Grill elektryczny TEFAL GC242D38

(17)
Kod: 895276
  • Rodzaj grilla
    Kontaktowy
  • Moc [W]
    2000
  • Odprowadzanie tłuszczu
    Tak
Zobacz cały opis
Grill elektryczny TEFAL GC242D38
Grill elektryczny TEFAL GC242D38
Taniej o 59 , 01
349 , 00
289
99
28.99 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

 

 

Idealny dla niskotłuszczowych potraw

 

 

Mocny i wszechstronny grill o mocy 2000W do mięsa, ryb, panini i warzyw.

 

Jedzenie jest perfekcyjnie wysmażone z obu stron. Łatwy w czyszczeniu dzięki nieprzywierającym płytkom i tacce, w której zbierają się tłuszcze i soki z grillowania (nadającej się do zmywania w zmywarce). 

 

Można go łatwo schować w pionie, przez co nie zajmuje dużo miejsca.

 

 

   
   
3 ustawienia temperatury
   
Pionowe przechowywanie, dodatkowo schowek na kable i blokada bezpieczeństwa
   

Moc 2000W

   
Nieprzywierające płyty grillowe dla łatwego przygotowania potraw bez tłuszczu.
   
Wyjmowany pojemnik na tłuszcze i soki z grillowania nadający się do mycia w zmywarce.

Dane techniczne

Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Wyjmowana misa ociekowa
  • Lampka kontrolna temperatury
    Tak
  • Odprowadzanie tłuszczu
    Tak
  • Regulacja temperatury
    Tak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Stalowo-czarny
  • Wyposażenie 
    Taca ociekowa
  • Gwarancja
    24 miesiąceDoor To Door
  • Techniczne

  • Moc [W]
    2000
  • Możliwość demontażu
    Pojemnika na tłuszcz
  • Możliwość mycia w zmywarce
    Nie
  • Nieprzywieralna powłoka płyty
    Tak
  • Powierzchnia grillowania [cm2]
    750
  • Waga [kg]
    4
  • Zasilanie
    Sieciowe
  • Rodzaj grilla
    Kontaktowy
  • Wymiary

  • Głębokość [cm]
    12
  • Szerokość [cm]
    34
  • Wysokość [cm]
    36
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera TEFAL
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    5/5
    17 opinii
    17 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość wykonania
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Trwałość
    5 /5
    Równomierność podgrzewania
    5 /5
    Wielkość powierzchni
    4.5 /5
    Wygoda uchwytu
    5 /5
    Szybkość działania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.9/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Filip 23 maja 2020
    Świetny produkt
    Produkt ten okazał się idealnym prezentem. Bardzo dobre wykonanie jak i funkcjonalność produktu. Bez problemu można przyrządzić hot-dogi rodem ze stacji benzynowej bez wychodzenia z domu. Najbardziej wygodny sposób grillowania w domu :) Produkt godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Agnieszka 13 czerwca 2020
    Pozytywna polecam
    Wygodny i prosty w obsłudze. Idealny do codziennego użytku. Kiełbaski, karkówka, kurczak szybko można przygotować bez straty czasu w kuchni. Latem idealny. Polecam wszystkim cena adekwatna do jakości. Dodatkowo oferują gwarancję na 3 lata.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agata 26 października 2019
    Pozytywna
    Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Grill wykonany bardzo stabilnie, zaletą jest fakt, że posiada stałe płyty prawdopodobnie żeliwne. Jedyny drobny minus to fakt, że ma króciutki kabel.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marek 4 sierpnia 2020
    Strzał w dziesiątkę - idealny prezent
    Praktyczny - można grillować różne produkty. Prosty w obsłudze - jeszcze jeszcze prostszy w czyszczeniu. Szybko, tanio i wygodnie. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Rafał 14 lutego 2021
    Grill Tefal
    Bardzo dobra jakość wykonania i prostota obsługi. Doskonały stosunek ceny do jakości wykonania. Polecam Zakup Tego Grilla!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Rafał 20 stycznia 2021
    Polecam
    Szybko się nagrzewa, nie pali potraw, duża moc więc szybko potrawy są gotowe. Dość duży, dla dwóch osób idealny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    zbigniew 14 czerwca 2020
    praktyczny i pomocny
    Praktyczny bo można grilować różne produkty , a pomocny że nie narobisz się przy pieczeniu a potem czyszczeniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Julita 5 stycznia 2021
    Polecam
    Urządzenie funkcjonalne, można robić pyszne kanapki, rybę, kurczaka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Lucyna 23 stycznia 2021
    Pozytywna
    Produkt używam przez krótki okres czasu, ale spełnia swoje zadanie. Polecam kupno tego produktu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    ADAM 20 września 2019
    Pozytywna, polecam
    Grill super, dobrze grzeje, smaży, grzanki super, szybko, tanio i wygodnie, Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość użycia
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Trwałość
    /5
    Równomierność podgrzewania
    /5
    Wielkość powierzchni
    /5
    Wygoda uchwytu
    /5
    Szybkość działania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Teraz 50 %, reszta za pół roku!
    Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesię... Więcej
    Piąty wybrany produkt 99% taniej!
    Piąty wybrany produkt 99% taniej! Więcej

    Akcesoria

    Gwarancje Plus

    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 10 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Grill elektryczny TEFAL GC242D38
    Grill elektryczny TEFAL GC242D38
    Taniej o 59 , 01
    349 , 00
    289
    99
    28.99 PLN x 10 rat RRSO
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 289,99 zł
    289
    99
    349 , 00
    Taniej o 59 , 01