Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Gramofon CAMRY CR 1113 Brązowy

(23)
Kod: 791240
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Kolor Brązowy
    • Napęd Paskowy
    • Sterowanie Ręczne
    • Prędkość obrotowa [RPM] 33, 45, 75
    • Złącze USB Nie
    • Przedwzmacniacz Tak
    Zobacz cały opis
    Gramofon CAMRY CR 1113 Brązowy
    Gramofon CAMRY CR 1113 Brązowy
    197
    15
    19,71 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Styl retro

    Parametry fizyczne

    Konstrukcja gramofonu ma wymiary, które wynoszą 128 x 298 x 300 mm. Waga urządzenia sięga 2,47 kg. Sprzęt został wyposażony w wyświetlacz LCD.

    Gramofon CAMRY CR 1113 - parametry fizyczne

    Funkcjonalność

    Do Twojej dyspozycji są budzik, radio FM oraz wejście AUX. Możesz spodziewać się trzech prędkości obrotowych RPM: 33, 45 oraz 78.

    Gramofon CAMRY CR 1113 - funkcjonalność

    Nie tylko muzyka z płyt winylowych

    Producent zdecydował się wbudować do oferowanego gramofonu radio. Dzięki temu nie musisz ograniczać się wyłącznie do muzyki z płyt winylowych. Jeśli nie chcesz odsłuchiwać ciągle tych samych piosenek, włącz radio FM. Z proponowanym gramofonem zawsze urozmaicisz sobie czas po swojemu.

    Gramofon CAMRY CR 1113  - muzyka

    Wbudowane głośniki

    Oferowany gramofon nie wymaga dodatkowych inwestycji - nie licząc oczywiście płyt winylowych. Jednak wbudowane głośniki ograniczają znacząco Twoje wydatki. Jeśli nie zależy Ci na zaawansowanym nagłośnieniu, to dwie wykorzystane w proponowanym sprzęcie membrany spełnią Twoje oczekiwania. A Ty będziesz mógł słuchać muzyki w każdym miejscu z dostępem do gniazdka elektrycznego.

    Gramofon CAMRY CR 1113  - wbudowane głośniki

    Pokrywa

    Dzięki zastosowanej pokrywie, utrzymanie gramofonu CAMRY CR 1113 w czystości nie będzie stanowiło problemu. Dodatkowo pokrywa sprawia, że urządzenie wygląda stylowo i elegancko.

    Gramofon CAMRY CR 1113  - pokrywa

    Zawartość zestawu

    Zakupując gramofon CAMRY CR 1113, otrzymujesz urządzenie podstawowe, pilot, kartę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi.


    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Czytnik kart pamięci
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Budzik, Tuner AM/FM, Wejście AUX, Wyświetlacz LCD
  • Lampka doświetlająca
    Nie
  • Napęd
    Paskowy
  • Prędkość obrotowa [RPM]
    33, 45, 75
  • Przedwzmacniacz
    Tak
  • Sterowanie
    Ręczne
  • Złącze USB
    Nie
  • Bluetooth
    Nie
  • Głośniki
    Tak
  • Tuba
    Nie
  • Fizyczne

  • Waga [kg]
    2.45
  • Waga z opakowaniem [kg]
    2.78
  • Parametry

  • Kolor
    Brązowy
  • Wyposażenie
    Igła, Pokrywa ochronna
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera CAMRY
  • Opinie

    4.7/5
    23 opinii
    22 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Jakub U. 16 kwietnia 2021
    Naprawdę fajny gramofon!
    Widziałem wiele nieprzyjemnych na temat tego sprzętu. Działa, płyt nie rysuje, na pierwszy gramofon polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    stach320 14 marca 2021
    Gramofon
    Polecam. Może nie jest to produkt z najwyższej półki, ale na odsłuchiwanie starych płyt nadaje się bardzo dobrze. Minus, ale taki mały to głośność mogłaby być trochę większa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 24 marca 2021
    Gramofon Camry
    Polecam dla osób starszych, którzy chcą przesłuchać stare płyty, bo młodych ta jakość dźwięku nie zadowoli. Ja jestem zadowolona, za takie pieniądze lepszego się nie kupi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 8 stycznia 2021
    Bardzo polecam
    Produkt super, gra jak trzeba, za tą cenę wart zakupu, wygląd super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wanda 11 sierpnia 2019
    Zdecydowanie polecam
    Gramofon wspaniale spełnia swoją rolę. Ma czysty dźwięk, przez co dobrze słucha się na nim zarówno płyt winylowych jak i radia, które zostało w niego wbudowane, a ponadto świetny, klasyczny design, który idealnie wpasuje się w gusta każdej osoby, niezależnie od wieku. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3/5
    Jakub 12 września 2019
    Dobry, ale dla mniej wymagających
    Kupiłem go 2 lata temu, miał być dla znawcy płyt winylowych, lecz oddał mi go, bo jakość muzyki jest na bardzo niskim poziomie, radio FM tak samo. Polecam dla osób starszych o mniejszych wymaganiach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Stanislaw S 6 września 2019
    Stan
    Polecam bez zastrzeżeń. Mam dwa tygodnie i jest OK, zgodnie z moimi oczekiwaniami.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jerzy G 8 stycznia 2018
    Polecam
    Ten produkt jest super, za takie pieniążki warto kupić, łatwy w obsłudze, szczególnie osobom starszym fajnie posłuchać starych płyt albo radia RMF FM.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maria G. 31 grudnia 2017
    Bardzo polecam
    Jestem bardzo zadowolona z tego gramofonu. Za tą cenę posiada naprawdę dużo funkcji, Jakość dźwięku bardzo dobra. Zaletą jest też to, że posiada wbudowane głośniki, które w zupełności wystarczają - nie trzeba wcale podpinać osobnych głośników, choć oczywiście istnieje taka możliwość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna T. 16 grudnia 2017
    Gramofon dla miłośników winyli
    Idealny do odtwarzania muzyki zapisanej na winylach. Sprzęt, który dzięki swojej konstrukcji ma prawdziwą duszę i stanowi ciekawą dekorację w domowym zaciszu. Najważniejsze jednak, że dzięki gramofonowi można sięgnąć do pamięci o muzyce, która wywołuje wspomnienia z lat minionych.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Gramofon CAMRY CR 1113 Brązowy
      Gramofon CAMRY CR 1113 Brązowy
      197
      15
      19,71 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756