Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Piekarnik ELECTROLUX EOB7S31V SteamBoost Elektryczny parowy Bialy A+

(17)
Kod: 898101

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor frontu: Biały
Kolor frontu: Biały
Piekarnik ELECTROLUX EOB7S31V SteamBoost Elektryczny parowy Bialy A+
Piekarnik ELECTROLUX EOB7S31V SteamBoost Elektryczny parowy Bialy A+
Taniej o 100
3 099 , 00
2 999
00
299,90 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie pojutrze
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamBoost
Termosonda
Czyszczenie parowe
Sterowanie dotykowe
Piekarnik parowy seria 800 SteamBoost
EOB7S31V
Piekarnik wyposażony w funkcję SteamBoost umożliwia pieczenie, duszenia i gotowanie na parze. Dzięki 3 trybom pary potrawy zachowują naturalną wilgoć i soczystość. A dodatkowa termosonda umożliwia monitorowanie temperatury wewnątrz potrawy.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK

Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
Czyszczenie parowe AquaClean
Czyszczenie piekarnika nie musi być uciążliwe wyręczy Cię w tym para. Para wodna rozmiękcza zaschnięte zabrudzenia w komorze piekarnika, co ułatwia ich usunięcie
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Sterowanie dotykowe
Intuicyjne i bardzo proste w obsłudze sterowanie dotykowe sprawi, że obsługa piekarnika będzie dziecinnie prosta
Electrolux

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Biały
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 blacha emaliowana, 1 brytfanna emaliowana, 1 ruszt, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Paski do kontroli twardości wody, Prowadnice TR1LFSTV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Automatyczne wyłączanie
  • Czyszczenie piekarnika
    Para
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 70
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Emalia
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczna propozycja temperatury, Gotowanie na parze, Oświetlenie wnętrza, Programy automatyczne, Szybki nagrzew, Timer, Wyświetlacz elektroniczny
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    16
  • Nie
  • Dotykowe
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.5
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.7
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    5/5
    17 opinii
    17 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.9 /5
    Programy
    4.9 /5
    Cena/jakość
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 23 września 2021
    Polecam
    Gorąco polecam ten piekarnik. Pierwszy raz użytkuje piekarnik z funkcją parową. Jestem bardzo zadowolona. Jakikolwiek posiłek, szybko odgrzewa się na parze, i nawet wczorajsza pizza smakuje jak świeżo upieczona. Smak potraw z pary - brokuł, kalafior, ryż - Super. Zawsze dobrze ugotowane. Dodatkowo termo sonda, czyszczenie parowe. Piekarnik się prawie w ogóle nie brudzi. Funkcja szybkiego nagrzewania, oraz mnóstwo programów do różnego typu jedzenia tworzy z niego urządzenie wręcz idealne :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    KRZYSZTOF 23 września 2021
    Ocena
    Bardzo funkcjonalny i nowoczesny sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Elwira 2 grudnia 2020
    Piekarnik 5/5
    Zakup tego piekarnika to strzał w 10. Elegancki wygląd z dotykowym panelem. Wiele super funkcji w tym gotowanie na parze. Przydatny szpikulec dzięki któremu zawsze dopieczemy wypieki. Prosty w obsłudze piekarnik, bardzo szybko się nagrzewa. Piękny śnieżnobiały kolor. Zdecydowanie polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elwira 26 listopada 2020
    Piekarnik 5/5
    Zakup tego piekarnika to strzał w 10. Elegancki wygląd z dotykowym panelem. Wiele super funkcji w tym gotowanie na parze. Przydatny szpikulec dzięki któremu zawsze dopieczemy wypieki. Prosty w obsłudze piekarnik, bardzo szybko się nagrzewa. Piękny śnieżnobiały kolor. Zdecydowanie polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elwira 26 listopada 2020
    Piekarnik 5/5
    Zakup tego piekarnika to strzał w 10. Elegancki wygląd z dotykowym panelem. Wiele super funkcji w tym gotowanie na parze. Przydatny szpikulec dzięki któremu zawsze dopieczemy wypieki. Prosty w obsłudze piekarnik, bardzo szybko się nagrzewa. Piękny śnieżnobiały kolor. Zdecydowanie polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Michał 2 października 2020
    Porządny piekarnik
    Piekarnik bardzo ładnie się prezentuje w białej kuchni. Ma wiele programów -17 (są praktyczne i funkcjonalne). Łatwy i intuicyjny w obsłudze. Wszystko funkcjonuje bez zarzutu, do sprawdzenia została jeszcze funkcja pary.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Rafał 21 października 2020
    Super piekarniczek
    Electrolux jak dla mnie obecnie przoduje w sprzętach AGD. Stosunek ceny do jakości super. Piekarniczek pięknie się prezentuje w zabudowie, wszystkie funkcje działają bez zarzutu. Żona w pełni zadowolona. Polecam!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Joanna 2 października 2020
    Cudowny piekarnik
    Piekarnik poza walorami estetycznymi wykazał się super funkcjami. Pieczenie na parze nigdy nie było tak łatwe. Potrawy są soczyste i pięknie zarumienione bez przypalenia. Jestem bardzo zadowolona z użytkowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Paweł 2 października 2020
    Biały
    Zdecydowałem się na ten piekarnik z uwagi na kolor! Jest bardzo mało białych piekarników na rynku. Ten wygląda świetnie, elegancko. Przy okazji ma bardzo dużo plusów, jeśli chodzi o funkcje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 27 lipca 2020
    Porządny piekarnik
    Piekarnik bardzo ładnie się prezentuje w białej kuchni. Ma wiele programów -17 (są praktyczne i funkcjonalne). Łatwy i intuicyjny w obsłudze. Wszystko funkcjonuje bez zarzutu, do sprawdzenia została jeszcze funkcja pary.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX EOB7S31V SteamBoost Elektryczny parowy Bialy A+
      Piekarnik ELECTROLUX EOB7S31V SteamBoost Elektryczny parowy Bialy A+
      Piekarnik ELECTROLUX EOB7S31V SteamBoost Elektryczny parowy Bialy A+
      Taniej o 100
      3 099 , 00
      2 999
      00
      299,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie pojutrze
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756