Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Grill elektryczny TEFAL GC242D38

(26)
Kod: 895276
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

    Rodzaj grilla: Kontaktowy
    Moc [W]: 2000
    Powierzchnia grillowania [cm2]: 750
    Funkcje: Lampka kontrolna temperatury, Odprowadzanie tłuszczu, Regulacja temperatury, Nieprzywieralna powłoka płyty
    Regulacja temperatury
    Płyty nadające się do mycia w zmywarce
    Zobacz cały opis
    Grill elektryczny TEFAL GC242D38
    Grill elektryczny TEFAL GC242D38
    279
    99
    27,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    TEFAL Grill INICIO GC242

    Z wielofunkcyjnym grillem do mięsa i panini TEFAL Inicio możesz szybko przygotować szeroką gamę potraw. Wszystko dzięki dużej mocy 2000 W i możliwości wyboru odpowiedniej temperatury. Urządzenie możesz łatwo przechowywać w pozycji pionowej, a płyty z nieprzywierającą powłoką nadają się do mycia w zmywarce, co zaoszczędzi Twój czas.


    Termostat

    3-poziomowy termostat pozwoli Ci bez trudu przyrządzić grillowane warzywa, panini, kiełbaski, ryby i mięso.


    Idealne przysmażenie

    Twoje panini będą chrupiące, a mięso idealnie zgrillowane dzięki dużej mocy urządzenia - aż 2000W.


    Prostota przechowywania

    Łatwo schowasz urządzenie dzięki możliwości przechowywania w pionie. Zaoszczędzisz w ten sposób sporo miejsca.


    Ergonomiczna rączka

    Specjalnie zaprojektowana rączka pozwala dobrze docisnąć grillowaną kanapkę, aby powstało panini jak z prawdziwej restauracji!


    Łatwe czyszczenie

    Specjalna powłoka sprawia, że do płyt nie przywiera jedzenie, co pozwala je z łatwością wyczyścić.


    Moc możliwości

    Dzięki temu grillowi możesz bez problemu przygotować mięso, ryby, warzywa, panini i nie tylko!


    Tacka na tłuszcz

    Cały tłuszcz z potrawy spływa wprost do tacki, dzięki czemu Twoje potrawy są zdrowsze. Pojemnik ten można również myć w zmywarce.




    Filmy:



    Dane techniczne

    Funkcje

    Parametry

    Techniczne

    Wymiary

    Funkcje dodatkowe Wyjmowana misa ociekowa
    Lampka kontrolna temperatury Tak
    Odprowadzanie tłuszczu Tak
    Regulacja temperatury Tak
    Kolor obudowy Stalowo-czarny
    Wyposażenie  Taca ociekowa
    Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
    Moc [W] 2000
    Możliwość demontażu Pojemnika na tłuszcz
    Możliwość mycia w zmywarce Pojemnik na tłuszcz
    Nieprzywieralna powłoka płyty Tak
    Powierzchnia grillowania [cm2] 750
    Waga [kg] 4
    Zasilanie Sieciowe
    Rodzaj grilla Kontaktowy
    Głębokość [cm] 12
    Szerokość [cm] 34
    Wysokość [cm] 36

    Dokumenty do pobrania

    Producent

  • Nazwa producenta/importera Groupe SEB Polska Sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    5/5
    26 opinii
    26 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość wykonania
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Trwałość
    5 /5
    Równomierność podgrzewania
    5 /5
    Wielkość powierzchni
    4.8 /5
    Wygoda uchwytu
    5 /5
    Szybkość działania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna 19 grudnia 2021
    Praktyczny grill - polecam
    Grill TEFAL jest bardzo praktycznym i wygodnym urządzeniem - możemy dzięki niemu przygotować różne potrawy (mięsa, ryby, warzywa, tosty) w zdrowszy sposób, ograniczając ilość wykorzystywanego tłuszczu. Grill szybko się nagrzewa, mamy do wyboru 3 stopnie grzania odpowiednie do przygotowywanego w danym momencie jedzenia. Dużą zaletą tego grilla jest to, że po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca, jest poręczny w odróżnieniu od wielu innych modeli dostępnych na rynku. Grill jest łatwy w czyszczeniu, tackę na olej można myć w zmywarce, co również jest dużą zaletą. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcieliby wypróbować nowy sposób przygotowywania posiłków.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 30 listopada 2021
    Gril
    Polecam, bardzo dobry, praktyczny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Hania 18 lipca 2021
    Super sprzęt
    Super sprzęt. Zaraz jak kupiłam to wypróbowałam. Potrawy mega. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 7 sierpnia 2021
    Polecam grilla
    Grill spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 22 sierpnia 2021
    Po prostu rewelacja
    Prosty lecz skuteczny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 24 sierpnia 2021
    Gorąco polecam
    Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 18 kwietnia 2021
    Niedrogi i fajny
    Jestem bardzo zadowolona. Chociaż gdybym teraz wybierała to poszukałabym grilla z tackami, które można wyjąć do czyszczenia. 3 poziomy temperatury super się sprawdzają, grill ładnie opieka i warzywa i mięso.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 9 kwietnia 2021
    Grill Tefal
    Fajne urządzenie w rozsądnej cenie, dużym plusem jest łatwość czyszczenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 16 maja 2021
    Super
    Po pierwszym użyciu super. Łatwy w obsłudze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 14 lutego 2021
    Grill Tefal
    Bardzo dobra jakość wykonania i prostota obsługi. Doskonały stosunek ceny do jakości wykonania. Polecam Zakup Tego Grilla!!!
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Grill elektryczny TEFAL GC242D38
      Grill elektryczny TEFAL GC242D38
      279
      99
      27,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756