Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Lodówka BEKO BCNA275E4FN HarvestFresh

(7)
Kod: 324525

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Wymiary (WxSxG) [cm] 177 x 54 x 54.5
Pojemność [l] 185 chłodziarka + 69 zamrażarka
Roczne zużycie prądu 224 kWh = 136.64 zł
Bezszronowa (No Frost) Pełny No Frost
Sterowanie smartfonem Nie
HarvestFresh witaminy zachowane na dłużej
Komora Zero oraz technologia NeoFrost 
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A++
Lodówka BEKO BCNA275E4FN HarvestFresh
Lodówka BEKO BCNA275E4FN HarvestFresh
Nowy
Outlet - od 1 624,00 zł
Taniej o 420
2 919 , 99
2 499
99
83,33 zł x 30 rat 0%
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie pojutrze
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Komora Zero

Lodówka BEKO BCNA275E4FN wyposażona jest w komorę Zero, która pozwala dłużej przechowywać świeże produkty w temperaturze około 0°C. Użyj komory zero, aby przechowywać szybko psujące się produkty, których jednak nie chcesz zamrażać.

Lodówka BEKO BCNA275E4FN komora Zero

Brak szronu

Technologia NeoFrost w lodówce BEKO BCNA275E4FN eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. To także dwa niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu.

Lodówka BEKO BCNA275E4FN technologia NeoFrost

Oświetlenie LED

Oświetlenie LED w lodówce BEKO BCNA275E4FN jest bardziej energooszczędne i daje bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. To kolejny krok do przodu, w celu bardziej ekologicznych działań.

Lodówka BEKO BCNA275E4FN oświetlenie LED

Wyświetlacz elektroniczny

Nowy duży wyświetlacz w lodówce BEKO BCNA275E4FN daje możliwość wyboru wielu funkcji i lepsze zarządzanie produktem. Dodatkowo wyświetlacz idealnie wpisuje się w nowoczesną estetykę produktu.

Lodówka BEKO BCNA275E4FN wyświetlacz elektroniczny

Technologia HarvestFresh

Innowacyjna technologia HarvestFresh w lodówce BEKO BCNA275E4FN wykorzystuje trzy aktywne kolory światła (zielony, niebieski i czerwony), które imitują w lodówce 24-godzinny naturalny cykl słoneczny. Ta kombinacja symuluje dzienny cykl świetlny - w tym czas ciemności - w celu odtworzenia naturalnego środowiska życia owoców i warzyw na długo po ich zebraniu i zakupie.

Lodówka BEKO BCNA275E4FN HarvestFresh

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona wypoziomowana i unieruchomiona wewnątrz zabudowy. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.

usluga

Dane techniczne

Techniczne

Chłodziarka

Zamrażarka

Energia

Funkcje

Parametry

Wymiary

Bezszronowa (No Frost) Pełny No Frost
Funkcje dodatkowe Alarm otwartych drzwi, HarvestFresh, Komora zero, Kompresor inwerterowy, Metal Wall, Oświetlenie LED, Wyświetlacz elektroniczny
Liczba agregatów 1
Liczba termostatów 1
Położenie zamrażarki Na dole
Zmiana kierunku otwierania drzwi Tak
Liczba drzwi 2
Pojemność [l] 185 chłodziarka + 69 zamrażarka
Liczba pojemników na warzywa 1
Liczba półek 2
Liczba półek na butelki 1
Pojemność użytkowa chłodziarki [l] 185
Rodzaj półek Szklane
Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki No-Frost
Czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania [h] 13
Klasa zamrażarki */***
Liczba pojemników w zamrażarce 3
Pojemność użytkowa zamrażarki [l] 69
Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika No-Frost
Zdolność zamrażania [kg/24h] 3.5
Poziom hałasu (dB) 38
Klasa klimatyczna SN, ST
Roczne zużycie energii [kWh] 252
Klasa energetyczna A++
Roczne zużycie prądu 252 kWh = 153.72 zł
Nowa klasa energetyczna E
Roczne zużycie prądu 224 kWh = 136.64 zł
Dystrybutor wody Nie
Kostkarka do lodu Nie
Sterowanie Elektroniczne
Szybkie chłodzenie Nie
Szybkie zamrażanie Tak
Sterowanie smartfonem Nie
Gwarancja 24 miesiące
Szerokość [cm] 54
Wysokość [cm] 177
Głębokość [cm] 54.5

Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BEKO S.A.
  • Opinie

    4.7/5
    7 opinii
    7 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.7 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Pojemność
    4.2 /5
    Energooszczędność
    4.9 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 4 października 2021
    FUNKCJONALNOŚĆ
    W swojej klasie - jako lodówka do zabudowy ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Godna polecenia dla ceniących funkcjonalność i rozsądną cenę przy zachowaniu bardzo dobrej jakości urządzenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 18 października 2021
    Lodówka super
    Bardzo ładna w środku, poręczne półki. Cicha i wygodna w użytkowaniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 4 maja 2021
    Polecam
    Zdecydowałam się na lodówkę Beko ze względu na szufladę Harvest Fresh. Jest to innowacyjne rozwiązanie, by warzywa i owoce były dłużej świeże. Technologia zachowuję witaminę A i C, jestem tym zachwycona. Lodówka jest dosyć pojemna, cicha. Pojemność zamrażalnika jest w porządku. Jak najbardziej polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 8 maja 2021
    Lodówka
    Lodówka super. Cicha, duża, artykuły są dłużej świeże. Lodówka super prezentuje się w kuchni. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 4 lutego 2021
    Harvest fresh zdecydował o wyborze
    Lodówka jest fajna, choć mogłaby być trochę większą jeśli chodzi o pojemność - szuflady w zamrażalniku są trochę za małe, a najniższa jest dosyć wąska. Lodówka BARDZO cicho chodzi. Ma fajne opcje ustawienia temperatury w chłodziarce i zamrażalce, tryb wakacyjny i inne. Półeczki można regulować. Największy plus za komorę Harvest Fresh, która myślę, że najlepiej sprawdzi się w porze letniej. Polecam w szczególności osobom spożywającym dużo warzyw i owoców :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Danuta 11 grudnia 2020
    Pozytywna, gorąco polecam
    Cieszę się z zakupu lodówki, bo jest cicha, energooszczędna, wnętrze ma bardzo ładne, gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 1 grudnia 2020
    Lodowka
    Bardzo cicha lodówka, pojemna na maksymalnie dwie osoby.. polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka) - montaż w zabudowie meblowej


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż półek i szuflad
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Usługa nie obejmuje wykonania zmiany kierunku otwierania drzwi

      Zmiana kierunku otwierania drzwi lodówki (bez wyświetlacza)

      • Wniesienie
      • Demontaż osłon, blend i zaślepek
      • Zdjęcie drzwi lodówki
      • Przełożenie zawiasów i drzwi w lodówce - zmiana kierunku otwierania
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Montaż osłon, blend i zaślepek
      Lodówka BEKO BCNA275E4FN HarvestFresh
      Lodówka BEKO BCNA275E4FN HarvestFresh
      Nowy
      Outlet - od 1 624,00 zł
      Taniej o 420
      2 919 , 99
      2 499
      99
      83,33 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie pojutrze
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756