszy rowerek
    Pierwszy rowerek dla mojej 5 letniej córki. Bardzo przystępna cena. Piękny wzór. Kilka opcji do wyboru wielkości ramy i kół. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam wszystkim kto chce zachęcić swoje dziecko do jazdy na rowerze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Wyposażenie
    /5
    Waga
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Rower uległ awarii, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa!
    Naprawa roweru po gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Masz pewność, że zostanie wymieniony na nowy.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Rower uległ awarii, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa!
    Naprawa roweru po gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Masz pewność, że zostanie wymieniony na nowy.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Rower uległ awarii, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa!
    Naprawa roweru po gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Masz pewność, że zostanie wymieniony na nowy.
    Uszkodzenie roweru po zderzeniu z innym pojazdem, osobą lub zwierzęciem? Serwis zajmie się naprawą!
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, zgłoś szkodę, a otrzymasz nowy rower.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Przegląd okresowy roweru "Pewny Start" - Grupa A

      Kliencie, przy odbiorze w sklepie uzyskasz dodatkowe 50% rabatu na usługę „Pewny start”


      Usługa wykonywana jest w sklepach stacjonarnych sieci MediaExpert w trakcie użytkowania roweru ale nie później niż 30 dni od momentu jego zakupu.
      Realizacja usługi Pewny Start stanowi podstawę wypełnienia warunków gwarancji producenta która zobowiązuje do kontroli stanu i regulacji roweru w pierwszym miesiącu użytkowania.
      W przypadku zakupu z opcją odbioru w wybranym sklepie stacjonarnym każdorazowo na wyraźne życzenie kupującego rower zostanie przygotowany do użytkowania i sprawdzony przed wydaniem. Jest to usługa niezależna od usługi Pewny Start.


        Zakres czynności usługi:
      • Sprawdzenie zbieżności i dokręcenie kół,
      • Sprawdzenie ustawienia kierownicy i siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie wspornika kierownicy oraz sztycy siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie pedałów oraz mechanizmu korbowego,
      • Sprawdzenie i regulacja hamulców oraz przerzutek,
      • Sprawdzenie ułożenia i uzupełnienie ciśnienia w oponach,
      • Sprawdzenie napięcie szprych kół i łańcucha (w razie konieczności),
      • Sprawdzenie działania sygnalizacji świetlnej i dźwiękowej,
      • Kontrola dokręcenia pozostałych połączeń śrubowych i luzów części łożyskowanych,
      • Krótka jazda testowa i ocena działania istotnych podzespołów.

      W celu realizacji usługi należy zgłosić się do sklepu z wydrukiem faktury zakupu.


      Więcej

      Przygotowanie roweru do użytkowania


      • Rozpakowanie roweru i usunięcie wszystkich zabezpieczeń transportowych
      • Montaż, osiowanie i dokręcenie kół
      • Osadzenie i ustawienie kierownicy oraz siodełka
      • Pewne dokręcenie wspornika kierownicy i sztycy siodełka
      • Dokręcenie mechanizmu korbowego i montaż pedałów
      • Instalacja i regulacja hamulców oraz przerzutek
      • Sprawdzenie ułożenia i uzupełnienie ciśnienia w oponach
      • Napięcie szprych kół i łańcucha (w razie konieczności)
      • Podłączenie oświetlenia i montaż pozostałego wyposażenia (np. dzwonek, lusterko, bagażnik)
      • Regulacja luzów cześci łożyskowanych i dokręcenie wszystkich innych połączeń śrubowych
      • Krótka jazda testowa oraz instruktaż z zakresu bezpiecznego użytkowania pojazdu (na życzenie)
      • Usunięcie wszelkich śladów zabrudzeń lub innych zanieczyszczeń
      • Wydanie wypełnionej i podpisanej karty gwarancyjnej wraz z dowodem zakupu

      Zaznacz jeśli chcesz skorzystać z montażu.

      Więcej

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Przegląd okresowy roweru "Pewny Start" - Grupa A

      Kliencie, przy odbiorze w sklepie uzyskasz dodatkowe 50% rabatu na usługę „Pewny start”


      Usługa wykonywana jest w sklepach stacjonarnych sieci MediaExpert w trakcie użytkowania roweru ale nie później niż 30 dni od momentu jego zakupu.
      Realizacja usługi Pewny Start stanowi podstawę wypełnienia warunków gwarancji producenta która zobowiązuje do kontroli stanu i regulacji roweru w pierwszym miesiącu użytkowania.
      W przypadku zakupu z opcją odbioru w wybranym sklepie stacjonarnym każdorazowo na wyraźne życzenie kupującego rower zostanie przygotowany do użytkowania i sprawdzony przed wydaniem. Jest to usługa niezależna od usługi Pewny Start.


        Zakres czynności usługi:
      • Sprawdzenie zbieżności i dokręcenie kół,
      • Sprawdzenie ustawienia kierownicy i siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie wspornika kierownicy oraz sztycy siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie pedałów oraz mechanizmu korbowego,
      • Sprawdzenie i regulacja hamulców oraz przerzutek,
      • Sprawdzenie ułożenia i uzupełnienie ciśnienia w oponach,
      • Sprawdzenie napięcie szprych kół i łańcucha (w razie konieczności),
      • Sprawdzenie działania sygnalizacji świetlnej i dźwiękowej,
      • Kontrola dokręcenia pozostałych połączeń śrubowych i luzów części łożyskowanych,
      • Krótka jazda testowa i ocena działania istotnych podzespołów.

      W celu realizacji usługi należy zgłosić się do sklepu z wydrukiem faktury zakupu.


      Wniesienie i rozpakowanie roweru dziecięcego


      • Wniesienie roweru
      • Rozpakowanie
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Wniesienie, rozpakowanie i montaż roweru dziecięcego


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie roweru
      • Montaż pedałów
      • Złożenie układu kierowniczego
      • Montaż kierownicy w rowerze z mostkiem regulowanym
      • Zamocowanie przedniego koła
      • Montaż sztycy z siodełkiem i ustawienie wysokości siedziska
      • Kontrola i regulacja przerzutek przód/tył
      • Kontrola i regulacja hamulców przód/tył
      • Montaż błotników
      • Test końcowy
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Rower dziecięcy DISNEY Kraina Lodu 2 16 cali dla dziewczynki
      Rower dziecięcy DISNEY Kraina Lodu 2 16 cali dla dziewczynki
      Taniej o 40
      499 , 99
      459
      99
      22,99 zł x 20 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie pojutrze
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756