Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia Ewa Michota-Katulska

Kod: m00096132
Autor: Ewa Michota-Katulska
Oprawa: Miękka
Język wydania: Polski
Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia Ewa  Michota-Katulska
Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia Ewa Michota-Katulska



Zamów telefonicznie 756 756 756


Opis produktu

Trwa ładowanie

Dane techniczne

Producent/podmiot odpowiedzialny

Parametry

Nazwa: PZWL Wydawnictwo Lekarskie Sp. z o.o.
Ulica i numer budynku: ul. G. Daimlera 2
Kod pocztowy: 02-460
Miasto: WARSZAWA
Adres elektroniczny: recepcja@pwn.pl
Autor: Ewa Michota-Katulska
Język wydania: Polski
Oprawa: Miękka
Tytuł: Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia Ewa Michota-Katulska 

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: PZWL
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia Ewa  Michota-Katulska
    Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia Ewa Michota-Katulska



    Zamów telefonicznie 756 756 756