Laptop ACER Aspire 5 A515-51G-84VE 15.6" i7-8550U 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 940MX Windows 10 Home

(25)
Kod: 876007
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Procesor: Intel Core i7-8550U
Intel Core i3-6006U
Intel Core i5-7200U
Intel Core i5-8250U
Intel Core i7-8550U
Procesor: Intel Core i7-8550U
Laptop ACER Aspire 5 A515-51G-84VE 15.6" i7-8550U 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 940MX Windows 10 Home
Laptop ACER Aspire 5 A515-51G-84VE 15.6" i7-8550U 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 940MX Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
3 419
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Każdy dzień w pięknym stylu

Piękny, nowoczesny wygląd cieszy oko elegancką powierzchnią zewnętrzną i stylowymi powierzchniami wewnętrznymi.

Wspaniały obraz

Realistyczne kolory ożywają dzięki ekranowi o przekątnej 15,6 cala w rozdzielczości Full HD wyposażonemu w technologię IPS.

Czytelność komunikacji

Ciesz się wysoką jakością połączeń wideo z rodziną i znajomymi za pomocą wbudowanej kamery HD oraz podwójnego systemu mikrofonów.

Krystalicznie czysty dźwięk

Zapewniając realistyczny dźwięk, technologia TrueHarmony™ dostarcza oszałamiających wrażeń dźwiękowych.

Imponująca wydajność

Pracuj przy dużych obciążeniach roboczych i realizuj większe zadania dzięki mocniejszemu procesorowi.

Żywa grafika

Ciesz się żywą grafiką i wciągającą rozrywką dzięki najwyższej klasy procesorom graficznym NVIDIA GeForce 940MX.

Moc łączności bezprzewodowej

Mocny i stabilny sygnał bezprzewodowy dzięki optymalnie umieszczonej antenie łączności bezprzewodowej 802.11ac.

Porty na każdą okazję

Duża liczba portów, do których można podłączyć niemal każde urządzenie, umożliwia zwiększenie funkcjonalności laptopa Aspire 5.

Acer Color Intelligence™

Dynamiczna regulacja współczynnika gamma i nasycenia w czasie rzeczywistym optymalizująca kolorystykę i jasność bez przycinania i nadmiernego nasycenia.

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie. Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy. Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Laptop usługa konfiguracja

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i7-8550U
  • Taktowanie procesora [GHz]
    1.8 - 4
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 1000
  • 128
  • 8
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    60
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce MX940
  • Pamięć karty graficznej
    2 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Czytnik kart pamięci - obecność
    Tak
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Maksymalny czas pracy na akumulatorze [h]
    7
  • Rodzaj zamontowanego dysku
    HDD + SSD
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.16
  • Szerokość [cm]
    38.16
  • Głębokość [cm]
    26.3
  • Waga [kg]
    2.2
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Notebook
  • Seria laptopa
    Acer Aspire 5
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Specyfikacja

  • Napęd optyczny - obecność
    Nie
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.8/5
    25 opinii
    24 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.8 /5
    Klawiatura
    4.9 /5
    Jakość matrycy
    4.8 /5
    Czas pracy na baterii
    4.6 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 30 września 2019
    Polecam
    Produkt spełnia wszystkie nasze wymagania, jesteśmy mega zadowoleni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 4 lutego 2019
    Wspaniale się sprawuje
    Laptop spełnia moje oczekiwania, szybki, wykonanie eleganckie. Za te pieniądze chyba nie ma lepszego sprzętu z Windowsem 10.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 4 lutego 2019
    Świetny produkt
    Polecam, elegancko wykonany, bardzo dobre podzespoły.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna W 21 października 2018
    Może być
    Laptop szybko działa. Głośniki charczą. Mam nadzieję, że wytrzyma parę lat. Za tą cenę myślę, że można oczekiwać czegoś lepszego. Laptop przestawia sobie język.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz S 28 października 2018
    Polecam
    Serdecznie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kuba 1 lipca 2018
    Mega
    Super laptop, najlepszy chyba jaki miałem. Kolejny sprzęt zakupiony w waszym sklepie i trafiony w punkt. Pracuje mi się na nim idealnie i nic nie znalazłem do tej pory co mogłoby mi przeszkadzać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta I 24 września 2018
    Polecam
    Bardzo dobry laptop. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Dawid 16 czerwca 2018
    Aspire 5
    Bardzo ciekawa opcja w dobrej cenie. Rewelacyjny laptop. Mamy już na pokładzie 8 gen. procesora, 8 GB RAM i kombinacje z dwoma dyskami i niezłą grafiką. Do tego producent daje od siebie świetnie wykonany sprzęt (bardzo dobry ekran, eleganckie i solidne wykończenie, rewelacyjny zawias). Ogólnie polecam ten model!.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna H 4 maja 2018
    Polecam
    Komputer jest szybki, gry na najwyższych ustawieniach graficznych działają płynnie, komputer jest cichy, ma elegancki wygląd (ważne w większości dla pań), wyświetlany obraz jest niezwykle wyraźny. Polecam ten komputer, który jest w bardzo przystępnej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dagmara J 19 kwietnia 2018
    Polecam!
    To jest jeden z najlepszych laptopów, które nie przekraczają 4k zł. Wielkim plusem jest core 8 generacji oraz 128 GB SSD, dzięki czemu laptop działa szybko i sprawnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Laptop ACER Aspire 5 A515-51G-84VE 15.6" i7-8550U 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 940MX Windows 10 Home
      Laptop ACER Aspire 5 A515-51G-84VE 15.6" i7-8550U 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 940MX Windows 10 Home
      Laptop ACER Aspire 5 A515-51G-84VE 15.6" i7-8550U 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 940MX Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      3 419
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756