Kabel USB - USB Typ C XLINE GC 1 m

(128)
Kod: 865736
XLINE
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Rodzaj Kabel
    • Typ USB - USB Typ-C
    • Długość [m] 1
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Czarny
    Kolor: Czarny
    Kabel USB - USB Typ C XLINE GC 1 m
    Kabel USB - USB Typ C XLINE GC 1 m
    Taniej o 20
    79 , 99
    59
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Łączność i zasilanie dla różnych urządzeń

    Naładuj lub podłącz

    Kabel XLINE USB - USB Typ C to świetnej jakości przewód, który idealnie pasuje do całego szeregu urządzeń z wejściem typu USB C – obecnie jednego z najpopularniejszych typów złącza. Za jego pomocą podłączysz swoje urządzenie do komputera czy naładujesz je, podłączając drugi koniec do gniazda USB A, które znajduje się w większości urządzeń masowych.

    Kabel USB - USB Typ C GÖTZE & JENSEN Xline

    Najwyższa jakość

    Przewód XLINE został wykonany z wysokiej jakości czystej miedzi beztlenowej, która zapewnia długą bezawaryjność. Otulina PCV, którą pokryto przewód, nie tylko zapewnia mu estetyczny wygląd, ale przede wszystkim chroni przewód przed uszkodzeniem. Pokrycie przewodu tym materiałem zapewnia również wyjątkową giętkość oraz sprawia, że przewód jest cienki i nie plącze się.

    Kabel USB - USB Typ C GÖTZE & JENSEN Xline

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Typ
    USB - USB Typ-C
  • Parametry

  • Długość [m]
    1
  • Rodzaj
    Kabel
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Dedykowany model
    Uniwersalny
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera XLINE
  • Opinie

    4.8/5
    128 opinii
    124 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość użytkowania
    4.8 /5
    Ilość złączy
    4.8 /5
    Różnorodność funkcji
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agata 4 sierpnia 2021
    Wyznaczam 5 gwiazdek, dla kabla USB
    Produkt, który zakupiłam spełnia moje oczekiwania, idealny do mojego telefonu, dobra jakość wykonania, przystępna cena. Telefon ładuje się bardzo szybko. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Yevhenii 14 lipca 2021
    Ciekawy projekt
    Mocny przewód, bardzo długi, dobrze ładuje telefon i pozostałą elektronikę, używam ponad 3 miesiące, bez reklamacji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 8 września 2021
    Działa bez zarzutu
    Produkt kompatybilny z wieloma urządzeniami, działa bez zarzutu. Dodatkową zaletą jest jego długość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 7 września 2021
    BARDZO DOBRY KABEL
    Szybko ładuje, ładnie wygląda, jest wygodny i poręczny, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzanna 10 lipca 2021
    Kabel wyśmienity, zrobiony z miękkiego tworzywa
    Kabel wyśmienity, zrobiony z miękkiego tworzywa - super zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    pawel 27 lipca 2021
    Jestem zadowolony
    Produkt odpowiada mi właściwościami.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 2 września 2021
    Polecam
    Dobrze wykonane i szybko ładuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 14 września 2021
    Dobry kabel
    Wykonanie i przesył ok, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    PIOTR 14 maja 2021
    Kabel USB POLECAM !!!
    Kabel został kupiony w celu ładowania smartfona z portu USB w samochodzie. Ma bardzo dobrą jakość wykonania, metalowe końcówki sprawiają wrażenie solidnych i estetycznych. Sam przewód jest płaski co pozwala go łatwo ukryć, bądź ułożyć w odpowiednim miejscu. Polecam. Dobra jakość względem dobrej ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Natalia 21 kwietnia 2021
    Świetny kabel
    To już drugi kabel zakupiony w Media Expert, tym razem dla męża. Mój wcześniejszy zakup sprawdził się w 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość użytkowania
    /5
    Ilość złączy
    /5
    Różnorodność funkcji
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Kabel USB - USB Typ C XLINE GC 1 m
    Kabel USB - USB Typ C XLINE GC 1 m
    Taniej o 20
    79 , 99
    59
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756