Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

Żelazko PHILIPS GC2678/30

(245)
Kod: 881111

Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

  • Rodzaj stopy
    Ceramiczna
  • Moc [W]
    2400
  • Wytwarzanie pary [g/min]
    40
  • Dodatkowe uderzenie pary [g/min]
    190
  • Automatyczne wyłączenie żelazka
    Tak
  • Automatyczny dobór temperatury
    Nie
Wytrzymała ceramiczna stopa
Szybkie nagrzewanie w 30 sekund
Zobacz cały opis
Żelazko PHILIPS GC2678/30
Żelazko PHILIPS GC2678/30

Obowiązuje do 13.05.2021 r. do godz. 11:00

Nowy
Outlet - od 151,00 zł
Cena z kodem
NOCNA
159
99

Obowiązuje do 13.05.2021 r. do godz. 11:00

Taniej o 50 , 99
219 , 99
Cena regularna
169
00
219 , 99
Cena regularna: 169,00 zł
16.90 PLN x 11 rat RRSO
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Przyśpiesz prasowanie od początku do końca: szybkie nagrzewanie, bardzo duży otwór na wodę, mocne uderzenia pary do likwidowania najtrudniejszych zagnieceń, wytrzymała ceramiczna stopa umożliwiająca szybkie prowadzenie oraz blokada kapania — to pięć sposobów na przyśpieszenie prasowania.
Szybciej — od początku do końca

 Przyspiesza prasowanie na 5 sposobów

- 2400 W
- Silne uderzenie pary 190 g
- Ciągły strumień pary 40 g/min
- Stopa ceramiczna


Moc 2400 W zapewnia szybkie nagrzewanie się — w 30 sekund

Zapewnia szybkie nagrzewanie się — w 30 sekund — umożliwiające szybkie rozpoczęcie pracy.
Silne uderzenie pary do 190 g usuwa uporczywe zagniecenia

 Wnika głęboko w tkaninę, aby łatwo usuwać oporne zagniecenia.
Strumień pary do 40 g/min zapewnia szybkie i wydajne prasowanie

Mocny i stały strumień pary pozwala szybciej rozprasowywać zagniecenia. 
Bardzo duży otwór wlewowy wody do szybkiego napełniania i opróżniania

 Bardzo duży otwór wlewowy zbiornika wody umożliwia szybkie napełnianie i opróżnianie.

Końcówka Triple Precision ułatwia prasowanie trudno dostępnych miejsc

Końcówka Triple Precision jest precyzyjna na 3 sposoby: ma spiczastą końcówkę, rowek do prasowania wokół guzików oraz gładki kształt. Pomaga w prasowaniu najtrudniej dostępnych miejsc, takich jak obszary wokół guzików oraz pomiędzy plisami. 

Funkcja automatycznego wyłączania powoduje wyłączenie żelazka zostawionego bez nadzoru

 Żelazko wyłącza się samoczynnie, jeśli zostanie zostawione bez ruchu. Pozostawione na podstawce wyłączy się automatycznie po ośmiu minutach. Jeśli leży na płasko, wyłączy się po 30-sekundowym okresie bezruchu.

Trwała ceramiczna stopa umożliwia szybkie prowadzenie żelazka

Trwała ceramiczna stopa żelazka gładko ślizga się po wszystkich tkaninach przeznaczonych do prasowania. Nie przywiera, a ponadto jest odporna na zarysowania i łatwa w utrzymaniu czystości. 
Blokada kapania zapobiega kapaniu wody na prasowane ubrania

Nasza blokada kapania zapobiega wyciekaniu wody na ubrania — pozwala bez obaw prasować przy dowolnej temperaturze. 
Dzięki dużemu zbiornikowi (300 ml) wody starcza na dłużej

Dzięki dużej pojemności zbiornika wody (300 ml) nie trzeba go tak często napełniać. Można wyprasować większą ilość ubrań za jednym razem. 
Łatwe zwijanie przewodu z zaczepem pozwala na jego szybkie chowanie i utrzymanie porządku podczas przechowywania urządzenia

Przewód można w łatwy sposób owinąć wokół korpusu podstawy i zablokować za pomocą klipsa, by utrzymać porządek podczas przechowywania urządzenia. 
Suwak funkcji usuwania kamienia zapewnia długotrwały strumień pary

Zbiornik tego żelazka można napełniać zwykłą wodą z kranu. Wbudowana funkcja czyszcząca Calc-Clean ułatwia usuwanie kamienia z żelazka i gwarantuje najwyższą wydajność.




Filmy:



Dane techniczne

Funkcje

  • Automatyczne wyłączenie żelazka
    Tak
  • Automatyczny dobór temperatury
    Nie
  • Funkcja samooczyszczenia
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Antypoślizgowe nóżki Duży otwór wlewu ułatwiający napełnianie wodą Regulator temperatury
  • System antywapienny
    Tak
  • Para Wodna

  • Blokada kapania
    Tak
  • Dodatkowe uderzenie pary [g/min]
    190
  • Pionowy wyrzut pary
    Tak
  • Pojemność zbiornika na wodę [ml]
    300
  • Regulacja strumienia pary
    Tak
  • Spryskiwacz
    Tak
  • Wytwarzanie pary [g/min]
    40
  • Wytwornica pary
    Wbudowana
  • Parametry

  • Kolor
    Fioletowy
  • Wyposażenie
    Brak
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Moc [W]
    2400
  • Rodzaj stopy
    Ceramiczna
  • Rodzaj żelazka
    Parowe
  • Wyświetlacz LCD
    Nie
  • Zabezpieczenia
    Automatyczny wyłącznik Lampka kontrolna Przed osadzaniem się kamienia
  • Zasilanie

  • Długość przewodu sieciowego [m]
    2
  • Przełącznik zmiany napięcia
    Nie
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera PHILIPS
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.7/5
    245 opinii
    238 użytkowników poleca ten produkt
    Moc
    4.7 /5
    Funkcjonalność
    4.8 /5
    Łatwość użycia
    4.8 /5
    Szybkość nagrzewania
    4.8 /5
    Użyte technologie
    4.6 /5
    Jakość ślizgu
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kaja 25 grudnia 2019
    ocena baaardzo POZYTYWNA. Super jakość w super cenie. Gorąco polecam!!
    Żelazko bardzo wygodne w użytkowaniu i funkcjonalne, a do tego ładnie prezentuje się wizualnie. Duża moc zapewnia bardzo szybkie nagrzewanie, silne uderzenie pary usuwa oporne zagięcia, do tego bardzo duży otwór wlewowy pozwala szybko napełnić i opróżnić żelazko, oraz co najważniejsze końcówka Triple Precision pomaga w prasowaniu trudno dostępnych miejsc. Jak na średnią półkę cenową to żelazko jest na prawdę super. Choć wszystkie żelazka Philips są długowieczne i niezawodne, to szukałam właśnie takiego bez zbędnych bajerów i o dużej mocy. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i gorąco polecam ten model!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Klaudia 22 lipca 2018
    Godne polecenia
    Bardzo wygodne, lekkie żelazko, które bez problemu radzi sobie z dokładnym doprasowaniem różnych typów materiałów. Dobrze trzyma się w dłoni. Szybko się nagrzewa, ma duży zbiornik na wodę, co umożliwia dłuższe prasowanie bez ciągłego dolewania, a kiedy już musimy to zrobić świetnie sprawdza się szeroki otwór do jej wlewania. Co jest dla mnie najważniejsze – nie kapie z niego woda w trakcie prasowania, co zdarza się przy niektórych żelazkach. Stopa łatwo się „ślizga” niezależnie od tkaniny. Duży plus również za funkcję czyszczenia kamienia, co pozwala nam wykorzystać pełnię działania urządzenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 3 lutego 2019
    Polecam
    Bardzo dobre i wygodne żelazko. Nie jest za ciężkie, ma pojemny zbiornik na wodę, bardzo szybko się nagrzewana i co najważniejsze super prasuje (materiał między guzikami koszul nie sprawia problemu podczas prasowania, ponieważ żelazko pozwala na jego wyprasowanie dzięki wygodnej końcówce). Dobry wyrzut pary wodnej. Kabel odpowiedniej długości, nie za krótki ani nie za długi. Ponadto estetycznie i dobrze wykonane. Sklep bardzo szybko zrealizował zamówienie, gdyż akurat nie było go na stanie. Gdybym miała jeszcze raz dokonać zakupu ponownie wybrałabym żelazko Philips.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jadwiga Walczyk 13 sierpnia 2018
    Rewolucyjne żelazko PHILIPS
    Żelazko PHILIPS jest bardzo proste w użyciu, z łatwością mogę wyprasować każdy materiał. W dodatku żelazko jest wyposażone w funkcję automatycznego wyłączania, więc nie muszę się martwić, że pozostawię żelazko włączone i zniszczę swoje ubrania. Ceramiczna stopa sprawia, że prasowanie to prawdziwa przyjemność. Pomimo wielu wspaniałych funkcji żelazko PHILIPS jest w przystępnej cenie i praktycznie, każdy może sobie pozwolić na zakup tego wspaniałego urządzenia. Jestem bardzo zadowolona i nie wyobrażam sobie prasowania bez tego żelazka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anna 22 czerwca 2018
    Dobry produkt
    Żelazko ma faktycznie duży zbiornik na wodę, dzięki temu możemy uprasować więcej rzeczy. Mimo to wcale nie jest przez to cięższe, nawet po napełnieniu pojemnika do maximum. Dzięki funkcji wyrzutu pary rozprasuje nawet najtrwalsze zagniecenia. Dla mnie była to bardzo przydatna funkcja, ponieważ często suszę rzeczy w suszarce a potem trudno jest je rozprasować. Tutaj tego problemu nie było a na pewno było łatwiej. Ceramiczna stopa nie przywiera do ubrań. Faktycznie bardzo szybko się nagrzewa i chłodzi również dość szybko.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 29 sierpnia 2020
    Pozytywna
    W pierwszej kolejności trzeba podkreślić, że żelazko jest bardzo dobrej firmy, a kupić go teraz można w bardzo niskiej cenie. Ma bardzo mocne uderzenie pary. Jest wygodne i funkcjonalne. Prasuje zarówno w pionie jak i w poziomie. Żelazko super sprawdza się w domu z dziećmi, ponieważ samo wyłącza się po zostawienie go podłączonego do prądu, czy to w pionie czy w poziomie. Ma bardzo dużo funkcji, dzięki czemu uprasuje każde zgniecenie jaki i każda tkaninę. Polecam!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 24 lipca 2019
    Opinia pozytywna, polecam każdemu
    Żelazko bardzo szybko się nagrzewa. Podoba mi się funkcja, dzięki której żelazko samo się wyłącza gdy je zostawimy włączone lub o nim zapomnimy. Ma bardzo proste w obsłudze funkcje parowania i spryskiwania ubrań. Żelazko ponadto jest lekkie i ma zgrabny kształt. Ma dużą moc jak na swoją cenę. W sam raz nadaje się do użytku codziennego w domu. Polecam każdemu to żelazko, gdyż jak na swoją cenę jest bardzo dobre. Długo się nie zastanawiałam nad wyborem tego żelazka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Nataliaaaaaaaaaaaaaaaa 13 sierpnia 2018
    Polecam!
    Produkt wart zakupu. Jeżeli szukasz skutecznego, ale łatwego w użyciu żelazka, z dużą mocą i jednocześnie lekkiego to to jest idealny kandydat. Szybko się nagrzewa, ma automatyczny wyłącznik (zadba o Twój dom, gdy zapomnisz o jego wyłączeniu) i posiada obrotowy sznur, który skutecznie ułatwia życie. Prasowanie koszul to pestka. Guziki, guziczki nie stanowią problemu dla trójkątnej końcówki, a pionowy wyrzut pary odświeży i doprasuje garderobę. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna M 17 lipca 2018
    Polecam
    Żelazko jest bardzo funkcjonalne. Ma dużą moc. Szybko się nagrzewa. Doskonale radzi sobie z prasowaniem różnych ubrań, nawet tych grubszych. Lekko ślizga się po tkaninie. Poręczne. Poza tym ładnie wygląda. Żelazko ma faktycznie duży zbiornik na wodę, dzięki temu możemy uprasować więcej rzeczy. Mimo to, wcale nie jest przez to cięższe, nawet po napełnieniu pojemnika do maximum. Dzięki funkcji wyrzutu pary rozprasuje nawet najtrwalsze zagniecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 9 lipca 2019
    Pozytywna
    Nie przypuszczałam, że prasowanie może sprawiać tak wiele przyjemności. Nigdy nie byłam jakąś wielką fanką prasowania, ale z żelazkiem firmy PHILIPS prasowanie stało się moim ulubionym zajęciem domowym. Żelazko szybko się nagrzewa, jest łatwe w obsłudze, lekkie ma dobry ślizg, radzi sobie nawet z najbardziej pogniecioną koszulą, a przy tym ma ładny wygląd. Polecam każdemu,, szczególnie tym którzy jeszcze nie przekonali się do prasowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Moc
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość użycia
    /5
    Szybkość nagrzewania
    /5
    Użyte technologie
    /5
    Jakość ślizgu
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Żelazko PHILIPS GC2678/30
      Żelazko PHILIPS GC2678/30

      Obowiązuje do 13.05.2021 r. do godz. 11:00

      Nowy
      Outlet - od 151,00 zł
      Cena z kodem
      NOCNA
      159
      99

      Obowiązuje do 13.05.2021 r. do godz. 11:00

      Taniej o 50 , 99
      219 , 99
      Cena regularna
      169
      00
      219 , 99
      Cena regularna: 169,00 zł
      16.90 PLN x 11 rat RRSO
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Obowiązuje do 13.05.2021 r. do godz. 11:00

      Cena z kodem
      NOCNA
      159
      99