Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny

(10)
Kod: 374970

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Rodzaj Smartwatch
Pulsoksymetr Tak
Komunikacja Bluetooth, WiFi
Kompatybilna platforma Android, iOS
Rozmiar wyświetlacza [cal] 1.39
Szerokość koperty [mm] 46.4
GPS Tak
Zobacz cały opis
Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny
Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny
Taniej o 150 , 99
799 , 99
649
00
21,63 zł x 30 rat 0%
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
U Ciebie
W sklepie pojutrze
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Twój inteligentny asystent

Funkcjonalny i niezawodny

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 CLASSIC jest wyposażony w pulsometr i komunikację Bluetooth. Jest kompatybilny z platformą AndroidiOS. Wyświetlacz ma 1.39 cala. Zegarek jest wodoszczelny.

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny funkcje Bluetooth pulsometr

Gadżet przydatny na co dzień

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 CLASSIC, przy wszystkich swoich zaawansowanych funkcjach, to przede wszystkim zegarek, który pozwoli Ci kontrolować czas bez względu na okoliczności, nawet gdy inne jego funkcje akurat nie będą działać. Jest to dużo wygodniejsze niż korzystanie z telefonu, który zawsze może się rozładować, a przy tym AMAZFIT GTR 2 CLASSIC zapewnia Ci więcej niż zwykły zegarek. Podczas treningu sprawdzi podstawowe parametry, nie tylko puls, ale też, co niezwykle ważne, stopień nasycenia krwi tlenem. Będzie to dla Ciebie dodatkowa motywacja, by, dbając nie tylko o formę, ale też o zdrowie, zapewnić sobie codzienną porcję ruchu.

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny stopień nasycenia krwi tlenem kontrola czasu

Solidne wykonanie

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 CLASSIC zwraca uwagę swoim niezwykle starannym, solidnym wykonaniem. Wysokiej jakości materiały, z jakich został wyprodukowany, dają Ci pewność, że urządzenie to posłuży Ci długi czas, bez względu na to, w jakich okolicznościach będziesz z niego korzystać. Sprzęt jest wodoszczelny, bez przeszkód możesz zatem zabrać go pod prysznic czy na trening w wodzie. Opiera się uszkodzeniom dzięki wykonaniu koperty z odpornego między innymi na zarysowania aluminium i silikonowego paska. Materiał ten także cechuje się bardzo dużą odpornością, a przy tym zapewnia wygodę, dostosowując się do obwodu Twojego nadgarstka.

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny aluminium silikonowy pasek wysokiej jakości materiały

W skład zestawu wchodzi

Smartwatch, ładowarka.

Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny zestaw smartwatch ładowarka

Dane techniczne

Fizyczne

Funkcje

Techniczne

Wyświetlacz

Gwarancja i wyposażenie

Szkło Odporne na zadrapania
Szerokość koperty [mm] 46.4
Grubość koperty [mm] 10.7
Waga [g] 39
Kolor Srebrny
Kształt Okrągły
Wykonanie koperty Stal nierdzewna
Wykonanie paska Silikon
Komunikacja Bluetooth, WiFi
GPS Tak
Wodoszczelność Odporność na zachlapanie
Żyroskop Tak
Barometr Tak
Funkcje użytkowe Akcelerometr, Alarm, Budzik, Czujnik światła otoczenia, Kompas, Monitor braku aktywności, Tryby sportowe
Pulsometr Tak
Powiadomienia o połączeniach, SMS, e-mail Tak
Licznik spalonych kalorii Tak
Krokomierz Tak
Współpracuje z zewnętrznym czujnikiem tętna Tak
Pulsoksymetr Tak
Rodzaj aktywności Bieganie, Jazda na rowerze, Pływanie, Tryb wielodyscyplinowy, Wspinaczka
Rodzaj Smartwatch
Seria Amazfit GTR
Kompatybilna platforma Android, iOS
Złącze USB Magnetyczne złącze ładowania
Złącze SIM Nie
Wbudowana pamięć 3 GB
Wejście karty pamięci Nie
Ładowanie indukcyjne Nie
Pojemność akumulatora [mAh] 471
Czas pracy na baterii do 14 dni
Wbudowany aparat Nie
Smartwatch dla kobiet Tak
Model smartwatcha GTR 2 Classic
Ekran dotykowy Tak
Rozdzielczość 454 x 454
Rozmiar wyświetlacza [cal] 1.39
Gwarancja 24 miesiące
Wyposażenie Kabel USB do ładowania
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Producent

  • Nazwa producenta/importera AMAZFIT
  • Opinie

    5/5
    10 opinii
    10 użytkowników poleca ten produkt
    Czas pracy na baterii
    4.9 /5
    Wygoda użytkowania
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    4.9 /5
    Design i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 23 lipca 2021
    Smartwach OK
    Smartwatch ok. Lekki i ładny. Pasek nie skórzany tylko raczej z jakiejś eko skóry. Lepszy byłby silikonowy. Ogólnie wrażenia bardzo dobre. To mój pierwszy Amazfit i urzekło mnie oprogramowania Zepp. Bardzo dużo możliwości. Fajną sprawą jest, że GPS można uruchomić w zegarku podczas treningów, ale równie dobrze zamiast w zegarku (żeby oszczędzić baterie) jest funkcja treningu śledzonego przez GPS w telefonie. Fajna sprawa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Szymi 7 września 2021
    Kozacki
    Niesamowity design i szereg najnowszych funkcji, mimo solidnej konstrukcji pozostaje lekki i znakomicie prezentuje się na ręku, osobiście jestem z niego bardzo zadowolony i szczerze mogę polecić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Robert 5 lipca 2021
    GTR 2 Classic
    Bardzo dobrze wykonany, klasyczny, lecz rzucający się w oczy smartwatch. Cena nie jest wygórowana, więc śmiało można kupić i przetestować, u mnie sprawdza się bardzo dobrze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Aleks 22 sierpnia 2021
    Naprawdę super, polecam
    Polecam za świetny wygląd i super funkcje, zegarek łączy w sobie wszystkie cechy, które najbardziej ceni się we współczesnych smartwatchach i ma stosunkowo dobrą cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Beniu 28 września 2021
    Niezawodny
    Można na nim polegać w każdej sytuacji, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł mimo czasami trudnych warunków, zawsze sprawdzał się świetnie. Zdecydowanie mogę polecić
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 28 sierpnia 2021
    Przyzwoity Smartwatch
    Świetny wygląd. Na moje potrzeby jego funkcje są wystarczające. Bateria trzyma około 5 dni (może uruchomiłem za dużo funkcji).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Adam 23 sierpnia 2021
    Super!
    Zegarek wygląda i działa po prostu znakomicie. Pod względem swojej funkcjonalności bije na głowę konkurencje w tym budżecie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Czaro 13 sierpnia 2021
    Świetny
    Super Smartwatch w przystępnej jak za tę jakość cenie, świetny wygląd i pakiet kozackich funkcji, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Darek 15 czerwca 2021
    Jestem zadowolony
    Swoim wyglądem od razu zwrócił moją uwagę, a teraz po dwóch tygodniach od zakupu potwierdził swoją jakość w praktyce, bardzo fajny sprzęt - polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Maro11 15 marca 2021
    Bardzo dobry
    Świetny, klasyczny wygląd i mega prosta obsługa, pomimo wielu funkcji szybko ogarnąłem co i jak i muszę przyznać, że naprawdę nie ma się do czego przyczepić, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 3 lat od zakupu!
    Naprawa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy sprzęt na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 3 lat od zakupu!
    Naprawa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy sprzęt na nowy!

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet SMART (Smartwatch)

      • Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie)
      • Instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert
      • Pierwsze uruchomienie Smartwatcha
      • Konfiguracja ustawień podstawowych – język, godzina, data
      • Instalacja dedykowanej darmowej aplikacji producenta Smartwatcha na urządzeniu klienta
      • Parowanie Smartwatcha ze smartfonem klienta
      • Aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji
      • Krótki instruktaż z obsługi (włączanie/wyłączanie, ponowne parowanie, obsługa aplikacji)
      • Wymiana paska zakupionego wraz z urządzeniem

      Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie), instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert, pierwsze uruchomienie Smartwatcha

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny
      Smartwatch AMAZFIT GTR 2 Classic Srebrny
      Taniej o 150 , 99
      799 , 99
      649
      00
      21,63 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      U Ciebie
      W sklepie pojutrze
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756