Cyfrowy, bezprzewodowy termometr umożliwia precyzyjne pieczenie, gotowanie i przygotowywanie potraw. Wstępnie ustawione temperatury wewnętrzne dla wołowiny, cielęciny, hamburgerów / mięsa mielonego, wieprzowiny, indyka, kurczaka, ryby i jagnięciny – zapisane w termometrze. Możliwe wskazanie temperatury w stopniach Celsiusza i Fahrenheita. Do kontroli różnych etapów gotowania: w zależności od rodzaju mięsa można wybierać: well, medium well, medium, medium rare oraz rare. Zintegrowany timer do 99 minut: 59 sekund, z funkcją alarmu jak tylko zostanie osiągnięta temperatura docelowa. Wyświetlacz wskazujący aktualną temperaturę oraz temperaturę docelową. Czujnik temperatury umożliwia jednoczesny pomiar temperatury wnętrza różnych potraw – poprzez wsunięcie czujnika. Odbiornik z klamrą mocującą można wygodnie nosić po domu, zasięg 8 m do stacji bazowej. Stacja bazowa z diodą LED wskazującą tryb pracy służy zarówno jako nadajnik, jak i uchwyt. Wyświetlacz wskazujący z niebieskim podświetleniem LED.
Zawartość opakowania
Wskazówki dla użytkownika
Czujniki można wypłukać ręcznie. Odradzamy mycie w zmywarce do naczyń, ponieważ może to spowodować wypaczenie wyników pomiarów. Obudowę można czyścić ściereczką.
Rodzaj: | Termometr |
---|---|
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od -20 do 250 |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 1 |
Wyświetlacz: | Tak |
Automatyczne wyłączenie: | Nie |
Materiał: | Stal szlachetna, Tworzywo sztuczne |
Kolor: | Czarny |
Wyposażenie: | 2 czujniki przewodowe, 4 baterie AAA, Stacja bazowa |
Funkcje: | Wyświetlacz |
Funkcje dodatkowe: | Alarm po osiągnięciu określonej temperatury, Regulacja temperatury, Stoper, Timer, Wyświetlacz LED |
Zasilanie: | Bateryjne |
Nazwa: | HAMA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Ulica i numer budynku: | ul. Poznańska 5 |
Kod pocztowy: | 62-023 |
Miasto: | Robakowo |
Adres elektroniczny: | office@hama.pl |