Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały

(94)
Kod: 786362
  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Transmisja bezprzewodowa
    Nie
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    8
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    22000
  • Dynamika [dB]
    100
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Kolor
    Biały
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Biały
Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały
Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały
Taniej o 6 , 30
41 , 29
34
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały

Przetworniki akustyczne wysokiej czułości 9 mm zapewniają czyste brzmienie wysokich dźwięków i mocne tony niskie z niewielkiej konstrukcji. Lekkość zapewniająca maksymalną mobilność przy słuchaniu muzyki.


Wyposażone w wygodne, niezawodnie trzymające się silikonowe wkładki douszne. W zestawie dołączone są 3 rozmiary wkładek dousznych (S, M i L) do wyboru, dzięki któremu zapewnisz sobie optymalne dopasowanie do słuchania muzyki w drodze.


Rozmawiaj przez telefon, mając wolne ręce. Przełączaj utwory bez dotykania smartfona. Używaj pilota i mikrofonu na przewodzie.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Składane
    Nie
  • Długość kabla [m]
    1.2
  • Waga [g]
    3
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Nie
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Neodymowe
  • Średnica membrany [mm]
    9
  • Złącze
    3.5 mm
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    8
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    22000
  • Dynamika [dB]
    100
  • Impedancja [Ω]
    16
  • Funkcje

  • Transmisja bezprzewodowa
    Nie
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • True Wireless
    Nie
  • Mikrofon
    Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Regulacja głośności
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Kolor
    Biały
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    94 opinii
    94 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Wygląd
    4.8 /5
    Różnorodność funkcji
    4.8 /5
    Komfort użytkowania
    4.9 /5
    Długość przewodu
    4.8 /5
    Jakość wykonania
    4.7 /5
    Zasięg
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Natalia 17 lipca 2020
    Słuchawki Sony - opinia
    Słuchawki wygodne, dobrze leżą w uszach. Już po raz trzeci kupuję ten model słuchawek. Cenię sobie w nich przede wszystkim bardzo dobrą jakość dźwięku. Oprócz tego jak na ich bardzo niską cenę, są one wyjątkowo wytrzymałe. Oba egzemplarze tego modelu, które miałam wcześniej wytrzymały ponad 1,5 roku, podczas gdy z innymi słuchawkami w podobnym przedziale cenowym, a nawet droższymi miałam gorsze doświadczenia - niekiedy jedna z słuchawek psuła się już nawet po miesiącu lub wcześniej. Ten model jest jednak inny od większości modeli słuchawek w podobnej cenie, jest odporny na różne niesprzyjające warunki i okoliczności - nawet przypadkowe zanurzenie jednej z słuchawek przeze mnie w wodzie nie spowodowało jej uszkodzenia. Dlatego serdecznie polecam ten właśnie model każdemu, kto chciałby kupić słuchawki w stosunkowo niskiej cenie i jednocześnie korzystać z nich jak najdłużej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 18 lutego 2016
    Bardzo pozytywna, słuchawki są extra !
    Dzisiaj zakupiłam w MediaExpert słuchawki douszne firmy SONY, bardzo lubię i cenię sobie sklep Media Expert i firmę SONY, która również jest mi bardzo dobrze znana. Nie jest to pierwsza i na pewno nie jest to ostatnia rzecz jaką tam kupiłam. Jestem bardzo zadowolona, słuchawki są świetne, dźwięk jest ciepły, wyrazisty i przyjemny dla ucha. Słuchawki są wygodne, idealnie się dopasowują, nie wypadają . Mogą służyć do rozmów telefonicznych, dzięki wbudowanemu w kabel mikrofonowi - co osobiście sobie bardzo cenie. Super, że jest możliwość doboru koloru, który odpowiada danej osobie i pasuje do jej stylu. Obsługa jest zawsze miła i bardzo pomocna. Jestem w pełni zadowolona ! :) Polecam !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jerzy K 28 sierpnia 2017
    Słuchawki są super
    Słuchawki mają bardzo dobrą jakość dźwięku. Mają przycisk, który pauzuje i włącza muzykę. Przewód jest długi co umożliwia swobodne korzystanie ze słuchawek. Po odebraniu połączenia z telefonu można rozmawiać ze znajomymi, ponieważ słuchawki mają wbudowany mikrofon. W zestawie są 4 zamienne nakładki na słuchawki, gdy więc zgubimy nakładkę i będziemy chcieli założyć nową nie będzie z tym dużego problemu ponieważ mamy zapasowe.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Klient 1 października 2016
    Polecam
    Stosunek ceny do jakości produktu jest na przyzwoitym poziomie, do zestawu dodatkowo dostajemy 4 zapasowe 'gumki' do słuchawek, co jest zdecydowanie na plus. Same słuchawki mają dobre pasmo przenoszenia i poziom głośności. Brakuje mi tylko regulacji poziomu głośności na samych słuchawkach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 19 października 2020
    Pozytywnie zakręcone
    Słuchawki Sony idealnie sprawdziły się u mnie. Dźwięk jest taki jaki oczekiwałam. Bardzo wygodne w użytkowaniu na co dzień jak i do biegania. Dużo biegam jest to dla mnie wygodne, że te słuchawki nie wypadają z uszu, długość przewodu jest idealna. Godne polecenia i przystępna cena .
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 21 marca 2016
    Idealne słuchawki w dobrej cenie
    Jestem bardzo zadowolony z produktu który zakupiłem oraz z tego, że nabyłem go w polskim sklepie. Słuchawki bardzo dobrze sprawują się w odtwarzaniu każdego rodzaju muzyki, dźwięk jest czysty i głęboki oraz słuchawki nie plączą się. Jestem bardzo zadowolony z zakupu :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Klient 6 sierpnia 2015
    Jak najbardziej polecam.
    Jako dość intensywny użytkownik tego typu rzeczy, dość sceptycznie podchodziłam do słuchawek dousznych. Jednak wcale się nie zawiodłam - jakość dźwięku, jak na tę cenę, jest bardzo dobra, są wygodne w użytkowaniu, a mikrofon spisuje się całkiem w porządku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Urszula 26 stycznia 2017
    Polecam
    Wygodne słuchawki, przydatny przycisk z możliwością odbierania/kończenia rozmów lub np. pauzowania muzyki.2 komplety gumek do wymiany, jednak przydałyby się trochę mniejsze ponieważ najmniejszy rozmiar jest jednak minimalnie za duży do ucha małej osoby.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 30 grudnia 2019
    pozytywna
    Bardzo dobry produkt. Mam już trzecią parę, ale nie z powodu ich nietrwałości tylko mojego zgubienia. Raz tylko mi się zepsuły bo jedna słuchawka przestała działać ale ogólnie bez zarzutu. Bardzo dobry dźwięk, mocne basy. Wygodne i ładne z wyglądu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 10 marca 2016
    Bardzo pozytywne zaskoczenie
    jestem bardzo zadowolony z słuchawek, dobrze leżą w uszach, świetnie graja. Uważam, że jedne z najlepszych słuchawek w tej cenie, a miałem juz ich sporo -). Z czystym sumieniem mogę polecić wam te Soniaki :-) jak również zakupy w MediaExpert :-)
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały

    Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały
    Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Biały
    Taniej o 6 , 30
    41 , 29
    34
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 34,99 zł
    34
    99
    41 , 29
    Taniej o 6 , 30