Użyj kodu rabatowego P-12645.

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite z automatycznymi programami

(191)
Kod: 551822
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Użyj kodu rabatowego P-12645.

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

    Rodzaj grilla: Kontaktowy, Z automatycznymi programami
    Moc [W]: 2000
    Powierzchnia grillowania [cm2]: 600
    Funkcje: Lampka kontrolna temperatury, Odprowadzanie tłuszczu, Regulacja temperatury, Nieprzywieralna powłoka płyty
    12 Automatycznych programów grillowania
    Panel dotykowy z podświetlanym menu
    Zobacz cały opis
    Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite z automatycznymi programami
    Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite z automatycznymi programami
    949
    00
    31,63 zł x 30 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Tefal
    Express anti-calc
    Ta Para Ma Moc

    Grilluj to na, co masz ochotę

    Zostań mistrzem grillowania

    Odniesiesz sukces za każdym razem, bez względu na to, czy przygotowujesz krwiste czy bardziej wysmażone potrawy. Inteligentna technologia Automatic Sensor Cooking wykrywa liczbę produktów umieszczonych na grillu i ich grubość, po czym automatycznie dostosowuje do nich temperaturę i czas grillowania.

    Asystent grillowania

    Na Twoje dyspozycje czeka nowy interfejs z intuicyjnym asystentem grillowania, który prowadzi Cię krok po kroku. Nie tylko wskaże czas grillowania, ale zadba też o właściwy poziom wysmażenia.

    Nieskończone możliwości grillowania

    Korzystaj z 12 automatycznych programów na każdą okazję. Przygotuj wiele rozmaitych potraw z mięsa, drobiu, ryb, warzyw i nie tylko - bez potrzeby kontroli i z gwarancją doskonałych rezultatów. Skorzystaj z funkcji do mrożonek, by szybko przyrządzić zamrożone potrawy. Dodatkowo, tryb manualny pozwala urządzeniu dostosować się do Twojego gustu. Ciesz się grillowaniem przez cały rok!

    Mocny efekt podsmażania

    Funkcja intensywnego podsmażania sprawi, że Twoje mięso będzie smakowicie przyrumienione na zewnątrz i soczyste w środku.

    Podwójny komfort

    Pojemna tacka i płyty nachylone pod kątem 7 stopni zapewnią Ci komfort grillowania i komfort czyszczenia. Dzięki nim bez problemu i z łatwością usuniesz powstały w czasie grillowania tłuszcz oraz soki.

    Nowoczesny design

    Zaprojektowany dla smaku potraw, ale i ze smakiem, dlatego idelanie wpasuje się do każdej kuchni. Dodatkowo dzięki kompaktowym rozmiarom z łatwością zmieści się nawet w małym pomieszczeniu.

    Uznana i potwierdzona niezawodność

    TEFAL zobowiązuje się utrzymywać wszystkie części zapasowe
    do prawie wszystkich produktów średnio przez 10 lat po zakupie.

    Poznaj pozostałe OptiGrille TEFAL

     
    Model Optigrill Elite
    GC750D
    Optigrill+
    GC7128
    Optigrill+Snacking&Backing
    GC7148
    Optigrill+ XL
    GC7228
    Liczba programów 12 6 6 9
    Moc 2000 W 2000 W 2000 W 2000 W
    Panel Dotykowy cyfrowy
    panel
    Panel z kolorowymi
    przyciskami
    Panel z kolorowymi
    przyciskami
    Panel z kolorowymi
    przyciskami
    Powierzchnia grillowania 600 cm2 600 cm2 600 cm2 800 cm2
    Kolor Srebrny Czarny Czarny Czarny
    Forma do pieczenia Nie Nie Tak Nie



    Filmy:






    Dane techniczne

    Funkcje

    Parametry

    Techniczne

    Wymiary

    Funkcje dodatkowe 12 automatycznych programów grillowania, Pomiar grubości mięsa
    Lampka kontrolna temperatury Tak
    Odprowadzanie tłuszczu Tak
    Regulacja temperatury Tak
    Kolor obudowy Szaro-czarny
    Wyposażenie  2 wymienne płyty do grillowania, Tacka na soki i tłuszcz
    Gwarancja 24 miesiące
    Moc [W] 2000
    Możliwość demontażu Płyty
    Możliwość mycia w zmywarce Tak
    Nieprzywieralna powłoka płyty Tak
    Powierzchnia grillowania [cm2] 600
    Waga [kg] 4.6
    Zasilanie Sieciowe
    Rodzaj grilla Kontaktowy, Z automatycznymi programami
    Głębokość [cm] 36.5
    Szerokość [cm] 36.5
    Wysokość [cm] 17.5

    Dokumenty do pobrania

    Producent

  • Nazwa producenta/importera Groupe SEB Polska Sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    5/5
    191 opinii
    191 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość wykonania
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Trwałość
    5 /5
    Równomierność podgrzewania
    5 /5
    Wielkość powierzchni
    5 /5
    Wygoda uchwytu
    5 /5
    Szybkość działania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 8 stycznia 2022
    GRILL TEFAL GC750 OPTIGRILL
    Super grill. Trochę wolno się nagrzewa, a wyświetlacz jakby z poprzedniej epoki. Ale najważniejszy jest efekt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 5 grudnia 2021
    POLECAM TEN GRILL
    Kupiłem "na pałę" tego grilla bo potrzebowałem na już. Sklep mam 5 min. od domu. Odebrałem natychmiast. Sprzęt POLECAM. Nawet moja żona obawiająca się mycia tego jest mile zaskoczona. Wszystko do demontażu i do zmywarki. Jak na razie wszelkie produkty przygotowane były super. Miłe zaskoczenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 12 grudnia 2021
    REWELACJA
    Rewelacyjny produkt. Kupiłem drugi - dla Córki. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Hubert 15 kwietnia 2021
    Super sprzęt
    Warto tyle zapłacić, szybko się o tym przekonałem. U brata pierwszy raz zobaczyłem starszy model. Długo zwlekałem z zakupem, ciągle się zastanawiając czy to nie za duża kwota. Ale po zakupie i jego użytkowaniu nie żałuję ani złotówki. Wszystko na razie super mi wychodzi i jakoś nie wczuwam się w pilnowanie mięsa. Robi się na tym grillu wszystko automatycznie. Z trybu manualny również korzystam lecz wymaga trochę pokombinowania i intuicji którą nabywa się z czasem (mistrzem kuchni nie jestem). Super sprzęt, jeszcze raz polecam!.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 5 maja 2021
    Rewelacja
    Mam grilla dopiero jeden dzień, ale już zrobiłem dużo dań. Każde zjedzone ze smakiem. Perfekcyjnie wysmażone mięso i warzywa. Córka uwielbia fileta z kurczaka. Od dłuższego czasu myślałem o zakupie tego właśnie grilla i jedno co mogę stwierdzić to fakt, że za długo zwlekałem. Polecam 100% zadowolenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 22 maja 2021
    Bardzo szybki
    Bardzo solidny grill równie solidnej firmy. Dania są przygotowywane bardzo szybko dzięki dużej mocy, a np. pomiar grubości mięsa przed przyrządzeniem to już bardzo zaawansowana technologia! Każda potrawa jest równo upieczona, a pozostały tłuszcz spływa do pojemnika. Genialne rozwiązanie! Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 12 kwietnia 2021
    Zostałam królową steków!
    Najlepszą rekomendacją grilla Tefal Optigrill będą słowa mojego męża, kiedy podałam mu na kolację steka - "Jesteś królową steków!" mięso było idealnie wysmażone dzięki programowi, który dobrał odpowiedni czas do grubości mięsa! To bez wątpienia najlepszy zakup tego roku!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rozalia 24 kwietnia 2021
    Bardzo fajny grill
    Świetny sprzęt, z czystym sumieniem mogę przyznać, że nie ma się do czego przyczepić. Prosty w obsłudze, czyszczeniu. Pyszne jedzonko. Zgrabny, nowoczesny. Uważam, że wart swojej ceny. Polecam serdecznie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 20 kwietnia 2021
    Grill Tefal
    Super rewelacyjny sprzęt, przerósł moje oczekiwania, jakość steka lepsza niż w niejednej restauracji. Gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dominika 4 maja 2021
    Polecam
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Poleciła mi grill koleżanka i miała rację. Bardzo łatwy w utrzymaniu czystości.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite z automatycznymi programami
      Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite z automatycznymi programami
      Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite z automatycznymi programami
      949
      00
      31,63 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756