Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

(212)
Kod: 884804

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

  • Rodzaj ekspresu
    Ciśnieniowy
  • Rodzaj kawy
    Mielona Ziarnista
  • Moc [W]
    1450
  • Ciśnienie
    15
  • Dotykowy ekran
    Nie
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Funkcja Moja Kawa
    Tak
  • Dostępne napoje
    Cappuccino Cappuccino+ Doppio Espresso Espresso Macchiato Flat White Gorące mleko Latte Latte Macchiato Long Lungo Ristretto
  • Liczba profili użytkowników
    1
  • Typ młynka
    Stalowy
  • Pojemnik na mleko
    Tak
12 przepisów kawowych
Cichy, wytrzymały stalowy młynek
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B
Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B
2 499
00
83.30 PLN x 30 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Odkryj z DE LONGHI kanon włoskiego smaku!

Ciśnieniowy ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B służy do parzenia kawy mielonej i ziarnistej i daje możliwość przyrządzania wielu rodzajów tego napoju. Jego moc i ciśnienie to - odpowiednio: 1450 W i 15 bar. Posiada wbudowany młynek elektryczny i funkcję spieniania mleka.


Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

Różne rodzaje kawy

Renomowana włoska marka umożliwia swym odbiorcom parzenie doskonałej kawy w domowych warunkach, a co więcej, odpowiada na ich różne potrzeby. Za pomocą tego wszechstronnego urządzenia można parzyć nie tylko znakomite, mocne i idealnie pobudzające Espresso czy klasyczne Cappuccino, ale też wiele innych znakomitych kaw, jak Flat White, Latte czy Ristretto. Możliwość wykorzystania tego urządzenia jest tym szersza, że z jego użyciem można parzyć kawę ziarnistą, jak i mieloną. Do tego pierwszego nie trzeba posiadać młynka, gdyż jest on wbudowany w sprzęt, co jest wygodne, a także ekonomiczne. Co więcej, prezentuje on najwyższą jakość, gdyż posiada stalowe, bardzo wytrzymałe ostrza. Można zatem mieć pewność, że nawet długa i częsta eksploatacja nie obniży możliwości tego urządzenia.


Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

Mrożona kawa

Niezależnie od wybranego rodzaju kawy, czarna jest aromatyczna i niebywale smaczna. Można złagodzić jej smak dodatkiem gorącego, spienionego mleka. Spieniacz działa niezwykle sprawnie, dzięki czemu uzyskana pianka jest nie tylko gęsta i gruba, a jednocześnie delikatna, ale też trwała. Prócz różnych rodzajów smaków, a także mocy (można ją regulować, dobierając perfekcyjnie do swoich potrzeb), za pomocą DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B można też podawać kawę na efektowne sposoby i rozpieszczać samego siebie lub robić wrażenie na swoich gościach. Trójwarstwowa, imponująca Macchiato, podana w wysokiej szklance, klasyczne Espresso serwowane w maleńkiej, klasycznej filiżance czy płaska Flat Cafe to tylko niektóre z możliwości. Można zatem serwować w swym domu kawę niczym najlepszy barista. Pozwala na to też regulowana wysokość adaptera, umożliwiająca korzystanie z naczyń o różnej wysokości.

Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

Higiena dla zdrowia i jakości

Programator twardości wody, w jaki wyposażony został sprzęt, pozwala ograniczyć skutki oddziaływania twardej wody - zarówno jeśli chodzi o sprzęt, jak i przyrządzaną z jego użyciem kawę. Sprzyja to zachowaniu urządzenia w nienagannym stanie długi czas, a przy tym ułatwia jego czyszczenie - nie trzeba kłopotać się kamiennym osadem. Higienę upraszczają też wyjmowane elementy, co oczywiście przekłada się na lepsze walory kawy, a także na zdrowie jej konsumentów. Wszystko to sprawia też, że utrzymanie ekspresu w nieskazitelnej czystości jest nieskomplikowane. To idealny sprzęt dla zabieganych.

Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

Funkcje dla bezpieczeństwa

Automatyczne wyłączanie i sygnał dźwiękowy, informujący o zakończeniu procesu parzenia kawy, dają pewność, że nikt nie zapomni, iż uruchomił sprzęt oraz nie dojdzie do negatywnych skutków jego pozostawienia w takim stanie. Automatyczne czyszczenie zaś pozwala nawet zapominalskim uchronić sprzęt przed sytuacją, w której osad z wody i kawy prowadzi do niszczenia elementów lub zmniejszania funkcjonalności sprzętu.

Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

Dane techniczne

Techniczne

  • Kolor
    Czarny
  • Rodzaj ekspresu
    Ciśnieniowy
  • Wbudowany młynek
    Tak
  • Typ ekspresu
    Automatyczny
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Zabezpieczenia
    Automatyczne wyłączanie
  • Moc [W]
    1450
  • Ciśnienie
    15
  • Seria
    Dinamica
  • Pojemność zbiornika na kawę [g]
    300
  • Pojemność zbiornika na wodę [l]
    1.8
  • Wskaźnik poziomu wody
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczne wyłączanie Funkcja Long Funkcja oszczędzania energii Programator twardości wody Regulowana wysokość adaptera do kawy Sygnał dzwiękowy Wyświetlacz
  • Sterowanie
    Elektroniczne
  • Regulacja ilości zaparzanej kawy
    Tak
  • Regulacja mocy kawy
    Tak
  • Rodzaj kawy
    Mielona Ziarnista
  • Spienianie mleka
    Tak
  • Dostępne napoje
    Cappuccino Cappuccino+ Doppio Espresso Espresso Macchiato Flat White Gorące mleko Latte Latte Macchiato Long Lungo Ristretto
  • Higiena i czyszczenie
    Automatyczny program czyszczenia i odkamieniania
  • Dotykowy ekran
    Nie
  • Funkcja Moja Kawa
    Tak
  • Liczba napojów
    15
  • Liczba profili użytkowników
    1
  • Parzenie 2 kaw jednocześnie
    Tak
  • Parzenie 2 kaw mlecznych jednocześnie
    Nie
  • Pojemnik na mleko
    Tak
  • Regulacja stopnia zmielenia kawy
    Tak
  • Regulacja temperatury kawy
    Nie
  • Typ młynka
    Stalowy
  • One Touch Cappuccino
    Tak
  • Fizyczne

  • Głębokość [cm]
    42.9
  • Szerokość [cm]
    23.6
  • Wysokość [cm]
    34.8
  • Wyposażenie i gwarancja

  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługii w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Wyposażenie
    Filtr wody Pojemnik na mleko Rurka do spieniania mleka
  • Gwarancja
    24 miesiące Door To Door
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera DELONGHI
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    212 opinii
    212 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.4 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Jakość
    4.9 /5
    Łatwość użycia
    4.8 /5
    Szybkość parzenia
    4.8 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.9 /5
    Wielkość dzbanka
    4.8 /5
    Wytrzymałość
    4.8 /5
    Łatwość użycia
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 16 marca 2021
    DELONGHI DINAMICA- ekspres do świetnej kawy
    Ekspres warty polecenia. DELONGHI- marka numer jeden na świecie. DELONGHI DINAMICA ma do wyboru wiele rodzajów kaw, zarówno białych jak i czarnych (12 rodzajów). Do tego można spersonalizować ustawienia do każdej z nich pod siebie poprzez dobór ilości mleka, kawy, wody do wielkości szklanki i zaprogramowanie tego. Dzięki temu za każdym razem mamy taką samą ilość napoju o identycznym składzie i smaku. Obsługa menu urządzenia jest bardzo łatwa. U mnie dzieci nauczyły się obsługi już pierwszego dnia- robią sobie pyszne kakao i czekoladę z dużą pianką ( do szklanki wsypują kakao/czekoladę i zalewają spienionym mlekiem- "miodzio" nawet dla starszych). Czyszczenie odbywa się bardzo szybko. Elementy spieniające kawę czyszczą się poprzez przekręcenie pokrętła w odpowiednie położenie. Wszystkie komendy są wyświetlane na ekranie czytelnie. Zaznaczane są przyciski, które można użyć w danym przepisie kawowym. Wyświetla się komenda informująca o małej ilości wody w zbiorniczku. Na pewno nawet laik od urządzeń komputerowych szybko nauczy się obsługi ekspresu. Jakość napojów jest idealna. Napoje powstają bardzo szybko. Czas nagrzewania urządzenia od "zera" jest praktycznie taki sam jak w stanie "gotowości". Zauważyłem, że troszkę rysuje się dolna tacka, na które stawia się kubki i szklanki. W górnej części ekspresu znajduje się stale podgrzewane miejsce, na które można postawić filiżanki, żeby kawa nie stygła:). Każdy kto chce mieć porządną kawę powinien mieć taki ekspres- PPOOLLEECCAAMM :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 16 listopada 2020
    Meeeegaaa EXPRESS !!!
    Posiadam ekspres od kilku dni, ale od pierwszego użycia jestem mega zadowolony ! Z resztą, nie tylko ja, ale i wszyscy użytkownicy w domu, a także znajomi, którzy nie omieszkali spróbować naszej kawy! W połączeniu z Kimbo DeLonghi Gourmet, kawa jest wyśmienita! Ma intensywny smak. Ekspres działa szybko, dla mnie zadowalająco. Nie jest głośny, a jego obsługa jest banalnie prosta. Ilość napojów zadowoli nawet wybrednych użytkowników (a ja taki jestem). Spieniacz działa perfekcyjnie, mleczko ciepłe, a pianka w zależności od ustawienia jest spooora, no i długo się utrzymuje! W przeźroczystej szklance Cappucino czy Latte wygląda bajecznie (kolorystyczne pięterka). Wygląd świetny, a gabarytowo nie zajmuje dużo miejsca. Powiem tak.. chce się pić kawę i cappuccino co chwilę, za każdym razem inną, bo smak kawy jest mistrzowski. Myślę, że za tą kasę trudno o coś lepszego, a jeśli wydaje się za drogi, to lepiej dopłacić tutaj parę zł, niż potem żałować, że się czegoś nie ma wydając 2 klocki ! Jest wiele rzeczy o których można napisać, ale chyba nie ma sensu. Jakieś wady? Może tylko taka, że jak się czyści system mleczny, to troszkę rozchlapuje wodę, ale można mu to wybaczyć. Podgrzewacz do filiżanek jak dla mnie za słabo grzeje, ale możliwe, że nie wiem jeszcze na jakiej zasadzie działa, może kwestia doczytania :) Polecam całym sercem! PRZEKOZAK !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Damian 24 lutego 2021
    Produkt godny polecenia
    Witam, jestem posiadaczem ekspresu DELONGHI ECAM 353.75.B DINAMICA od 3 tygodni. Szczerze polecam produkt. Kawa zrobiona w tym ekspresie smakuje obłędnie, to nie zwykła parzona w kubku, tylko coś znacznie lepszego. Należy tylko przyzwyczaić się do ilości kawy, do tej pory piłem w dużym kubku sporą ilość 250 ml., teraz tej kawy jest znacznie mniej co chodzi o jej objętość, ale smak rekompensuje ilość. Ekspres sprawuje się dobrze, nie jest głośny co ma miejsce w przypadku innych ekspresów w tym przedziale cenowym, obsługa jest intuicyjna, prosta, jednak koniecznie należy przeczytać instrukcję obsługi, sporo wyjaśnia i ułatwia korzystanie. Ekspres sam informuje komunikatami o "swoich" potrzebach (woda, czyszczenie itp.) Użytkuję krótko, jednak bez zastrzeżeń mogę polecić ten ekspres. Samodzielnie można wykonać wszelkie rodzaje kawy, z odpowiednim ustawieniem pod własny gust i smak. Mamy możliwość zmiany ilości kawy, grubości mielenia, temperatury wody, ilości mleka. Pojemnik na mleko zawsze czysty, (po każdym użyciu automatyczne czyszczenie, można je pominąć robiąc kilka kaw na raz), nie ma z nim kłopotu, wstawiamy do lodówki i czeka tam na kolejną kawę. Jest jeden minus, do tej pory piłem jedną kawę dziennie, czasem dwie, teraz piję 3:)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 9 kwietnia 2021
    Godny polecenia
    Ekspres został zakupiony miesiąc temu i zastąpił stary ekspres kapsułkowy (niebo a ziemia). Sprzęt jest naprawdę godny polecenia. Za pomocą ekspresu możemy przygotować 12 rodzajów kaw, z czego przygotowanie każdej z nich można dodatkowo spersonalizować. Sprzęt daje nam możliwość ustawienia ilości mleka, poziomu spienienia, wody, kawy i jej intensywności. Kawy można używać zarówno ziarnistej jaki i mielonej. Adapter ma regulowaną wysokość dzięki czemu zmieszczą się także wyższe szklanki. Dzięki dyszy do wody w ekspresie można przygotować nie tylko kawę, ale także zaparzyć pyszną herbatę. Po każdorazowym przegotowaniu kawy z mlekiem ustawiamy pokrętło na "CLEAN" i dysza jest czyszczona bardzo szybko i łatwo. Karafka na mleko ma wielkość przeciętnego kartonu, idealnie mieści się na drzwiach lodówki. Mam za sobą także już pierwsze odkamienianie ekspresu, które przeszło zupełnie bezproblemowo dzięki jasnym i czytelnym komunikatom wyświetlanym na ekranie. Ekspres właściwie sam od początku do końca przeprowadzi nas przez proces odkamieniania (bez potrzeby instrukcji nawet za pierwszym razem). Podsumowując polecam z całego serca, wart swojej ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 22 września 2020
    Polecam!
    Świetny ekspres. Mój wymarzony. Ekspres użytkuję od 2 tygodni i jak dla mnie jest idealny. Łatwość obsługi. Jedno urządzenie, a można przygotować, aż 11(!) różnych napoi. Bardzo podoba mi się inteligentny system spieniania mleka. Można wybrać regulację pianki, jaką się lubi, a karafka na mleko jest tak wąska, że z łatwością można ją przechowywać nawet na drzwiach lodówki, więc nie trzeba jej myć po każdym użyciu. Duży pojemnik na wodę, więc wystarcza na dużą ilość kaw. Czytelne menu, łatwe w obsłudze nawet dla laików w dziedzinie technologii :) Inteligentne urządzenie, które informuje nas o potrzebnej czynności ( napełnij wodę, opróżnij fusy itp.) Jeżeli ktoś się zastanawia nad jego kupnem to polecam z czystym sumieniem. Ekspres jest wart swojej ceny i na pewno posłuży długie lata. Nawet mąż, który nie pije kawy przekonał się i spersonalizował swoje własne cappuccino :) W skali od 1 do 10 ekspres ma ode mnie MILION PUNKTÓW!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 5 lutego 2021
    ZAKUP EKSPRESU DELONGHI OKAZAŁ SIĘ STRZAŁEM W DZIESIĄTKĘ
    Długo nosiłam się z zakupem ekspresu, gdyż miał to być mój pierwszy własny ekspres. Chciałam, żeby był inny niż wszystkie, taki niezwykły. I udało się. W końcu jest u mnie. Wymarzony, lśniący, pachnący nowością. Wybór padł na Ekspres DeLonghi, a duży w tym udział przesympatycznej Pani, pracownika sklepu Media Expert w Łomży. Z wielką gracją przedstawiła zalety tego produktu "w pełni wydajny, niesamowicie funkcjonalny, potrafiący stworzoną kawą rozpieścić zmysły najzagorzalszych kawoszy". Nawet nie wie jak bardzo się pomyliła. Ten produkt jest sto razy, a nawet tysiąc razy lepszy. Malutki, piękny, łatwy w obsłudze i z dużym wachlarzem napojów. O tym właśnie marzyłam a wisienką na torcie jest smak i zapach kawy jaki wydobywa się z mojej kuchni. Zakup tego produktu to mistrzostwo świata.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 18 kwietnia 2021
    Pyszne, aromatyczne kawy
    Długo czytaliśmy zanim zdecydowaliśmy się na zakup ekspresu, pytaliśmy znajomych o opinię, panów pracujących w media o pomoc, którzy zawsze chętnie nam doradzili i padł wybór na DeLonghi. Kawy są naprawdę aromatyczne, bardzo łatwy w obsłudze, wszystko bardzo czytelne, wygląd nowoczesny i dostęp do wody, wsypu ziaren, taca na fusy, wszystko jest łatwo dostępne. Dodatkowym atutem jest pojemnik na mleko, który można przechowywać w lodówce. Od kiedy mamy ekspres poranek zaczynam od pysznej aromatycznej kawy. Jak ktoś zastanawia się nad tym modelem, jak dla nas za te pieniądze to idealny wybór. Dodatkowo trafiliśmy na fajną promocję, dzięki której firma DeLonghi przedłuża gwarancję o 1 rok. Polecam!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 10 grudnia 2020
    Spełni oczekiwania najbardziej wymagających kawoszy
    Ekspres Delonghi Dinamica ECAM 353.75.B podaje wyborną kawę czarną w sześciu rodzajach i pięciu intensywnościach smaku każda oraz kawę deserową ze spienionym mlekiem, również w sześciu wariantach oraz trzech stopniach regulacji spieniania mleka. Spełni on wymagania najbardziej wymagających kawoszy. Filtr do zmiękczania wody jest dołączony w zestawie z ekspresem i wystarcza na 2 m-ce, potem można zakupić w Media Expert nowy za ok. 45zł. Na bazie zmiękczonej wody, nawet najzwyklejsza opcja kawowa o normalnym aromacie zachwyca smakiem. Innej kawy, niż z tego ekspresu już nie przełkniecie. Polecam serdecznie, tak jak sklep Media Expert, który nigdy nie rozczarowuje swoją szybkością i rzetelnością.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 28 grudnia 2020
    POLECAM
    Ekspres wybierałam prawie miesiąc, zastanawiałam się nad LatteGo, ale po wysłuchaniu opinii, że LatteGo jest dość głośny zdecydowałam się na DeLonghi - i nie żałuję. Jest faktycznie cichy, jest zgrabny i elegancko wygląda w kuchni, pierwsze parzenie kawy z instrukcją, kolejne już intuicyjnie. Szybko przygotowuje kawę, ustawienia własnej kawy również proste do zaprogramowania. Mycie karafki na mleko - proste i nieskomplikowane. Ciepłe mleko dla dzieci - mega sprawa. Dokupiłam do kompletu szklanki z podwójnymi ściankami - kawa wygląda obłędnie - latte i cappuccino mają piękne warstwy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 24 kwietnia 2019
    Jak na razie ok
    Nowy ekspres kupiłem nieco z przymusu (nieopłacalna naprawa poprzedniego), ale, że to kolejny automat, to wybór był bardziej świadomy. Ekspres jest cichszy od mojego poprzedniego. Mogę spokojnie zrobić kawę wczesnym rankiem, bez obawy obudzenia dzieci śpiących za ścianą. Oryginalne filtry i odkamieniacz są dość tanie w zakupie. Super, że nie trzeba go czyścić tabletkami - wystarczy blok zaparzacza umyć pod bieżącą wodą. Świetnie myje się pojemnik na mleko - również pod bieżącą wodą a rozkładanie jest super szybkie i łatwe. Po kilkunastu dniach użytkowania jestem bardzo zadowolony z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Jakość
    /5
    Łatwość użycia
    /5
    Szybkość parzenia
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Wielkość dzbanka
    /5
    Wytrzymałość
    /5
    Łatwość użycia
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie włącza się i nie możesz przygotować swojej ulubionej kawy? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu
    Naprawa awarii po gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy sprzęt na nowy
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się i nie możesz przygotować swojej ulubionej kawy? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu
    Naprawa awarii po gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy sprzęt na nowy
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się i nie możesz przygotować swojej ulubionej kawy? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu
    Naprawa awarii po gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy sprzęt na nowy
    Szkoda sprzętu do wartości 300 PLN? Otrzymasz nowy sprzęt bez próby naprawy
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa
    Urządzenie uszkodzone w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nic straconego, opisz wypadek, a naprawimy Twój sprzęt
    Zalanie sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B

      Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B
      Ekspres DELONGHI Dinamica ECAM 353.75.B
      2 499
      00
      83.30 PLN x 30 rat RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 2499,00 zł
      2 499
      00