Steba SV 50 to urządzenie do gotowania próżniowego, które jest określane również jako sous-vide. Dzięki niemu dania w pełni zachowują nie tylko swój smak i aromat, lecz także strukturę, kolor i wartości odżywcze, a po kuchni nie roznoszą się nieprzyjemne zapachy przygotowywanej ryby lub warzyw. Urządzenie do gotowania próżniowego SV50 marki Steba pozwoli Ci przygotować rozpływające się w ustach mięsa, pyszne ryby i chrupiące warzywa. Mięso lub warzywa są delikatnie gotowane w kąpieli wodnej o stałej niskiej temperaturze, zazwyczaj pomiędzy 45 a 85°C. Urządzenie do gotowania próżniowego SV 100 podgrzewa 20 l wody w ciągu 45 minut do temp. 56°C.
Produkt jest przeznaczony do garnków powyżej 15 cm wysokości.
Automatyczne włączenie: | Nie |
---|---|
Minutnik: | Tak |
Moc [W]: | 800 |
Regulacja temperatury: | Tak |
Sterowanie: | Elektroniczne |
Wykonanie: | Stal nierdzewna |
Zakres temperatury do [st.C]: | 99 |
Zakres temperatury od [st.C]: | 0 |
Funkcje dodatkowe: | Minutnik, Regulacja temperatury |
Gwarancja: | 24 miesiące |
Rodzaj: | Cyrkulator do wolnego gotowania |
Załączona dokumentacja: | Instrukcja obsługi w języku polskim |
Nazwa: | MEDIC-MAR Hurtownia Sprzętu Medycznego |
Ulica i numer budynku: | ul. Piłsudskiego 76 |
Kod pocztowy: | 90-330 |
Miasto: | Łódź |
Adres elektroniczny: | info@medicmar.eu |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.