Autor: | Alice Zaslavsky |
---|---|
Tematyka: | Kuchnia |
Liczba stron: | 488 |
Okładka: | Twarda |
Język wydania: | Polski |
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym składnikiem na talerzu.
W tym niezrównanym i pięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, przedstawia 50 ulubionych warzyw i ponad 150 przepisów odzwierciedlających tradycję i nowoczesność, tak jak przystało na dobre gotowanie. Pomysłowo zorganizowana według kolorów książka i wzbogacona wskazówkami ponad 50 najlepszych szefów kuchni na świecie, jak łączyć smaki, kupować, przechowywać i gotować warzywa oraz sprytnie sobie radzić w kuchni, pomoże zarówno początkującym, jak i zapalonym kucharzom zmienić pryzmę nudnych płodów rolnych w wyjątkowy posiłek.
Dla wegetarianina lub kogoś preferującego warzywa „Warzywa w roli głównej” to najbardziej ambitna i wyczerpująca publikacja na ten temat, a także wyśmienita odpowiedź na odwieczne pytanie: co dziś zjemy?
Autor: | Alice Zaslavsky |
---|---|
Okładka: | Twarda |
Tematyka: | Kuchnia |
Język wydania: | Polski |
Liczba stron: | 488 |
Wydawnictwo: | Promise |
Wymiary [mm]: | 205 x 265 |
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.