Środek czyszczący KARCHER RM 500 6.295-772.0 500 ml

(348)
Kod: 831116
  • Rodzaj
    Środek czyszczący
  • Kompatybilność
    KARCHER WV 2KARCHER WV 2 PlusKARCHER WV 2 PremiumKARCHER WV 5 PlusKARCHER WV 5 PremiumKarcher WV 50 PlusKarcher WV 60 PlusKarcher WV 75 Plus
Zobacz cały opis
Środek czyszczący KARCHER RM 500 6.295-772.0 500 ml
Środek czyszczący KARCHER RM 500 6.295-772.0 500 ml
24
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Środek czyszczący marki Karcher do mycia powierzchni szklanych i luster, nie pozostawia smug. Skutecznie usuwa uporczywe plamy takie jak, ślady palców, tłuste naloty, zabrudzenia emisyjne. Wielkość opakowania: 500 ml. Właściwości: Czyszczenie bez zacieków, łagodny dla lakieru, przyjemny świeży zapach, dobre właściwości zwilżające, może być stosowany także manualnie.

Dane techniczne

Parametry

  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Kompatybilność
    KARCHER WV 2KARCHER WV 2 PlusKARCHER WV 2 PremiumKARCHER WV 5 PlusKARCHER WV 5 PremiumKarcher WV 50 PlusKarcher WV 60 PlusKarcher WV 75 Plus
  • Rodzaj
    Środek czyszczący
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera KARCHER
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    348 opinii
    333 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Michał 19 lipca 2016
    Polecam gorąco
    Najpierw kupiłem myjkę, nie zauważyłem koncentratu do szkła. W wyposażeniu myjki była próbka koncentratu, której użycie w widoczny sposób poprawiło jakość mycia. Szybkie zamówienie przez internet już na drugi dzień do odbioru w sklepie. Wybór koncentratu to był strzał w dziesiątkę ja uchylający się cały czas od prac porządkowych a tym bardziej od mycia okien teraz nie-dopuszczam nikogo do tych czynności. śmiejemy się z żoną, że koncentrat odmienił moje życie i wiecie co jest w tym trochę prawdy:)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Edyta L 5 marca 2017
    Bardzo polecam
    Odkąd używam produktów firmy Karcher życie stało się dużo łatwiejsze. Zarówno mycie okien jak i innych szklanych przedmiotów jest proste i przede wszystkim szybkie. Dzięki środkowi do czyszczenia szkła firmy Karcher oszczędzam swój cenny czas a także pieniądze. Koncentrat jest bardzo wydajny i skuteczny. Okna są czyste zdecydowanie dłużej niż po umyciu zwykłym płynem do okien. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem tego środka to w stu procentach polecam. Zadowolenie gwarantowane!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 12 maja 2016
    Świetny produkt
    Na początku myślałam, że ten produkt jest zbędny, że mogę okna umyć zwykłym płynem do szyb, a wodę ściągnąć myjką. No oczywiście, że mogę, ale czy chcę się przy tym denerwować z powodu niedomytej powierzchni? Nie :) Wolę kupić środek, dzięki któremu wiem, że okna będą idealnie czyste, lśniące i takie pozostaną na długo, ponieważ wydaje mi się, że dzięki temu preparatowi brud tak nie osiada na wyczyszczonej powierzchni. Gorąco polecam ten płyn.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 16 lutego 2017
    REWELACJA
    Używam produktu do czyszczenia szkła KARCHER do myjki do okien KARCHER i muszę powiedzieć że jest rewelacyjny, usuwa rewelacyjnie zanieczyszczenia po insektach, ma przyjemny zapach, i nie wiem co zawiera w składzie ten produkt, ale okna nie przyjmują brudu, naprawdę nie mogę zawsze uwierzyć że tak długo okna są czyste po umyciu tym środkiem, naprawdę polecam tym bardziej że koncentrat jest bardzo wydajny i starcza na długo. POLECAM.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 2 sierpnia 2020
    Polecam
    Czyszczę nim szyby i lustra przy pomocy myjki Karcher. Środek jest bardzo wydajny, gdyż jest to koncentrat do rozcieńczania z wodą. Wystarczy niewielka ilość, by umyć wszystkie okna i lustra w domu. Bardzo dobrze rozpuszcza brud, czyści dokładnie. Jeśli zostanie smuga (to raczej wina myjki) spokojnie doczyszczam ręcznikiem papierowym. Jest lepszy od tradycyjnych płynów do mycia szyb. Polecam jak najbardziej :-)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marta 9 marca 2018
    Genialny!
    Nie wyobrażam już sobie czyszczenia szyb innym płynem. Autentycznie na wszelkich powierzchniach szklanych mam teraz ZERO SMUG. Nawet na oknach pod słońce, czego nigdy do tej pory nie udawało mi się osiągnąć. Teraz taki efekt osiągam bez żadnego wysiłku. Myje nim okna, lustra, kabinę, płytki i szyby w aucie, jest niezastąpiony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Maria T. 27 marca 2017
    Polecam gorąco!
    Środek ten bardzo ułatwia pracę podczas porządków domowych i nie tylko. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego działania i wydajności. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Myślę, że nie będzie mogło go zabraknąć na przyszłość u mnie w domu. Nareszcie wszystko lśni i jest przejrzyste. Takiego produktu szukałam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Magdalena 24 lipca 2019
    Skuteczny, ekonomiczny
    Najskuteczniejszy (jaki do tej pory stosowałam) środek do czyszczenia szkła, szyb czy luster. Wydajny i ekonomiczny, dzięki niemu polubiłam mycie okien, które trwa zdecydowanie szybciej a okna pozostają bez żadnych smug - psikasz, wycierasz i przecierasz oczy ze zdumienia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Zenon 15 grudnia 2016
    POLECAM
    Środek do czyszczenia, dzięki któremu przedświąteczne porządki są o wiele przyjemniejsze. Środek działa błyskawicznie, nie pozostawia smug, w połączeniu z myjką, okna czyste w mig. Tłuste zabrudzenia szybko ustępują. Środek także przyjemnie pachnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    ANNA 6 grudnia 2017
    Pozytywna
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego środka czyszczącego szkło, po zastosowaniu szyby są błyszczące, bez smug i moje ręce wreszcie nie są zmęczone. Okno jest czyściutkie i wygląda jakby było bez szyby. Szczerze polecam zakup tego płynu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Środek czyszczący KARCHER RM 500 6.295-772.0 500 ml
    Środek czyszczący KARCHER RM 500 6.295-772.0 500 ml
    24
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 24,99 zł
    24
    99