Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Smartfon MOTOROLA Moto G9 Plus 4/128GB 6.81" Różowo-złoty PAKM0013PL

(30)
Kod: 328035

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Pojemna bateria 5000 mAh
Szeroki wyświetlacz 6,8" HD+
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Różowo-złoty
Kolor: Różowo-złoty
Wybieram zabezpieczenie ekranu profesjonalną, wytrzymałą i idealnie dopasowaną folią ochronną – 89,99 zł: Nie
Smartfon MOTOROLA Moto G9 Plus 4/128GB 6.81" Różowo-złoty PAKM0013PL
Smartfon MOTOROLA Moto G9 Plus 4/128GB 6.81" Różowo-złoty PAKM0013PL
Produkt dostępny w wybranych sklepach
899
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Motorola g9 plus

Moto g9 plus to smartfon, który zapewni Ci moc, kiedy jej potrzebujesz. Rób znakomite zdjęcia w słabym oświetleniu systemem czterech aparatów. Dzięki baterii o pojemności 5000 mAh wystarczy raz naładować smartfon, aby korzystać z niego nawet przez dwa dni. Procesor Qualcomm Snapdragon 730G sprawi, że praca i przeglądanie sieci będą wyjątkowo płynne.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ opis cechy funkcje parametry specyfikacja dane kolor obudowa

System czterech aparatów

Rób dobrze doświetlone i wyraźne zdjęcia w wysokiej rozdzielczości, zapierające dech w piersiach szerokokątne pejzaże, profesjonalnie wyglądające portrety i szczegółowe zbliżenia małych obiektów. Ten aparat uchwyci każdą chwilę z dowolnej perspektywy.

Matryca o wysokiej rozdzielczości 64 Mpx zapewnia wysoką przejrzystość kolorów i dokładność ich odwzorowania. Z kolei przy słabym oświetleniu każde zdjęcie będzie wyraźne i jasne dzięki technologii łączenia pikseli Quad Pixel, 4-krotnie zwiększającej światłoczułość.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ aparat obiektyw rozdzielczość piksele zdjęcia fotografia

Specjalistyczny zestaw

Ultraszerokokątny obiektyw o polu widzenia 118 stopni pozwala zarejestrować na zdjęciu to, co nie mieści się w kadrze zwykłego obiektywu, a co obejmuje wzrok — zmieść na zdjęciu 4-krotnie więcej zawartości niż w przypadku standardowego obiektywu 78 stopni.

Dedykowany aparat Macro Vision pozwala na uzyskanie 4-krotnego powiększenia fotografowanego obiektu, dzięki czemu możesz oglądać drobne szczegóły, których nie pokaże standardowy obiektyw. Bez względu na to, czy fotografujesz owady, czy drobne przedmioty, uzyskaj ostrość już od 2,5 cm i uwiecznij je w rozdzielczości co najmniej dwukrotnie większej niż zapewniana przez inne aparaty w tej klasie.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ szeroki kąt makro obiektyw rozdzielczość zdjęcia fotografia

Bateria i ładowanie

Pojemna bateria 5000 mAh sprawi, że nie będziesz musiał martwić się o ładowanie podczas wypadów za miasto lub podróży służbowych. Ładowarka TurboPower 30 zapewnia 12 godzin działania smartfonu po mniej niż 10 minutach ładowania, więc możesz doładować moto g9 plus i wrócić do ważnych spraw.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ bateria ładowanie akumulator pojemność ładowarka

Wydajność

Procesor Qualcomm Snapdragon 730G obsługuje funkcje sztucznej inteligencji, które pozwalają robić lepsze zdjęcia, urozmaicają grę i optymalizują działanie aplikacji. Dzięki szybkiemu działaniu i zarządzaniu energią procesor, przy wsparciu 4 GB RAM z łatwością obsługuje intensywne przetwarzanie dźwięku i obrazu, aby nadać realizm filmom i grom.

128 GB wbudowanej pamięci daje wystarczająco miejsca na muzykę, zdjęcia i aplikacje. Jeśli to za mało, możesz rozszerzyć pamięć do 512 GB za pomocą karty microSD.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ procesor podzespoły rdzenie ram pamięć karta microsd wydajność pojemność

Wyświetlacz FHD+

Wielki wyświetlacz 6,8" Max Vision FHD+ obsługujący technologię HDR10 zapewnia realistyczne kolory o wysokiej jasności i kontraście. W efekcie obraz na moto g9 plus jest większy, szerszy i bardziej naturalny.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ ekran wyświetlacz hdr kolory rozdzielczość kontrast szkło

Czytnik linii papilarnych

Do odblokowania telefonu wystarczy odcisk palca, to wygodna i bezpieczna metoda zabezpieczania smartfona. Czytnik znajduje się z boku, na przycisku zasilania. Odblokowywanie telefonu jest więc całkowicie intuicyjne. Dwukrotne dotknięcie otwiera menu skrótów, więc możesz błyskawicznie uruchamiać ulubione aplikacje.

Smartfon MOTOROLA Moto G9+ czytnik linii papilarnych blokada zabepieczenie


Filmy:


Dane techniczne

Aparat

  • Aparat fotograficzny tylny
    Tak
  • Aparat fotograficzny przedni
    Tak
  • Lampa LED
    Tak
  • Aparat tylny
    64 Mpx + 8 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx
  • Aparat przedni
    16 Mpx
  • Funkcje aparatu
    HDR, Makro, Szerokokątny obiektyw
  • Rozdzielczość nagrywania wideo
    Full HD
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Dyktafon
    Tak
  • Kalendarz
    Tak
  • Kalkulator
    Tak
  • Tryb głośnomówiący
    Tak
  • Wibracje
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Akcelerometr, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych, Żyroskop
  • Komunikacja

  • GPRS
    Tak
  • HSUPA
    Tak
  • Standard Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac
  • Tak
  • HSPA+
    Tak
  • MMS
    Tak
  • E-mail
    Tak
  • Tak
  • LTE
    Tak
  • SMS
    Tak
  • EDGE
    Tak
  • HSDPA
    Tak
  • Standard Bluetooth
    5.0
  • Nie
  • Multimedia

  • Odtwarzacz audio
    Tak
  • Odtwarzacz wideo
    Tak
  • Radio FM
    Tak
  • Nawigacja

  • Odbiornik GPS
    Tak
  • System nawigacyjny
    A-GPS, Galileo, GLONASS
  • Oprogramowanie

  • Android
  • Wersja systemu
    Android 10
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Różowo-złoty
  • Słuchawki w zestawie
    Nie
  • Ładowarka w zestawie
    Tak
  • Etui w zestawie
    Nie
  • Pozostałe wyposażenie
    Gwarancja
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi, Karta gwarancyjna
  • Seria smartfona
    Motorola Moto G
  • Model smartfona
    G9 Plus
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Rodzaj
    Smartfon
  • Techniczne

  • 4 GB
  • Ośmiordzeniowy
  • Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]
    512
  • Nie
  • Nie
  • Nie
  • Pyłoszczelność
    Nie
  • 128
  • Qualcomm Snapdragon 730G
  • Tak
  • Częstotliwość taktowania procesora [GHz]
    2.2
  • Tak
  • Nano SIM
  • Tak
  • USB typ C
  • Tak
  • Tak
  • Nie
  • Rodzaj
    Smartfon
  • Wyświetlacz

  • 6.81
  • Liczba kolorów ekranu
    16 mln
  • 2400 x 1080
  • Ochrona wyświetlacza
    Nie
  • IPS
  • Odświeżanie ekranu [Hz]
    60
  • Składany ekran
    Nie
  • Zasilanie

  • Rodzaj akumulatora
    Litowo - polimerowy
  • Maksymalny czas rozmów [h]
    51
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    5000
  • Zintegrowany akumulator
    Tak
  • Ładowanie bezprzewodowe
    Nie
  • Fizyczne

  • Grubość [mm]
    9.7
  • Szerokość [mm]
    78.1
  • Wysokość [mm]
    170
  • Waga [g]
    223
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera MOTOROLA
  • Opinie

    4.8/5
    30 opinii
    29 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.8 /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    5 /5
    Aparat i jego funkcje
    4.7 /5
    Design i jakość wykonania
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    LESZEK 4 sierpnia 2021
    Polecam
    Telefon spełnia swoją funkcję, bateria długo trzyma. Zdjęcia są bardzo ładne i wyraźne. Łatwy w obsłudze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Martyna 12 sierpnia 2021
    Smartfon
    Produkt bardzo fajny, godny polecenia. Ma fantastyczną obudowę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jerzy 20 lipca 2021
    Pozytywna
    Bardzo prosty w obsłudze, duży ekran.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 11 kwietnia 2021
    Motorola Moto G9 PLUS
    Użytkuję telefon od 3 tygodni, bateria świetnie trzyma a szybkość ładowania zaskakująca. Jak na razie nic złego się nie dzieje, jestem bardzo zadowolony, korzystam dużo z YT oraz FB, nic się nie tnie. Moim zdaniem najlepszy telefon do 1000 zł, tyle wyniósł koszt wraz z folią ochronną. Uwielbiam ten złoty kolor obudowy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Aga 9 maja 2021
    Kabel do ładowarki
    Telefon posiadam od 3 miesięcy, jak na razie jest okej. Jedynym minusem albo utrudnieniem jest kabel od ładowarki, który z obu stron ma USB typu C, co uniemożliwia naładowanie telefonu np. w busie lub podłączenie go do komputera i np .przerzucenie plików.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 1 kwietnia 2021
    Fajny
    Duży ekran, bateria długo trzyma, robi świetne zdjęcia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 28 czerwca 2021
    Super
    JESTEM ZADOWOLONA.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    JANINA 3 czerwca 2021
    SUPER
    FAJNY SPRZĘT.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Norbert 13 czerwca 2021
    Rewelacyjny
    Rewelacyjny
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 14 stycznia 2021
    Polecam
    Polecam smartfon Motorola Moto G9 plus. Super sprawa, ładuje się błyskawicznie, w ciągu godziny mam całą baterię, trzyma również długo. Telefon prosty w obsłudze bez żadnych niepotrzebnych bajerów. Aparat boski, piękne wyraźne zdjęcia, a nagrywanie cud. Plus także za pamięć bardzo dużą. Telefon działa bez zarzutów, szybko reaguje i nie zawiesza się. Polecam z całego serca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Aparat i jego funkcje
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Nie ponosisz kosztów, nawet gdy uszkodzenie powstało z Twojej winy
    Serwis zajmie się odbiorem uszkodzonego urządzenia i zwrotem po naprawie
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Smartfon MOTOROLA Moto G9 Plus 4/128GB 6.81" Różowo-złoty PAKM0013PL
      Smartfon MOTOROLA Moto G9 Plus 4/128GB 6.81" Różowo-złoty PAKM0013PL
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      899
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756