Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Alkomat ALCOFORCE AF-350

(26)
Kod: 897912
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

    Dokładność wyniku [‰]: 0.06
    Zakres pomiaru [‰]: 0 - 3
    Możliwość kalibracji: Tak
    Wymaga ustnika: Tak
    Waga [g]: 74
    Zobacz cały opis
    Alkomat ALCOFORCE AF-350
    Alkomat ALCOFORCE AF-350
    Taniej o 80
    379 , 99
    299
    99
    29,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Alkomat AlcoForce AF 350

    AlcoForce AF 350 to alkomat odróżniający się od konkurencji nie tylko ciekawym dizajnem, ale także dużą wiarygodnością pomiaru. Jest to alkomat elektrochemiczny stworzony do użytku osobistego - dzięki niemu szybko i prosto zweryfikujesz stężenie alkoholu w wydychanym powietrzu.

    Sprytne działanie

    Alkomat dostępny jest w eleganckiej czarnej obudowie wykonanej z wytrzymałego tworzywa sztucznego. Obsługa jest intuicyjna, odbywa się bowiem jednym dotykowym przyciskiem. Wynik prezentowany jest na czytelnym 3 cyfrowym podświetlanym wyświetlaczu. Dodatkowo posiada pamięć pomiarów - pamięta o ilości wykonanych badań trzeźowości i wynik ostatnich trzech.

    Gotowy do użycia

    Alkomat jest skalibrowany przed zapakowaniem i gotowy do użycia zaraz po wyjęciu z pudełka. W zestawie także higieniczne ustniki wielokrotnego użytku do użytkowania urządzenia przez kilka osób.

    Dane techniczne

    Fizyczne

    Funkcje

    Techniczne

    Parametry

    Grubość [cm] 1.8
    Szerokość [cm] 4.5
    Waga [g] 74
    Wysokość [cm] 10.5
    Możliwość kalibracji Tak
    Wymienny czujnik Tak
    Czas przygotowania do pracy 5 sekund
    Dokładność wyniku [‰] 0.06
    Liczba ustników w komplecie 2
    Precyzja pomiaru Do setnych części promila
    Wymaga ustnika Tak
    Zakres pomiaru [‰] 0 - 3
    Zasilanie 2 baterie AAA 1.5 V
    Rodzaj alkomatu Osobisty
    Wyposażenie 2 baterie AAA, Etui, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Ustniki wielokrotnego użytku - 2 szt.
    Gwarancja 24 miesiące

    Producent

  • Nazwa producenta/importera AlcoForce
  • Opinie

    4.7/5
    26 opinii
    24 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zuzanna 4 stycznia 2022
    Bardzo dobry
    Bardzo prosty w obsłudze Wynik dokładny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 16 grudnia 2021
    Mogę polecić innym
    Zakupiłam mężowi alkomat. Był to dobry wybór. Sprawdza się znakomicie. Spełnia swoją rolę. Podaje dokładny pomiar nie zawiesza się jak inne. Do tego dostałam etui w którym można go przechować a to też ważne. W komplecie były ustniki co też na plus bo nie musiałam od razu dokupić za dodatkową opłatą. Zakup zaliczam do udanych, mogę ten alkomat z tej konkretnej firmy polecić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dominika 22 listopada 2021
    Niezawodny sprzęt po imprezie.
    Alkomat kupiony na prezent dla męża, zadowolenie 100%, miara promili bardzo zbliżona do miary z policyjnym alkomatem, więc 100% pewniak, bardzo ładny wygląd do tego futerał, który bardzo się przydaje. Gorąco polecam ten produkt. Jak to się mówi satysfakcja ze sprzętu gwarantowana :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 21 października 2021
    Alkomat ALCOFORCE AF350
    Produkt zgodny z opisem, wyświetla bardzo dobry wynik. Cena adekwatna do produktu. Polecam jak najbardziej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 29 grudnia 2021
    REWELACJA
    Sprzęt rewelacyjny, marzenie spełnione.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 21 grudnia 2021
    Alkomat
    Działa bez zarzutu, spełnia wymagania
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Julia 12 grudnia 2021
    Polecam
    Dobry wybór, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Pablo 9 września 2021
    Alkomat
    Alkomat spełnia swoją funkcję, ładny wygląd, przydatne etui i dość precyzyjny pomiar. W tej kwocie warty polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwia 17 lipca 2021
    Jak najbardziej pozytywna
    Fajny, mały i poręczny. Jak wiadomo po zakrapianej imprezie dla swojego i innych bezpieczeństwa- bardzo wskazany!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 22 maja 2021
    Przyjaciel każdej imprezy ;D
    Odkąd kupiliśmy z narzeczonym ten alkomat wreszcie nie musimy się zastanawiać czy już możemy prowadzić samochód czy nie. Jest bardzo prosty w obsłudze i cena nie przestrasza, dlatego z całego serduszka polecamy <3.
    Czy ta opinia była pomocna?

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Alkomat ALCOFORCE AF-350
      Alkomat ALCOFORCE AF-350
      Taniej o 80
      379 , 99
      299
      99
      29,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756