Powerbank SAMSUNG EB-P3300XJEGEU 10000 mAh Szary

(25)
Kod: 310449
  • Pojemność nominalna [mAh] 10000
  • Prąd wyjściowy [A] 3
  • Liczba portów wyjściowych [szt] 2
  • Materiał wykonania Metal
Zobacz cały opis
Powerbank SAMSUNG EB-P3300XJEGEU 10000 mAh Szary
Powerbank SAMSUNG EB-P3300XJEGEU 10000 mAh Szary
Produkt dostępny w wybranych sklepach
149
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Powerbank marki Samsung jest wyposażony w baterię o pojemności 10000 mAh. Dzięki niej bez problemu naładujesz swój telefon lub tablet w każdym miejscu, kiedy tylko będziesz tego potrzebował. Stylowy i skromny w wyglądzie powerbank posiada 2 szybkie porty USB typ C, USB. Powerbank jest wykonany z wysokiej jakości materiałów.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Grubość [mm]
    14
  • Szerokość [mm]
    72
  • Waga [g]
    240
  • Wysokość [mm]
    142
  • Konstrukcja
    Standard
  • Parametry

  • Kolor
    Szary
  • Wyposażenie
    Kabel USB
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    6 miesięcy
  • Techniczne

  • Liczba portów wyjściowych [szt]
    2
  • Liczba portów USB
    1
  • Liczba portów microUSB
    0
  • Liczba portów USB typ C
    1
  • Kompatybilność
    Uniwersalny
  • Napięcie wyjściowe [V]
    12
  • Pojemność nominalna [mAh]
    10000
  • Prąd wyjściowy [A]
    3
  • Typ baterii
    Litowo-jonowa
  • Materiał wykonania
    Metal
  • Typ ładowania
    Fast Charge
  • Ładowanie indukcyjne
    Nie
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Opinie

    4.8/5
    25 opinii
    23 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jeremi 27 lipca 2021
    Niezawodne urządzenie
    Posiadam tego powerbanka od kilku miesięcy i mogę go polecić. Urządzenie jest dobrze wykonane i spokojnie naładuje mój telefon do 100% nawet kilka razy. Plusem są dwa wejścia USB oraz szybkie ładowanie 25W.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aneta 4 lipca 2021
    Polecam
    Produkt zgodny z opisem. Dwa wejścia do ładowania, można ładować dwa urządzenia równolegle. Szybko się ładuje, pokazuje poziom naładowania. Zaletą jest kabel USB C dwustronny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 11 sierpnia 2021
    Dobry produkt
    Przeciętny powerbank za przeciętną cenę. Brak NFC oraz jako taka pojemność. Ładny design.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 21 lipca 2021
    Super urządzenia
    Super ceny, szybka wysyłka, bardzo fajny powerbank.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 7 kwietnia 2021
    POWERBANK 10000 MAH SAMSUNG
    Super design, na plus możliwość szybkiego ładowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 25 maja 2021
    Bardzo dobry powerbank
    Szybko ładuje nawet duże telefony, godny polecenia!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 10 maja 2021
    ŚWIETNY SPRZĘT
    POLECAM TEN PRODUKT.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 13 stycznia 2021
    Polecam, pozytywny
    Bardzo polecam Powerbank SAMSUNG. Przede wszystkim dlatego, że od lat ufam tej firmie i mam już kilka sprzętów firmy SAMSUNG. A mój najnowszy zakup czyli Powerbank SAMSUNG zachwycił mnie swoim designem, jakością i szybkością z jaką ładuje mój telefon (również Samsung Galaxy A 50). Także szczerze polecam go innym klientom.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 28 marca 2021
    Ogólna
    Doskonały zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 31 grudnia 2020
    Polecam powerbanka
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Pełnym pawerbankiem potrafię załadować do telefon (do 100%) trzy razy. Trwa to bardzo szybko. Plusem jest także szybkość ładowania samego powerbanka. Urządzenie jest poręczne, o eleganckim wyglądzie, jest lekkie. Można go ze sobą wszędzie zabrać (czy to wycieczka rowerowa, czy do torebki żony). Wykonany jest z mocnego i wytrzymałego materiału. W zestawie był kabel USB. Można go zakupić w atrakcyjnej cenie. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Powerbank SAMSUNG EB-P3300XJEGEU 10000 mAh Szary
      Powerbank SAMSUNG EB-P3300XJEGEU 10000 mAh Szary
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      149
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756