Termosonda

Termosonda

Termosonda jest to urządzenie, które mierzy temperaturę w środku porcji mięsa, aby zapewnić idealny poziom wypieczenia. Termosondę wbijamy w środek mięsa. Następnie ustawiamy temperaturę pieczenia oraz temperaturę dla sondy. Możemy również wybrać jeden z programów gotowych. Gdy mięso osiągnie w środku pożądaną, właściwą dla ulubionego poziomu wypieczenia temperaturę, piekarnik wyłączy się automatycznie.
Powrót

Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 875 000 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756