Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L

(33)
Kod: 898817

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A+++
Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L
Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L
Produkt dostępny w wybranych sklepach
2 099
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

QuickSelect
AirDry
Szuflada MaxiFlex
Satelitarne ramię spryskujące
Zmywarka QuickSelect AirDry
EEM48321
Zmywarka sterowana intuicyjnym panel QuickSelect dobiera program na podstawie wybranego czasu trwania cyklu. Wyposażona w dodatkową szufladę MaxiFlex z miejsce na sztućce i przybory kuchenne, umożliwia umycie większej ilości naczyń za jednym razem. A dzięki systemowi AirDry suszenie odbywa się przy naturalnym przepływie powietrza.
POZNAJ NASZE ZMYWARKI
Zmywarki QuickSelect
Zmywarka, która mówi Twoim językiem - QuickSelect eliminuje problem zgadywania wyboru cyklu zmywania. Wszystko, co musisz zrobić, to wybrać czas i dodatkowe opcje, a zmywarka zajmie się resztą. Twoje naczynia będą czyste i suche po każdym myciu.
Trzeci głębszy kosz
na sztućce
Zmywarki z trzecim koszem MaxiFlex oznaczają dużo więcej swobody załadunku. Można dostosować układ kosza tak, by z łatwością pomieścić zarówno 14 kompletów naczyń, jak i nieporęczne przybory kuchenne w trzecim koszu.
Technologia AirDry
3 razy lepsze efekty suszenia*

Idealnie suche i pozbawione zacieków naczynia za każdym razem. Bezpieczeństwo frontów i blatów kuchennych.
*W porównaniu z suszeniem w zamkniętej zmywarce.
**Potwierdzone testami odpowiadającymi 10-letniemu użytkowaniu zmywarki.
RealLife®
3 razy lepsze efekty zmywania

Satelitarne ramię spryskujące FlexiSpray w połączeniu z pięcioma poziomami natrysku gwarantuje doskonałą skuteczność zmywania. Naczynia będą idealnie czyste niezależnie od ich ilości oraz stopnia zabrudzenia.
Electrolux

Dane techniczne

Parametry

  • Rodzaj zmywarki
    Zmywarka do zabudowy
  • Czas trwania standardowego cyklu [min]
    240
  • 10.5
  • 2940
  • 0.83
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim
  • 237 kWh = 144.57 zł
  • Zużycie wody [l/cykl]
    10.5
  • Czas programu EKO [min]
    240
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • 14
  • 44
  • Zastosowane technologie
    AirDry, ProClean Satellite, Ramię FlexiSpray, Sensor Control, Soft Spikes, TimeBeam
  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Zabezpieczenie przed zalaniem
  • Tak
  • Tak
  • Stal nierdzewna
  • Poziom hałasu [dB]
    44
  • Autodozowanie
    Nie
  • Efektywność energetyczna

  • A
  • A
  • A+++
  • Klasa emisji hałasu
    B
  • D
  • 85 kWh = 51.85 zł
  • Funkcje

  • Tak
  • Elektroniczne
  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczne wyłączanie, Dodatkowe płukanie, Sygnał dźwiękowy
  • Tak
  • Tak
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Programy

  • 90' - 65C, AutoSense 45°-70°, Codzienny 60 min., Eco 50°C, Machine Care, Płukanie i zatrzymanie, Szybki 30 min.
  • Temperatury

  • 45-70
  • Kosz

  • Kosz dolny
    4 składane stojaki na naczynia, Plastikowy uchwyt
  • Kosz górny
    2 niebieskie uchwyty Soft Spikes, Plastikowy uchwyt, Składane uchwyty na filiżanki
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.6
  • Wysokość [cm]
    81.8
  • Głębokość [cm]
    55
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    5/5
    33 opinii
    33 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.8 /5
    Łatwość załadunku
    5 /5
    Programy
    5 /5
    Dokładność mycia
    5 /5
    Czas zmywania
    5 /5
    Użyteczność
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Paula 25 sierpnia 2021
    Super
    Jeśli szukacie solidnego sprzętu to zdecydowanie polecam ten model, ja jestem zachwycona jak szybko można umyć dużą ilość naczyń, super dokładnie, wszystko jest czyściutkie i błyszczące, szkło nie matowi się. Pod koniec mycia zmywarka obniża temperaturę a po skończonym cyklu otwiera się i dzięki temu naczynia łatwo i dokładnie schną.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    gosia 9 września 2021
    Polecam
    Zakup udany, pojemność w sam raz dla 4 osobowej rodziny, programy ok, nic mi się nie niszczy, a myję w niej także delikatne szkło, fajnie, że na podłodze wyświetla się czas ile zostało do końca cyklu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 25 sierpnia 2021
    Precyzja to jej drugie imię.
    Zmywarka ta jest cicha i dokładna jak szczotkujący lód w trakcie gry w Carling. Precyzyjne domywanie zaschniętych sztućców czy szklanek nie jest jej straszne. Polecam gorąco.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 5 września 2021
    Dobra jakość
    Zmywarka pakowna, dobrze myje, nie za głośna. Ekran dotykowy średnio intuicyjny, nie zawsze łapie dotykowe włączanie programów lub opcji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 17 września 2021
    Na duży plus!
    Bardzo cicha, wydajna, intuicyjna obsługa. Wyświetlanie czasu na podłodze ekstra wygodne. Bardzo polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 9 lipca 2021
    Zmywarka jak zmywarka
    Fajna zmywarka. Co do programów, chociażby miała ich 1000 to i tak najczęściej używa się 1, może 2.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 22 lipca 2021
    Zmywarka jest super
    Zmywarka, którą zakupiłam jest super lepsza od mojej starej. Wszystko oceniam na 5 punktów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 2 czerwca 2021
    Zmywarka Electrolux - czyli jak mieć więcej czasu dla dzieci
    Zmywarkę posiadam od kilku dni. Zaraz po dostarczeniu sprzętu w oczach dzieci zapaliły się gwiazdeczki pokazujące radość i wyrażające "jeeest, będzie więcej czasu dla nas". A teraz do sedna: 1) Zmywarka cicha, stoi w kuchni otwartej na salon, i śmiało można przy niej spać (korzystam z super funkcji odroczonego czasu włączenia). 2) intuicyjne uruchomienie programu wg czasu, który mamy w danej chwili na otrzymanie z powrotem czystych i błyszczących naczyń 3) włożone talerze, garnki czy sztućce nawet zaschnięte wyjmuję super czyste i błyszczące. 4) funkcja regulacji wysokości górnego kosza pozwala na umycie dużych garnków czy półmisków. 5) zegar odmierzający czas do końca trwania zmywania prezentuje się świetnie na podłodze i jest bardzo czytelny nawet w słoneczny dzień - super bajer. Reasumując strzał w dziesiątkę! Jeszcze raz kupiłbym tą zmywarkę i poleciłbym rodzinie i znajomym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 24 czerwca 2021
    Zdecydowanie polecam!
    Na firmę Electrolux zdecydowałem się, ponieważ musiałem wkomponować urządzenie do kuchni IKEA - zmywarka posiada zawiasy ślizgowe, nie trzeba ciąć cokołu, itp. Zmywarka bardzo prosta w obsłudze, posiada bardzo intuicyjny panel sterowania. Urządzenie jest ciche, dobrze suszy oraz domywa naczynia. Czas do zakończenia programu wyświetlany na podłodze - super rozwiązanie. Zmywarka posiada duży zakres temperatur oraz czasu trwania programów myjących. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, zdecydowanie polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    URSZULA 10 kwietnia 2021
    ZMYWARKA ELECTROLUX EEM48321L
    ZMYWARKA PROSTA W OBSŁUDZE. ŁATWY PANEL STEROWANIA, DECYDUJEMY TYLKO ILE MA TRWAĆ CZAS ZMYWANIA. POSIADA SYSTEM OCHROWNY SZKŁA. MA SPECJALNY PROGRAM PRZYPOMINAJĄCY O CZYSZCZENIU BARDZO PRZYDATNY. W CZASIE ZMYWANIA 1,30h DOBRZE POMYTE I WYSUSZONE NACZYNIA. W CZASIE ZMYWANIA WYŚWIETLA SIĘ CZAS POZOSTAŁY DO KOŃCA ZMYWANIA. PO ZAKOŃCZENIU CYKLU ZMYWANIA SAM SIĘ OTWIERA. JEŚLI CHODZI O ZABUDOWĘ POSIADA ZAWIASY ŚLIZGOWE, NIE TRZEBA PRZYCINAĆ COKOŁÓW. POLECAM W 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Łatwość załadunku
    /5
    Programy
    /5
    Dokładność mycia
    /5
    Czas zmywania
    /5
    Użyteczność
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną zmywarkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu
    Drzwi zmywarki, lub kosz na naczynia uszkodzone w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, naprawimy lub wymienimy!
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Zmywarka) - montaż w zabudowie meblowej


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej kanalizacycjnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Dostosowanie urządzenia do poziomu twardości wody ( regulacja na panelu sterowania)
      • Uruchomienie i sprawdzenie szczelności przyłączy
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L
      Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L
      Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      2 099
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756