Migdały w mlecznej czekoladzie BAKALLAND (75 g)
| Rodzaj: | Migdały w mlecznej czekoladzie |
|---|---|
| Forma: | Migdały |
| Smak: | Mleczna czekolada |
| Wartość energetyczna: | 2408 kJ / 580 kcal |
| Rodzaj: | Migdały w mlecznej czekoladzie |
|---|---|
| Forma: | Migdały |
| Smak: | Mleczna czekolada |
| Wartość energetyczna: | 2408 kJ / 580 kcal |
Migdały łuskane prażone oblane czekoladą mleczną. Wyjątkowe połączenie chrupkości i słodyczy. Głęboki, orzechowy smak i chrupkość migdałów idealnie współgrają z kremową czekoladą mleczną Wedla, gwarantując intensywną przyjemność.
Alergeny: Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies zwyczajny, pszenica oplewiona/ orkisz, kamut lub ich szczepy hybrydowe); Jaja; Orzeszki ziemne; Nasiona soi; Mleko (włącznie z laktozą); Orzechy (tj. migdał, orzech laskowy, orzech włoski, nerkowiec, orzech pekan, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia); Nasiona sezamu.
| Rodzaj: | Migdały w mlecznej czekoladzie |
|---|---|
| Forma: | Migdały |
| Smak: | Mleczna czekolada |
| Zastosowanie: | Uzupełnianie diety |
| Waga [g]: | 75 |
| Wartość energetyczna: | 2408 kJ / 580 kcal |
| Białko: | 13 g |
| Tłuszcz: | 43 g |
| Węglowodany: | 30 g |
| Sól: | 0.08 g |
| Pozostałe składniki: | Błonnik 8.3 g, Cukry 27 g, Czekolada mleczna 50% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (soja) i E 476, aromat), Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 35%, masa mleczna minimum 18%, Kwasy tłuszczowe nasycone 12 g, Migdały łuskane prażone 49%, Substancja glazurująca: guma arabska |
| Nazwa: | FoodWell Sp. z o.o. |
| Ulica i numer budynku: | ul. Fabryczna 5 |
| Kod pocztowy: | 00-446 |
| Miasto: | WARSZAWA |
| Adres elektroniczny: | biuro@foodwell.pl |
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.