Powerbank XIAOMI Mi 3 Pro 20000mAh Czarny

(6)
Kod: 562166
  • Pojemność nominalna [mAh] 20000
  • Prąd wyjściowy [A] 1.5, 2, 2.4, 3, 5.4
  • Liczba portów wyjściowych [szt] 3
  • Materiał wykonania Tworzywo sztuczne
Zobacz cały opis
Powerbank XIAOMI Mi 3 Pro 20000mAh Czarny
Powerbank XIAOMI Mi 3 Pro 20000mAh Czarny
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 52 , 62
222 , 61
169
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Zapewnij sobie dostęp do czystej energii z Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh! Wysoka pojemność baterii w połączeniu z dwoma portami USB pozwoli na szybkie ładowanie dwóch urządzeń jednocześnie, a niewielkie wymiary gwarantują łatwe przenoszenie w plecaku lub torebce. Dzięki ogromnej mocy 45W, powerbank jest w stanie ładować nawet laptop!

Dane techniczne

Fizyczne

  • Grubość [mm]
    27.5
  • Szerokość [mm]
    73.5
  • Waga [g]
    400
  • Wysokość [mm]
    153.5
  • Konstrukcja
    Standard
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel USB
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    12 miesięcy
  • Techniczne

  • Liczba portów wyjściowych [szt]
    3
  • Liczba portów USB
    2
  • Liczba portów microUSB
    0
  • Liczba portów USB typ C
    1
  • Czas ładowania [min]
    270 - 660
  • Kompatybilność
    Uniwersalny
  • Napięcie wyjściowe [V]
    5 - 20
  • Pojemność nominalna [mAh]
    20000
  • Prąd wyjściowy [A]
    1.5, 2, 2.4, 3, 5.4
  • Typ baterii
    Litowo-polimerowa
  • Materiał wykonania
    Tworzywo sztuczne
  • Typ ładowania
    Quick Charge
  • Ładowanie indukcyjne
    Nie
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera XIAOMI
  • Opinie

    5/5
    6 opinii
    6 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 2 lipca 2021
    Bardzo dobry
    Bardzo dobre, proste urządzenie do przetrzymywania energii, bardzo szybko ładuje drona jak i iPhone, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    15000mAh 13 sierpnia 2021
    15000mAh
    15000mAh to jest mniej więcej rzeczywista pojemność telefonu z baterią 4500mAh można naładować 3.5x.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 7 maja 2021
    Najlepszy jaki miałam
    Ciężki, ale pojemny. Szybko ładuje :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 22 grudnia 2020
    Polecam
    Można naładować telefon kilka razy i to bardzo szybko, idealny w podróży, gdzie bez problemu doładuję kamerkę i drona :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kinga 6 grudnia 2020
    Super sprzęt
    Jak najbardziej polecam. Daje radę naładować również laptopa. Ma dużą moc!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 29 listopada 2020
    Pozytyw 100%
    Świetny wybór, super jakość, super firma.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Powerbank XIAOMI Mi 3 Pro 20000mAh Czarny
      Powerbank XIAOMI Mi 3 Pro 20000mAh Czarny
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 52 , 62
      222 , 61
      169
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756