Golarka BRAUN Seria 3 300BT

(14)
Kod: 334168
System golący Potrójny system golący
Czas pracy bezprzewodowej [min] 30
Użytkowanie Na sucho
Zasilanie Akumulatorowe
Ostrza MultiPrecision chronią skórę
Golenie na mokro i sucho
Zobacz cały opis
Golarka BRAUN Seria 3 300BT
Golarka BRAUN Seria 3 300BT
199
00
19,90 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Niezbędne akcesorium każdego mężczyzny

Wszechstronność zastosowań

Za pomocą tej wszechstronnej golarki elektrycznej 3w1 oraz trymera do zarostu dla mężczyzn możesz ogolić, a także przyciąć i konturować zarost. Poruszające się elementy golące (głowica 3-Flex) dostosowują się do każdego kształtu twarzy, zapewniając maksymalny kontakt ze skórą.

Golarka BRAUN Seria 3 300BT wszechstronnosc zastosowan glowica 3-Flex golenie przycinanie konturowanie uzytkowanie maksymalny kontakt ze skora

Komfortowe użytkowanie

W modelu 300BT wyczuwające nacisk ostrza BRAUNautomatycznie chowane, aby chronić skórę.

Golarka BRAUN Seria 3 300BT komfortowe uzytkowanie ostrza BRAUN automatycznie chowane ostrza ochrona skory

Skuteczność przede wszystkim!

Golarka elektryczna 300BT oraz trymer do zarostu umożliwiający golenie na gładko lub stylizację brody i kilkudniowego zarostu od 1 do 7 mm. Potwierdzona skuteczność na trudnym, 3-dniowym zaroście.

Golarka BRAUN Seria 3 300BT skutecznosc golenie na gladko stylizacja brody od 1mm do 7mm uzytkowanie

Czas pracy

Golarka BRAUN 300BT wyposażona została w akumulator Ni-MH o długiej żywotności. Dodatkową zaletą jest pełne naładowanie trwające 1 godzinę, zapewniające nawet do 30 minut przycinania i golenia.

Golarka BRAUN Seria 3 300BT akumlator NiMH o dlugiej zywotnosci czas pracy do 30 minut przycinania i golenia zalety ladowanie 1 godzine

Zawartość zestawu

W zestawie znajduje się nasadka zabezpieczająca, szczoteczka do czyszczenia, precyzyjny trymer, ładowarka oraz 5 nasadek grzebieniowych.

Golarka BRAUN Seria 3 300BT zestaw akcesoria wyposazenie komplet nasadka zabezpieczajaca szczoteczka do czyszczenia precyzyjny trymer ladowarka 5 nasadek grzebieniowych

Dane techniczne

Golenie

Parametry

Techniczne

Ruchome głowice Tak
System golący Potrójny system golący
Trymer Tak
Kolor Czarny
Rodzaj Męska
Wyposażenie 5 nasadek grzebieniowych, Ładowarka, Nasadka zabezpieczająca, Precyzyjny trymer, Szczoteczka do czyszczenia
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Seria Seria 3
Czas ładowania [min] 60
Czas pracy bezprzewodowej [min] 30
Funkcje dodatkowe Szybkie ładowanie
Konstrukcja Ergonomiczna budowa, Wskaźnik LED
Możliwość mycia pod wodą Tak
Użytkowanie Na sucho
Zasilanie Akumulatorowe

Producent

  • Nazwa producenta/importera BRAUN
  • Opinie

    4.9/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.7 /5
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Wygoda
    4.9 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Wytrzymałość
    4.8 /5
    Trwałość
    4.9 /5
    Równomierność golenia
    4.9 /5
    Kompaktowość
    4.9 /5
    Regulacja
    4.9 /5
    Jakość
    4.9 /5
    Równomierne golenie
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 2 października 2021
    Golarka BRAUN
    Golarka bardzo precyzyjnie i bez żadnego problemu goli nawet najtrudniej dostępne miejsca, nie raniąc przy tym skóry. Jak dla mnie super!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 2 października 2021
    Golarka
    Bardzo ergonomiczna, łatwa w użyciu, upraszcza golenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Lilianna 15 lipca 2021
    Golarka Braun 300BT BLK BLK
    Golarka spełniła moje oczekiwania. Zależało mi na takim właśnie ostrzu. Wygodna w użyciu, cena również niewygórowana. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 3 września 2021
    Pozytywna
    Produkt bardzo dobrej jakości, spełnia moje oczekiwania co do tego rodzaju golarki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zuzanna 10 lipca 2021
    Łatwość w użyciu
    Bardzo dobra jakość produktu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 1 kwietnia 2021
    Rewelacyjna golarka
    Miałem już wiele golarek różnych firm, ale ta jest wyjątkowo wygodna i golenie się nią to przyjemność!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 6 czerwca 2021
    Golarka Braun
    Produkt w większości spełnia oczekiwania. Trochę głośna i krótko trzyma na baterii. Goli w porządku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Janusz 15 czerwca 2021
    Polecam
    Polecam, całkiem fajna golarka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 20 marca 2021
    Najlepszy sprzęt do golenia!
    Używam golarek Braun od lat. Tym razem ta marka również mnie nie zawiodła. Sprzęt działa płynnie i precyzyjnie, a wytrzymała bateria pozwala mi na wielokrotnie użycie golarki bez potrzeby pamiętania o jej naładowaniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 20 lutego 2021
    Polecam
    Bardzo dobry produkt, nie mam żadnych zastrzeżeń, wygodny i poręczny w użyciu.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Golarka BRAUN Seria 3 300BT
      Golarka BRAUN Seria 3 300BT
      199
      00
      19,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756