Użyj kodu rabatowego K-2235

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite

(187)
Kod: 551822
Brak podobnych produktów
Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
Porównaj

Użyj kodu rabatowego K-2235

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

  • Rodzaj grilla
    Kontaktowy Z automatycznymi programami
  • Moc [W]
    2000
  • Odprowadzanie tłuszczu
    Tak
Automatyczne programy grillowania
Panel dotykowy z podświetlanym menu
Zobacz cały opis
Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite
Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite

Cena z kodem obowiązuje do dnia 13.05.2021, godz. 23:59

Cena z kodem
R07-130521
949
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 13.05.2021, godz. 23:59

Taniej o 150 , 99
1 149 , 99
Cena regularna
999
00
1 149 , 99
Cena regularna: 999,00 zł
33.30 PLN x 30 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Tefal
Express anti-calc
Ta Para Ma Moc

Grilluj to na, co masz ochotę

Zostań mistrzem grillowania

Odniesiesz sukces za każdym razem, bez względu na to, czy przygotowujesz krwiste czy bardziej wysmażone potrawy. Inteligentna technologia Automatic Sensor Cooking wykrywa liczbę produktów umieszczonych na grillu i ich grubość, po czym automatycznie dostosowuje do nich temperaturę i czas grillowania.

Asystent grillowania

Na Twoje dyspozycje czeka nowy interfejs z intuicyjnym asystentem grillowania, który prowadzi Cię krok po kroku. Nie tylko wskaże czas grillowania, ale zadba też o właściwy poziom wysmażenia.

Nieskończone możliwości grillowania

Korzystaj z 12 automatycznych programów na każdą okazję. Przygotuj wiele rozmaitych potraw z mięsa, drobiu, ryb, warzyw i nie tylko - bez potrzeby kontroli i z gwarancją doskonałych rezultatów. Skorzystaj z funkcji do mrożonek, by szybko przyrządzić zamrożone potrawy. Dodatkowo, tryb manualny pozwala urządzeniu dostosować się do Twojego gustu. Ciesz się grillowaniem przez cały rok!

Mocny efekt podsmażania

Funkcja intensywnego podsmażania sprawi, że Twoje mięso będzie smakowicie przyrumienione na zewnątrz i soczyste w środku.

Podwójny komfort

Pojemna tacka i płyty nachylone pod kątem 7 stopni zapewnią Ci komfort grillowania i komfort czyszczenia. Dzięki nim bez problemu i z łatwością usuniesz powstały w czasie grillowania tłuszcz oraz soki.

Nowoczesny design

Zaprojektowany dla smaku potraw, ale i ze smakiem, dlatego idelanie wpasuje się do każdej kuchni. Dodatkowo dzięki kompaktowym rozmiarom z łatwością zmieści się nawet w małym pomieszczeniu.

Uznana i potwierdzona niezawodność

TEFAL zobowiązuje się utrzymywać wszystkie części zapasowe
do prawie wszystkich produktów średnio przez 10 lat po zakupie.

Poznaj pozostałe OptiGrille TEFAL

 
Model Optigrill Elite
GC750D
Optigrill+
GC7128
Optigrill+Snacking&Backing
GC7148
Optigrill+ XL
GC7228
Liczba programów 12 6 6 9
Moc 2000 W 2000 W 2000 W 2000 W
Panel Dotykowy cyfrowy
panel
Panel z kolorowymi
przyciskami
Panel z kolorowymi
przyciskami
Panel z kolorowymi
przyciskami
Powierzchnia grillowania 600 cm2 600 cm2 600 cm2 800 cm2
Kolor Srebrny Czarny Czarny Czarny
Forma do pieczenia Nie Nie Tak Nie



Filmy:






Dane techniczne

Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    12 automatycznych programów grillowania Pomiar grubości mięsa
  • Lampka kontrolna temperatury
    Tak
  • Odprowadzanie tłuszczu
    Tak
  • Regulacja temperatury
    Tak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Szaro-czarny
  • Wyposażenie 
    2 wymienne płyty do grillowania Tacka na soki i tłuszcz
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Moc [W]
    2000
  • Możliwość demontażu
    Płyty
  • Możliwość mycia w zmywarce
    Tak
  • Nieprzywieralna powłoka płyty
    Tak
  • Powierzchnia grillowania [cm2]
    600
  • Waga [kg]
    4.6
  • Zasilanie
    Sieciowe
  • Rodzaj grilla
    Kontaktowy Z automatycznymi programami
  • Wymiary

  • Głębokość [cm]
    36.5
  • Szerokość [cm]
    36.5
  • Wysokość [cm]
    17.5
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera TEFAL
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    5/5
    187 opinii
    187 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość wykonania
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Trwałość
    5 /5
    Równomierność podgrzewania
    5 /5
    Wielkość powierzchni
    5 /5
    Wygoda uchwytu
    5 /5
    Szybkość działania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Hubert 15 kwietnia 2021
    Super sprzęt
    Warto tyle zapłacić, szybko się o tym przekonałem. U brata pierwszy raz zobaczyłem starszy model. Długo zwlekałem z zakupem, ciągle się zastanawiając czy to nie za duża kwota. Ale po zakupie i jego użytkowaniu nie żałuję ani złotówki. Wszystko na razie super mi wychodzi i jakoś nie wczuwam się w pilnowanie mięsa. Robi się na tym grillu wszystko automatycznie. Z trybu manualny również korzystam lecz wymaga trochę pokombinowania i intuicji którą nabywa się z czasem (mistrzem kuchni nie jestem). Super sprzęt, jeszcze raz polecam!.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    uwj 277 20 lipca 2020
    Chwalimy sobie
    Te programy rzeczywiście sporo ułatwiają, nawet nie przypuszczałam, że będę tak często z tego korzystać. Pewnie przy innym grillu robiłabym kilka mięs, może warzywa i tyle. Tu jest program do bekonu, konkretnych warzyw, ryb, krewetek, więc aż grzechem byłoby nie wypróbować. Potrawy z grilla mają bardzo dobry smak, troszkę specyficzny czasem, ale to jest dla mnie wielka zaleta. Co jeszcze jest super to mycie grilla. Płytki są demontowalne, można umyć je w zlewie lub też w zmywarce.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marzena 27 lipca 2020
    Dobry jest
    Soczysta karkówka, fajnie zgrillowana pierś z kurczaka, czy też szaszłyki. Na takie typowe grillowanie też jest bardzo dobry, oczywiście oprócz robienia obiadów, kolacji. Zastosowanie ma bardzo szerokie, a jak już się wydaje więcej na sprzęt do kuchni to można mieć takie wymagania. Po wszystkim demontuje płytki i albo przecieram w zlewie gąbką pod bieżącą wodą, albo wrzucam do zmywarki ze wszystkim innym do mycia. Prostota, łatwa obsługa - to sobie cenie najbardziej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klajka 11 czerwca 2020
    Ekstra
    Takimi sprzętami kuchennymi należy się otaczać. Przekonałam się do tego, że nie ma co kupować najtańszych rzeczy, ten grill już mi służy dobry rok i wiem, że jeszcze dobrych kilka ze mną wytrzyma. Dalej jest praktycznie jak nowy, a samo grillowanie nie ma porównania z innym modelami. Dużo automatycznych trybów, łatwe czyszczenie, nic nie przywiera. To wszystko sprawia, że mniej denerwuje się w kuchni i po prostu więcej chce mi się eksperymentować z potrawami.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Katarzyna 12 maja 2020
    Świetnie grilluje
    Domowy burger przebił w końcu ten z fast foodów, osobiście uznaje to jak mój i tego grilla sukces:) Grillowana wołowina, idealnie wysmażona smakuje perfekcyjnie. Bez problemu ogarniamy różne stopnie wysmażenia, można sobie tu automatycznie ustawić, albo też samemu kontrolować na manualnym trybie. Mięso puszcza dużo soków, tłuszczu, ale tu Tefal też się przygotował. Wszystko zbiera się do wyjmowanej tacki, którą razem z płytami grillowymi wrzucamy do zmywarki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Fifi 27 maja 2020
    Ekstra grill
    Z tym wskaźnikiem wysmażenia super sprawa. Dobrze wszystko widać na panelu, a też jest dodatkowy sygnał dźwiękowy, więc mogę zająć się innymi rzeczami w kuchni, gdy mięso samo się robi :) Na raz 3 burgery się robią, a każdy może mieć inny stopień wysmażenia, wystarczy, że w odpowiednim momencie go wyciągnę. Do tego tłuszcz fajnie skapuje do pojemnika i nie ma przez to nieprzyjemnego zapachu palonego się tłuszczu i samo mycie jest dużo łatwiejsze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kinia 16 lipca 2020
    pomocny
    Z każdym tygodniem poznaje nowe przepisy, które chętnie testuje. Wiadomo, że to mięsa sprawdza się najlepiej, grill daje radę. Wiem kiedy dokładnie wyciągnąć mięso, wskaźnik <brawa> za właśnie tą opcję. Nie lubię monotonii w kuchni, a tu wszystko mam pod kontrolą i mogę sobie przyrządzać różne ciekawe, internetowe inspiracje. Dobra alternatywa do parowaru, który już dawno temu odstawiłam na półkę. Grillowane rzeczy lepiej smakują.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kubaszk0wa 19 maja 2020
    Do różnych rzeczy
    Dzieci jedzą bez problemu przeróżne warzywa, przyznaje, że grillowane smakują o wiele lepiej. Nawet czasem do samych warzyw go wykorzystuje dorzucając je jako dodatek do obiadu. Nie mam z tym problemu bo grill nie brudzi się, nie przywiera, a też wyczyszczenie go nie jest żadnym problemem. Często wystarczy samo przejechanie płytek mokrą szmatką, jak już robię coś większego, np. mięso, to po grillowaniu ściągam płytki i myje w zmywarce.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    nattynatty 23 lipca 2020
    Programy do grillowania to super rzecz
    Na trybie manualnym jakoś nie najlepiej idzie mi grillowanie, odpuściłam sobie takie korzystanie z grilla, wszystko już robię na automatycznych programach. Te sporo ułatwiają przyznaje. Wybór jest tu duży, można wiele ciekawych rzeczy sobie przygotować na tym grillu. Był jak dla mnie drogi, no ale chyba jednak warto wydać czasem więcej, może następnym razem kupiłam bym model podobny, z tej samej serii, tylko niższy, tańszy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Roberto N-ce 16 lipca 2020
    nawet ustawny
    W sumie nawet jakoś bardzo nie potrzebowaliśmy grilla, ale uznaliśmy, że może warto kupić, miejsce w kuchni na niego się znalazło. Na początku same mięso robiliśmy, później testowałem inne rzeczy. Jak do wszystkiego są odpowiednie programy, to aż szkoda nie spróbować. Sprawdza się przy śniadaniach, obiadach i kolacjach. Aż szkoda go chować, no ale jednak trochę miejsca zajmuje i mam do niego przygotowaną szafkę pod blatem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość użycia
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Trwałość
    /5
    Równomierność podgrzewania
    /5
    Wielkość powierzchni
    /5
    Wygoda uchwytu
    /5
    Szybkość działania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite

      Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite
      Grill elektryczny TEFAL GC750D30 OptiGrill Elite

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 13.05.2021, godz. 23:59

      Cena z kodem
      R07-130521
      949
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 13.05.2021, godz. 23:59

      Taniej o 150 , 99
      1 149 , 99
      Cena regularna
      999
      00
      1 149 , 99
      Cena regularna: 999,00 zł
      33.30 PLN x 30 rat RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 13.05.2021, godz. 23:59

      Cena z kodem
      R07-130521
      949
      00