Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Suszarko-lokówka REMINGTON Curl & Straight Confidence AS8606

(57)
Kod: 647935
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Moc [W] 800
    Liczba poziomów temperatury 2
    Jonizacja Tak
    Nawiew zimnego powietrza Tak
    Szczotka obrotowa Tak
    Średnica [mm] 30, 40
    Cztery końcówki i kosmetyczka w zestawie
    Powłoka nasączona antystatycznym turmalinem
    Zobacz cały opis
    Suszarko-lokówka REMINGTON Curl & Straight Confidence AS8606
    Suszarko-lokówka REMINGTON Curl & Straight Confidence AS8606
    249
    00
    24,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Idealna stylizacja włosów

    Nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania wychodzą naprzeciw zmiennej, kobiecej naturze, jednocześnie pozwalając maksymalnie ograniczyć czas spędzony na codziennej stylizacji włosów. Poznaj lokówko-suszarkę REMINGTON AS8606 Curl&Straight Confidence i miej pewność doskonałego wyglądu w każdej sytuacji. Obrotowa lokówka Hot Air na gorące powietrze to doskonała propozycja dla kobiet, które chcą bezpiecznie lokować i prostować włosy za pomocą jednego tylko urządzenia. Pozwól sobie na swobodny wybór, uzależniony od Twojego nastroju i sięgnij po technologie, które nie znają granic!

    SuszarkolokowkaREMINGTONAS8606suszarkolokowkaogolnywyglad

    Funkcjonalne wymienne nakładki

    Nieskrępowana stylizacja włosów pozwoli Ci odkryć Twoją prawdziwą naturę! Sięgnij po lokówko-suszarkę REMINGTON AS8606 dostępną w komplecie z funkcjonalnymi końcówkami, umożliwiającymi profesjonalne prostowanie, efektowne kręcenie i klasyczne modelowanie fryzury. W zestawie znajdziesz obrotową szczotkę z miękkim włosiem, dzięki której bez trudu dodasz fryzurze objętości, obrotową lokówkę typu long, która wyczaruje na Twojej głowie sprężyste loki, twardą, płaską szczotkę umożliwiającą prostowanie włosów oraz praktyczny koncentrator. Wyraź siebie, stylizując włosy tak, jak chcesz!

    SuszarkolokowkaREMINGTONAS8606suszarkaakcesoria

    Nowoczesna technologia obrotowa

    Zadbaj o swój komfort i postaw na innowacyjne rozwiązania, które umożliwią Ci profesjonalną stylizację włosów, niezależnie od tego, ile masz czasu! Lokówko-suszarka REMINGTON AS8606 to propozycja dla wymagających - intuicyjna technologia obrotowa pozwoli na swobodną stylizację, bez konieczności przekładania urządzenia z ręki do ręki, a uzyskany efekt będzie zachwycający! Podstawa lokówko-suszarki została wyposażona w mechanizm pozwalający na okręcanie się nakładek służących do kręcenia loków, jednocześnie zapewniając swobodne prowadzenie końcówki prostującej i suszącej. SuszarkolokowkaREMINGTONAS8606suszarkapredkoscnadmuchu


    Bezpieczna stylizacja włosów

    Stylizacja włosów oparta na nawiewie gorącego powietrza może być bezpieczna! Działanie lokówko-suszarki REMINGTON AS8606 gwarantuje zwiększoną produkcję jonów ujemnych, skutecznie neutralizujących kationy, odpowiedzialne między innymi za nadmierne elektryzowanie się włosów i pozwala uzyskać efekt doskonałego i pełnego blasku uczesania. Dla większego bezpieczeństwa i maksymalnego komfortu codziennej stylizacji nakładki obrotowe zostały wyposażone w unikalną, antystatyczną powłokę turmalinową, zapewniającą wrażenie maksymalnego nawilżenia włosów i ograniczającą puszenie się fryzury.

    SuszarkolokowkaREMINGTONAS8606szuszarkabezpieczenstwo

    Nowoczesne rozwiązania

    Dostosuj urządzenie do swoich potrzeb, korzystając z nowoczesnych rozwiązań. Dwa ustawienia nagrzewania i prędkości pozwolą na stylizację włosów w wygodny dla Ciebie sposób, a funkcja zimnego podmuchu umożliwi skuteczne domknięcie łusek włosów, utrwalając fryzurę i gwarantując jej długotrwały blask. Lokówko-suszarka REMINGTON AS8606 wyróżnia się dużą wydajnością, profesjonalizmem i estetyką wykonania. Nowoczesny design urządzenia uzupełnia stylowe etui, pozwalające na wygodną organizację i bezpieczne przechowywanie sprzętu.

    SuszarkolokowkaREMINGTONAS86065suszarkanawiewzimnegopowietrza

    Dane techniczne

    Funkcje

    Parametry

    Techniczne

    Automatyczne wyłączenie Nie
    Błyskawiczne nagrzewanie Nie
    Jonizacja Tak
    Nawiew zimnego powietrza Tak
    Szczotka obrotowa Tak
    Kolor Czarno-szary
    Wyposażenie Automatyczna nasadka do zakręcania loków, Okrągła szczotka 40 mm, Szczypce, Torba do przechowywania
    Gwarancja 36 miesięcy
    Liczba poziomów temperatury 2
    Moc [W] 800
    Obrotowy przewód Tak
    Powłoka ceramiczna Tak
    Rodzaj Suszarko-lokówka
    Rodzaj nasadek Okrągła szczotka 40 mm
    Wyświetlacz LCD Nie
    Zabezpieczenie przed przegrzaniem Nie
    Zastosowane technologie Ceramic
    Dyfuzor Nie
    Składana rączka Nie
    Stożkowa Nie
    Średnica [mm] 30, 40

    Producent

  • Nazwa producenta/importera REMINGTON
  • Opinie

    4.8/5
    57 opinii
    56 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Wydajność
    4.8 /5
    Łatwość użycia
    4.8 /5
    Prosta obsługa
    4.9 /5
    Trwałość
    4.9 /5
    Jakość do ceny
    4.9 /5
    Szybkość nagrzewania się
    4.8 /5
    Regulacja temperatury
    4.8 /5
    Poręczność
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bożena 16 października 2021
    Lokówko-suszarka
    Świetny produkt, suszenie i układanie włosów to dosłownie chwilka, a efekt jak od fryzjera, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 12 lipca 2021
    Lokówko-suszarka Remington
    Bardzo polecam. Super produkt. Włosy modelowane na największej szczotce z zestawu wyglądają jak po wyjściu od fryzjera i fryzura utrzymuje się cały dzień. Wystarczy poświęcić po myciu dosłownie 10 minut. Jestem zachwycona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 11 lipca 2021
    Moja loko-suszareczka.
    Mam lokówkę tydzień i jest świetna, owszem trzeba się nauczyć operować systemem kręcenia lokówki prawo, lewo, ale nie grzeje się i nie niszczy włosów. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 18 lipca 2021
    Dobra
    Bardzo mocno grzeje, w większości włosy trzeba suszyć na chłodzeniu, bo nawet program 1 jest bardzo mocny - jak dla mnie, poza tym ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław 7 września 2021
    Rewelacja
    Produkt godny polecenia. Lokuje i suszy jak trzeba. Wart swoich pieniędzy. Dobry luz i dobry przekaz leci. Z fartem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 25 września 2021
    Polecam
    Produkt wart polecenia. Obrotowa lokówka robi robotę. Dziewczyny bardzo zadowolone.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 28 września 2021
    Polecam
    Super sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 25 kwietnia 2021
    Bardzo zadowolona !
    Zakupiłam ten produkt przed około 2 miesiącami i uważam, że dobrze zainwestowałam pieniądze. Jestem zadowolona z zakupu, ponieważ Suszarko-lokówka spełnia swoje zadanie i nadto nadaje bardzo ładny kształt włosom. Moje włosy z natury nie są ani proste ani kręcone, dlatego po wykąpaniu układają się one w różne strony i na drugi dzień jak nie wysuszę wyglądają jak ,,siano”. Dlatego uważam ze ten zakup był dla mnie bardzo dobry, ponieważ z łatwością mogę wyprostować moje włosy, nie niszcząc ich tak bardzo jak prostownicą. Fakt faktem po wyprostowaniu włosów lokówko- suszarką nie ma takich efektów jak po prostownicy, ale mnie one i tak bardzo zadawalają, ponieważ moje włosy wyglądają na proste, zdrowe i ułożone. Również podoba mi się, że w tym zestawie są 4 różne końcówki do podkręcania, prostowania, lokowania i suszenia, z którymi możemy nadać różny kształt naszej fryzurze. Także kolejnym fajnym udogodnię z którego korzystam jest to, że możemy wciągnąć włosy na szczotce przy użyciu lewo lub prawo skrętnego ruchu, dzięki temu możemy nadać większą objętość naszym włosom. Kolejnym plusem jest pasujące do tego etui, które jest bardzo wygodne, ponieważ wszystkie końcówki możemy mieć w jednym miejscu. Urządzenie samo w sobie ma poręczny kształt, a końcówki da się z łatwością wymieniać, poprzez odpowiednie przekręcenie. Kabel od urządzenia jest długi co też uważam za plus, ponieważ nie zawsze ma się kontakt bardzo blisko. Również pomocne uważam ustawienie ciepła nawiewu ponieważ posiada aż 3 tryby: gorący, bardzo gorący, letni/zimny. Co uważam za bardzo praktyczne. Jednym minusem który zauważyłam to nagrzewający się z tyłu plastik od końcówki( szczotki prostującej)oraz metal przy końcówce lokującej , co przy dłuższym użytkowaniu może stanowić dyskomfort. Mimo tej małej wady, polecam to urządzanie z całego serca osobą które mają podobne włosy do moich, albo nie chce poświęcać tyle czasu na stylizacje swoich włosów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 25 maja 2021
    Sprzęt godny polecenia dla każdej kobiety!
    Bardzo serdecznie polecam ten produkt, ponieważ od pierwszego użycia mnie nie zawodzi. Świetny design, lekkość, a zarazem staranne wykonanie cieszą oko. Urządzenie spełnia wiele funkcji, ponieważ możemy nim podsuszyć włosy, następnie zmienić końcówkę, która je wygładzi, a na koniec końcówką do kręcenia zrobić loki. Dzięki temu kupując jeden sprzęt mamy suszarkę, prostownicę i lokówkę w jednym. Dodatkowo w zestawie jest również szczotka, którą możemy ułożyć włosy, co jej kolejnym atutem. Obrotowa końcówka sprawia, że urządzenie można trzymać w jednej pozycji i użycie jest prostsze. Po wpięciu końcówki i podłączeniu urządzenia do prądu od razu można zacząć stylizacje włosów, bo nagrzewa się szybko. Ma również 3 opcje wyboru temperatury w zależności od preferencji. Szybkość nawiewu ma także opcje zmiany. Urządzenie jest godne polecenia, a cena adekwatna do jakości i ilości funkcji. Warto kupić tą lokówko-suszarkę, bo skraca czas stylizacji włosów i również zastępuje wiele innych urządzeń. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 2 kwietnia 2021
    Najlepsza lokówko-suszarka
    Wielofunkcyjne urządzenie, które przypadnie do gustu każdej kobiecie marzącej o pięknej fryzurze każdego dnia. Świetnie radzi sobie z włosami średniej długości, suszy i układa włosy w oka mgnieniu. Bardzo prosta obsługa urządzenia i ładny design.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Promocje

    REMINGTON - Suszarko-lokówki
    Maksymalna objętość włosów z lokówko-suszarką Remington Więcej

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Suszarko-lokówka REMINGTON Curl & Straight Confidence AS8606
      Suszarko-lokówka REMINGTON Curl & Straight Confidence AS8606
      249
      00
      24,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756