Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Piekarnik ELECTROLUX EOD5C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A

(10)
Kod: 898111

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Piekarnik ELECTROLUX EOD5C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A
Piekarnik ELECTROLUX EOD5C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A
1 788
00
89,40 zł x 20 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamBake
Termosonda
Czyszczenie katalityczne
Sterowanie pokrętłami
Piekarnik parowy seria 600 SteamBake
EOD5C71Z
Piekarnik parowy gwarantujący optymalne rezultaty pieczenia, poprzez dodanie pary w początkowej fazie. Wyposażony w termosondę umożliwia pełną kontrolę podczas pieczenia. Dzięki obecności powłoki katalitycznej pochłaniającej tłuszcz, piekarnik sam się oczyszcza przy temperaturze 250°C.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK
Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
Czyszczenie Katalityczne
System samoczynnego czyszczenia zaczyna działać automatycznie, gdy piekarnik osiąga temperaturę 250°C. Dzięki temu czyszczenie nie stanowi teraz żadnego problemu.
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Electrolux

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Czarny
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 blacha emaliowana, Emaliowana brytfanna, Instrukcja obsługi w języku polskim, Prowadnice TR1LV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Automatyczne wyłączanie
  • Czyszczenie piekarnika
    Katalityczne
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 72
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Powłoka katalityczna
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Timer, Wyświetlany czas trwania programu
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    9
  • Nie
  • Elektroniczne
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.6
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.9/5
    10 opinii
    10 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Pojemność
    4.9 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.8 /5
    Programy
    5 /5
    Cena/jakość
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Georgina 4 sierpnia 2021
    Polecam
    Piekarnik ma dużo programów, bardzo fajną opcją są prowadnice teleskopowe i termosonda, dobre podświetlenie, szyba nie nagrzewa się w trakcie pieczenia, jest bardzo bardzo głośny, ma przezroczystą szybę co mnie zaskoczyło, ale z czasem uważam, że na plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Malgorzata Z. 6 września 2021
    Wszystko super.
    Prosta obsługa, funkcjonalny. Programy, które faktycznie użytkujemy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 31 maja 2021
    Bardzo dobry wybór
    Piekarnik w pełni spełnia moje oczekiwania wizualnie, posiada dużo programów pracy, a do tego jest prosty w obsłudze. Przystępna cena, a także dobra jakość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 22 czerwca 2021
    Pierwszy piekarnik parowy
    To pierwszy nasz piekarnik, jakość potraw zdecydowanie na plus, łatwo się czyści, szybko nagrzewa, naprawdę dobrze wygląda w białej kuchni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Eduard 10 kwietnia 2021
    PIEKARNIK ELECTROLUX EOD5C71Z STEAMBAKE
    Dostępna cena i jakość na 100%, wiele różnych program, bardzo prosty w obsługiwaniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    martyna 8 lutego 2021
    Sprzęt najwyższej jakości
    Ciężko to wytłumaczyć, ale piekarnik mimo, że wygląda dosyć prosto jest bardzo efektowny. Nie udało nam się skorzystać ze wszystkich funkcji z uwagi na ich ilość, ale ciasta oraz mięsa wychodzą pierwsza klasa (mam wrażenie, że piekarnik "chroni" przed wysuszeniem potraw). Ładnie wygląda, dobrze piecze, od piekarnika chyba nie można wymagać więcej :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 21 marca 2021
    Wygląd
    Spełnia moje oczekiwania w wyglądzie i funkcjach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 28 grudnia 2020
    Polecam
    Piekarnik w pełni spełnia moje oczekiwania. Prosty w obsłudze, Elegancki wygląd. Mnóstwo opcji. Dobra cena i dobra jakość. Polecam z czystym sumieniem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata 4 października 2020
    Pozytywna
    Super piekarnik. Funkcja wspomagania parą rewelacja
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 12 listopada 2019
    POLECAM
    BARDZO FAJNY, FUNKCJONALNY I PROSTY PIEKARNIK
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX EOD5C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A
      Piekarnik ELECTROLUX EOD5C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A
      Piekarnik ELECTROLUX EOD5C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A
      1 788
      00
      89,40 zł x 20 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756