Zyskaj nawet 6800 zł!

Blender kielichowy PHILIPS HR2163/00 Viva Collection

(15)
Kod: 841981

Zyskaj nawet 6800 zł!

4-ramienne ostrze ProBlend
Mini-młynek w zestawie
Zobacz cały opis
Blender kielichowy PHILIPS HR2163/00 Viva Collection
Blender kielichowy PHILIPS HR2163/00 Viva Collection
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie jeśli produkt będzie dostępny

Opis i dane

Blender kielichowy PHILIPS HR2163/00 Viva Collection

 

Blender Philips Viva Collection łączy w sobie silnik o mocy 600 W, dzbanek o pojemności 2 l i ostrze ProBlend 5. Dzięki temu doskonale nadaje się do przygotowywania koktajli i potraw. Urządzenie jest proste w obsłudze i zapewnia doskonałe rezultaty!

Bardziej jedwabisty zielony koktajl w kilka sekund

Dokładniejsze rozdrobnienie dzięki technologii ProBlend 5*

-600 W
-Plastikowy dzbanek 2 l
-Wiele ust. prędkości i funkcja pulsacji
-ProBlend 5
   
Silnik o dużej mocy — 600 W

Silnik o dużej mocy (600 W) umożliwia łatwe miksowanie i mieszanie.
 
5-ramienne ostrze ProBlend umożliwia skuteczne miksowanie i mieszanie

5-ramienne ostrze ProBlend umożliwia skuteczne miksowanie i mieszanie.

Nietłukący się dzbanek o pojemności 2 l

Dzięki wzmocnieniu ten plastikowy dzbanek gwarantuje długie użytkowanie.

Kilka prędkości do miękkich i twardych składników

Różnorodne ustawienia pozwalają miksować z wybraną prędkością i do żądanego stopnia rozdrobnienia.
   
Pokrętło o specjalnym kształcie zapewnia wygodną obsługę

Pokrętło o specjalnym kształcie zapewnia wygodną obsługę i lepszą regulację prędkości.
   
Funkcja pulsacyjna do miksowania i mieszania

Tryb pulsacyjny umożliwia wygodne kontrolowanie poziomu i czasu miksowania.
   
Wskaźnik poziomu wody i uchwyt ułatwiają użytkowanie

Wskaźnik poziomu wody i uchwyt ułatwiają użytkowanie i nalewanie.
   
Wszystkie elementy można myć w zmywarce
   
Międzynarodowa gwarancja — 2 lata
   
Młynek z metalową wkładką do mielenia wielu składników

Bardzo duży młynek z metalową wkładką — odporny na zarysowania i niezmieniający smaku.
   
*W porównaniu z blenderem HR2100 Philips Daily Collection

Dane techniczne

Fizyczne

  • Kielich z miarką
    Tak
  • Wykonanie kielicha
    Tworzywo sztuczne
  • Funkcje

  • Butelka sportowa
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Mielenie kawy
  • Liczba prędkości
    2
  • Regulacja obrotów
    Mechaniczna-płynna
  • Blender do smoothie
    Tak
  • Blender wysokoobrotowy
    Nie
  • Nutri blender
    Nie
  • Parametry

  • Kolor
    Biało-fioletowy
  • Rodzaj
    Kielichowy
  • Wyposażenie
    Filtr do sokówMłynekPojemnik do miksowania z miarką i przykrywką
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Konstrukcja
    5-ramienne ostrze ProBlendGumowe nóżkiSchowek na przewódTworzywo sztuczne
  • Moc [W]
    600
  • Możliwość mycia w zmywarce
    Tak
  • System zabezpieczający przed przypadkowym uruchomieniem
    Tak
  • Charakterystyka

  • Pojemność kielicha [l]
    2
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera PHILIPS
  • Opinie

    4.8/5
    15 opinii
    15 użytkowników poleca ten produkt
    Moc
    4.8 /5
    Wydajność
    4.8 /5
    Głośność pracy
    4.5 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Uniwersalność
    4.8 /5
    Wygoda
    4.8 /5
    Jakość
    4.8 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.9 /5
    Wydajność/moc
    4.8 /5
    Jakość materiałów
    4.7 /5
    Wykonanie
    4.8 /5
    Dokładność pracy
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 22 lutego 2021
    Blender Philipsa
    Polecam, bardzo cichy, łatwy do demontażu i mycia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Józef 11 września 2020
    Super
    Jest moc i wydajność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Joanna 24 marca 2018
    Blender pojemny i prosty w obsłudze
    Duży kielich blendera jest bardzo pojemny idealny dla rodziny, wygodny w obsłudze i trwały. Blender szybko i idealnie miksuje i łączy ze sobą zarówno miękkie jak i twarde składniki. Koktajle owocowo-warzywne z dodatkami orzechów, płatków owsianych, czy zupy kremy wychodzą przepyszne, puszyste i co najważniejsze błyskawicznie. Idealny jest dla osoby dbającej o zdrowie, ale równocześnie zabieganej. Łatwo się go czyści wystarczy przepłukać go pod bieżącą wodą tuż po użyciu, dużym plusem jest możliwość mycia w zmywarce. Nasadka blendera, dostępna w opakowaniu świetnie mieli twarde produkty.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Makarena 27 marca 2018
    Dobry blender kielichowy dla rodziny
    Używam tego blendera od kilku tygodni i jestem zadowolona, ma dużą moc silnika, przez co pozwala szybko i bez problemu rozdrabniać nawet twarde warzywa jak marchewka. Doskonale radzi sobie w przygotowywaniu koktajli, musów, smoothies, chociaż czasem zostają większe kawałki - nieprzetarte do końca. Jest bardzo wygodny do mycia zarówno ręcznie jak i w zmywarce. Młynek świetnie działa. Jedyne co na minus to dość głośna praca i duże rozmiary do przechowywania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Ola 16 marca 2018
    Jakość w dobrej cenie
    Przede wszystkim jest to dobry produkt w dobrej cenie. Montaż elementów bardzo prosty na pewno nie da się nic pomylić ani zgubić. Przygotowanie koktajlu lub soku to zaledwie kilka minut. Obsługa tego blendera jest bardzo prosta jednym pokrętłem zarządzamy całym urządzeniem. A największą zaletą tego produktu Philips jest jego czyszczenie, wszystko można rozkręcić i spokojnie umyć pod bieżącą wodą, materiał z którego jest wykonany kielich nie farbuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Michał 11 marca 2018
    Wielofunkcyjny, rewelacyjny blender kielichowy
    Blender kielichowy jest rewelacyjnym urządzeniem, idealnym dla każdej rodziny. Przy jego pomocy w bardzo szybkim czasie można przygotować pełnowartościowy, odżywczy posiłek - zupę krem, puree, deser - jedwabisty koktajl owocowo-warzywny, a nawet brownie z batatów. Blender jest bardzo prosty w użyciu, łatwy w utrzymaniu, wielofunkcyjny i ma estetyczny wygląd. Potrawy przyrządzone blenderem są pyszne, odżywcze, aksamitne w smaku i bardzo apetyczne.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Eliza 10 marca 2018
    Prosty, szybki i ładny
    Blender potrafi w sekundę zblędować dosłownie wszystko, dzięki ostrym nożykom. Jest bardzo prosty w obsłudze, wystarczy jeden ruch. Montaż również nieskomplikowany, ponieważ urządzenie składa się z niewielu elementów. To też pozwala na łatwe utrzymanie go w czystości (możliwość mycia w zmywarce). Bardzo ładny i estetyczny wygląd. Solidne wykonanie. Minus zbyt duży kielich, dla mnie 1 litrowy wystarczający i też zajmuje mniej miejsca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    MonikaM1 22 marca 2018
    Warto mieć go w swojej kuchni!
    Posiadam zestaw z młynkiem. I z jego działania jestem niezwykle zadowolona - bardzo szybko i dokładnie zmienił ziarna kawy oraz płatki owsiane na mąkę. Sam kielich nadaje się bardziej na koktajle niż zupę dla całej rodziny. Blednowanie jednak jest bardzo szybkie i dokładnie. Łatwość użytkowania oraz czyszczenia sprawia, że nie wyobrażam sobie bez niego gotowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jolanta m. 11 marca 2018
    rzetelna pomoc w kuchni
    Blender kielichowy Philips zyskał stałe miejsce w mojej kuchni. Wyręcza mnie w czym tylko może. Miksuję nim zupy, robię owocowo-warzywne koktajle, a dodatkowy młynek dobrze miele kawę. Duży pojemnik z dzióbkiem do nalewania jest bardzo poręczny. Można go odkręcić od bazy jedną ręką, więc jest wygodnie. Mycie w zmywarce to też duży plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Elka 29 marca 2018
    do użytku domowego
    Urządzenie tak sobie radzi z kruszeniem lodu. Lód i owszem, jest częściowo kruszony ale też miażdżony i robi się trochę papka. Nie zadowoli to profesjonalnego barmana, ale do użytku domowego da radę. Nadmiar wody można odsączyć dzięki dziurkom w pokrywce. Do blendowania z mrożonymi owocami nie można się przyczepić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Moc
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Uniwersalność
    /5
    Wygoda
    /5
    Jakość
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Wydajność/moc
    /5
    Jakość materiałów
    /5
    Wykonanie
    /5
    Dokładność pracy
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Blender kielichowy PHILIPS HR2163/00 Viva Collection
      Blender kielichowy PHILIPS HR2163/00 Viva Collection
      Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
      Powiadom mnie jeśli produkt będzie dostępny

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756