119 99 zł
Smażenie jak za starych dobrych czasów? w przypadku Iron jest to możliwe, gdy żelazna patelnia jest w kuchni. Nie bez powodu jest ulubieńcem klientów, ponieważ przewyższa współczesnych konkurentów trwałością, solidnością i odpornością na ciepło. „Lepiej cięższy niż wrażliwy”, mówią jego fani, którzy mogą swobodnie używać dowolnego narzędzia do mieszania bez obawy o zarysowania. Patelnia bez problemu wytrzymuje temperatury aż do 400°C. Grubość korpusu ok. 2.5 mm. Grubość dna ok. 2.5 mm. Czarna na zewnątrz i wewnątrz. Czarny, żeliwny uchwyt. Bardzo duża powierzchnia do smażenia. Nadaje się do wszystkich typów płyt grzewczych, również indukcji. Pojemność 1.1 l.
Rodzaj: | Patelnia żeliwna |
---|---|
Ilość elementów: | 1 |
Pokrywa: | Nie |
Powłoka wewnętrzna: | Żeliwna |
Powłoka zewnętrzna: | Żeliwna |
Możliwość mycia w zmywarce: | Nie |
Przeznaczenie: | Kuchnie ceramiczne, Kuchnie elektryczne, Kuchnie gazowe, Kuchnie halogenowe, Kuchnie indukcyjne, Kuchnie konwekcyjne, Piekarniki |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.