Kabel optyczny Toslink - Toslink GÖTZE & JENSEN 1.5 m

(55)
Kod: 897486
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Rodzaj
      Kabel
    • Typ kabla
      Toslink - Toslink
    • Długość [m]
      1.5
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Długość [m]: 1.5
    0.75
    1.5
    Długość [m]: 1.5
    Kabel optyczny Toslink - Toslink GÖTZE & JENSEN 1.5 m
    Kabel optyczny Toslink - Toslink GÖTZE & JENSEN 1.5 m
    34
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Przesyłaj dźwięk wysokiej jakości

    CZYSTY DŹWIĘK

    Kabel optyczny Toslink GÖTZE & JENSEN służy do przesyłania bezstratnego sygnału audio, dzięki czemu możesz podłączyć swój odtwarzacz Blu-Ray, CD czy konsolę do wzmacniacza i cieszyć się dźwiękiem bez żadnych zniekształceń. Jego długość swobodnie wystarczy, by połączyć urządzenie ze źródłem dźwięku. Standardowa wtyczka Toslink pasuje do wszystkich urządzeń wyposażonych w ten standard.

    Kabel optyczny Toslink czysty

    BEZSTRATNE PRZESYŁANIE DŹWIĘKU

    Kabel optyczny Toslink GÖTZE & JENSEN zapewnia bezstratne przesyłanie dźwięku za pomocą światłowodu. Dźwięk o wartości nawet 192 kHz/24-bit przesyłany jest skompresowany (5.1/7.1) lub za pośrednictwem transmisji PCM (Pulsce Code Modulation). Niewrażliwy na zakłócenia zewnętrzne. Kabel jest nie tylko na odporny zakłócenia elektromagnetyczne, ale także wyróżnia się brakiem różnic potencjałów oraz małą tłumiennością.

    Kabel optyczny Toslink bezstratny

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Długość [m]
    1.5
  • Rodzaj
    Kabel
  • Typ kabla
    Toslink - Toslink
  • Parametry

  • Przekazywany sygnał
    Audio
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Inne
    Dwukierunkowy
  • Interfejs
    ODT (Toslink)
  • Obsługiwany format
    Brak
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ART-DOM Sp. z o.o.
  • Opinie

    4.6/5
    55 opinii
    50 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość obrazu
    4.4 /5
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Wygląd
    4.8 /5
    Jakość użytkowania
    4.8 /5
    Ilość złączy
    4.6 /5
    Różnorodność funkcji
    4.2 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 6 lipca 2021
    Opinia produktu
    Bardzo dobry wybór i bardzo się przyda.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 24 maja 2021
    Opinia kabel optyczny
    Dzień dobry, chciałem wyrazić swoją opinię o produkcie kabel optyczny lub przewód optyczny. Bardzo jestem zadowolony, produkt najwyższej jakości, świetna obsługa w sklepie stacjonarnym w Chrzanowie na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 25 maja 2021
    Przewód optyczny
    Dobra jakość i wykonanie, estetycznie i bezpiecznie zapakowany, w pełni sprawny po podłączeniu, przystępna cena, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maria 7 maja 2021
    Przewód ok
    Przewód poprawiający odbiór głosu w telewizorze, bardzo dobry nabytek.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Henryk 5 maja 2021
    Pozytywny
    Nic dodać nic ująć. Działa i spełnia swoje zadanie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    PIOTR 30 czerwca 2021
    PRZEWÓD OPTYCZNY XLINE 1,5M OC150K-T T
    PRZEWÓD SPEŁNIA SWOJE WYMAGANIA, 5/5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 11 czerwca 2021
    Kabel
    Super przewodzik.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 13 kwietnia 2021
    Przewód optyczny
    Idealny dźwięk.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 30 stycznia 2021
    Przewód optyczny
    Przewód bardzo dobrej jakości, elastyczny, nie wypada z gniazda, dobrze spełnia swą funkcję.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 31 stycznia 2021
    Kabel
    Kabel jakościowo bardzo dobry i super cena, estetyka kabla na średnim poziomie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość obrazu
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Jakość użytkowania
    /5
    Ilość złączy
    /5
    Różnorodność funkcji
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Kabel optyczny Toslink - Toslink GÖTZE & JENSEN 1.5 m
    Kabel optyczny Toslink - Toslink GÖTZE & JENSEN 1.5 m
    34
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 34,99 zł
    34
    99