Uchwyt na telefon TRUST Premium 20398 Czarny

(208)
Kod: 861305
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Rodzaj Uchwyt samochodowy
    • Kompatybilność Uniwersalny
    • Kolor Czarny
    Zobacz cały opis
    Uchwyt na telefon TRUST Premium 20398 Czarny
    Uchwyt na telefon TRUST Premium 20398 Czarny
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 30
    79 , 99
    49
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Uchwyt TRUST Premium 20398 

     

    Urban Revolt Wysokiej jakości uchwyt samochodowy na smartfony
    Używasz smartfona do nawigacji, telefonowania i słuchania muzyki podczas jazdy? Trzymanie telefonu w ręce jest niezgodne z prawem i ogranicza panowanie kierowcy nad pojazdem. Ten wysokiej jakości uchwyt samochodowy jest doskonałym rozwiązaniem tego problemu! Smartfona można zamocować na szybie samochodu lub dowolnej innej płaskiej powierzchni poprzez mocną przyssawkę.

     

    Wytrzymały i bezpieczny
    Uchwyt samochodowy to obowiązkowe akcesorium do smartfona i samochodu! Uchwyt samochodowy utrzymuje smartfona w jednym miejscu podczas jazdy samochodem. Ponadto gumowe pokrycie uchwytu zapobiega zarysowaniu smartfona! Regulowany ścisk zapewnia mocny chwyt smartfona nawet w etui. Przycisk otwierania pozwala łatwo uwolnić smartfona jedną ręką.

     

    Dowolny obrót
    Uchwyt samochodowy Premium UR nadaje się doskonale do nawigowania, odtwarzania muzyki i dzwonienia z rękami na kierownicy podczas jazdy. Dzięki regulowanemu kątowi nachylenia uchwyt może obracać się o 360°, a wszystkie przyciski i złącza smartfona są łatwo dostępne.

     

    Współpracuje ze wszystkimi smartfonami o przekątnej do 6"
    Uchwyt samochodowy Premium UR jest kompatybilny ze wszystkimi rodzajami smartfonów bez względu na typ etui, o ile nie jest większe niż 6 cali (54–83 mm szerokości).

     

    Kompatybilność
    - Odpowiedni do wszystkich smartfonów o przekątnej do 6" (szerokość 54–83 mm)

     

    Podstawowe funkcje:
    - Wysokiej klasy urządzenie pokryte gumą: bezpieczne w użytkowaniu
    - Regulowany zacisk, który mocno trzyma smartfona, nawet w etui.
    - Nie utrudnia dostępu do przycisków i złącz smartfona
    - Regulacja kąta nachylenia i możliwość obrotu uchwytu o 360 stopni
    - Przycisk ułatwiający wyjmowanie smartfona jedną ręką
    - Świetny do nawigowania, odtwarzania muzyki i jako element zestawu głośnomówiącego
    - Współpracuje ze wszystkimi smartfonami o przekątnej do 6" (szerokość 54–83 mm)

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Kompatybilność
    Uniwersalny
  • Miejsce montażu
    Przednia szyba
  • Rozstaw ramion [mm]
    54 - 83
  • Fizyczne

    Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Rodzaj
    Uchwyt samochodowy
  • Automatyczne otwieranie
    Nie
  • Uchwyt grawitacyjny
    Nie
  • Uchwyt magnetyczny
    Nie
  • Techniczne

  • Czujniki
    Brak
  • Dedykowany model
    Uniwersalny
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera TRUST
  • Opinie

    4.6/5
    208 opinii
    206 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 22 kwietnia 2021
    Polecam!
    Polecam, uchwyt jest bardzo stabilny. Dobrze trzyma się przedniej szyby jak i telefon jest dobrze podtrzymany, dzięki regulacji uchwyt będzie pasować do wielu popularnych modeli telefonów. W czasie jazdy telefon jest sztywno, co daje nam komfort podczas używania nawigacji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 13 lipca 2020
    Uchwyt TRUST
    Polecam ten produkt, ocena pozytywna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 17 maja 2020
    Rzetelny uchwyt
    Witam ! Niedawno wybrałem uchwyt firmy Trust, do mojego samochodu, okazało się, że był to strzał w 10tkę. Uchwyt schludnie wygląda, praktycznie jedną ręką można włożyć/wyjąc telefon z uchwytu, dlatego nie sprawia on problemu podczas jazdy ( gdy nagle, musicie w jakimś celu, na chwilę ten telefon zabrać ). Na spodzie jest guzik, który po wciśnięciu go, umożliwia swobodne wzięcie telefonu. Uchwyt nie odpada od szyby - trzyma mocno. Jedynie należy delikatnie obchodzić się z pokrętłem do stabilizacji miejsca w którym ma się znajdować telefon, ponieważ chcąc mocno go przykręcić, można go przy użyciu większej siły przekręcić czyli po prostu przypadkiem zepsuć. Myślę, że cena za ten produkt nie jest zbyt wysoka, gdyż jest dobrze wykonany. Zatem, mocujcie uchwyt... i szerokości na drogach. Pozdro !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 12 czerwca 2020
    Polecam
    Uchwyt na telefon jest idealny. Mocno przylega do szyby, nie odpada. Pasuje na różne modele telefonów. Gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Danuta 3 maja 2020
    Polecam
    Polecam, jestem zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grażyna 7 czerwca 2020
    Polecam
    Spełnia dobrze swoją rolę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 9 czerwca 2020
    polecam
    Pozytywna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 28 stycznia 2020
    Super
    Uchwyt super się sprawuje, działa bez zarzutu. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marian 31 stycznia 2020
    Pozytywna
    Zgrabny, solidnie wykonany, wart zapłaconej kwoty.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 17 września 2019
    Naprawdę warto
    Używam uchwytu regularnie od miesiąca, nie jest to niesamowicie długi okres. Uchwyt na chwilę obecną nie skrzypi, trzyma nawet na dużych wybojach telefon nawet nie drgnął (jazda w górach). Prawidłowa długość, dla niektórych problem może stanowić brak regulacji długości "patyka". Jeżeli chodzi o trzymanie do szyby również nie występuje na razie żaden problem. W stosunku ceny do jakości spełnia w zupełności oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Uchwyt na telefon TRUST Premium 20398 Czarny
    Uchwyt na telefon TRUST Premium 20398 Czarny
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 30
    79 , 99
    49
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756